Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4254
12.4.10 10:06

Aha, takže pod ně dáváš ještě tu plavací jednorázovku? Jinak je chci na plavání, ne k moři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.4.10 10:07

suvi jj, přesně tak........navíc u jednoho rozhodčího jsi jednu výstavu vítěz a na druhé u téhož ti vykne chyby, které mu tehdy vůůbec, ale vůůbec nevadily. :-P

Nena no pěkná přihoda, asi máš pravdu s tím jištěním, uvidíme co budou chtít tady po nás. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.4.10 10:24

Oskarek davam pod ty neoprenovy plavky nejakou specialni Huggies na plavani, takovou tu, co se nenacuca vodou. Ted mi ale napada, ze u more by ten neopren mel taky svy vyhody, nedostal by se jim pisek mezi pulky :mrgreen:

Pastelka glovek gratuluju!! Pro mne kazdej ulovek dobrej…holky, ja Vas s vystavama obdivuju, mne kdyz nekdo rekne krivyho slova o nasi pesici, tak se normalne k smrti urazim :mrgreen: Samozrejme, ze o vsech vadach na krase vim, ale aby to nekdo rikal nahlas na verejnosti, to se neznam :mrgreen: Jednou ji deti kamaradu prihlasili do vystavy mistnich orechu, kategorie poslusnost, takze jsme se poplacavali, jak mame metal va kabele a prdlajz, petiletou vodicku poslouchala jak hodinky, vsichni jen zirali, ale v komise byla naprosto neobjektivni, vyhral rezjivenej kokrspanel a za nim v zavesu pekelne rozmazlenej yorkshirak!! To ze nase zvire ma kraaaaasne rozplaclej ksicht jak zaba krizena s ufonem, naaaaadherne krivy nohy a roztomile zalomenej ocas nikdo nebral v potaz! No dotklo se mne to dost, s vystavama je utrum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.4.10 10:41

Opozdena gratulace k narozkam i od nas! Cici

Katy mne se zdalo o satkach predevcirem, balila jsem se do nekonciciho zavesu :mrgreen:

Jestlipak si Baba k tomu satku poridi taky pruhlednou halenku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
12.4.10 12:46

Tož ženy, já už mám též objednáno - další kousek do sbírky :dance:

Ale stále čekám na fotečky šátků a nic - co je to za pořádek toto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.4.10 12:53

Cappy Baba asi porad shani tu fajnovou halenku, aby to pak mohla predvest v plne parade :mrgreen: Tys to teda taky vzala hopem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.4.10 12:53

Cappy, já sem hodím fotku hned, jak seženu tu průhlednou halenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.4.10 13:03

Suvik vy jste taky meli narozky! Tak gratulace…koukam, ze Mates ma spoustu novejch dovednosti, ovsem slovo nocnik nevidim…Uz jsem se obavala, ze byste treba nedejboze sekli s plinama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.4.10 15:08

Jééé, koukám, že mám stejně blbý nápady jako NeNa a ještě ve stejnej čas :mrgreen:

Asi začnu vynášet ven z Nosnic, že jo Katy? :twisted: Takovýýýýý novinky hmhmhmmmmmm

Jinak Munkki řadí šátek Trioink do kategorie - k sežrání. :palec: Už je fest poslintanej a někde sem na něm zahlídla přilepenej kus hrušky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.4.10 15:12
Baba píše:

Asi začnu vynášet ven z Nosnic, že jo Katy? :twisted: Takovýýýýý novinky hmhmhmmmmmm

Nechápu 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.4.10 19:06

Co co co? O co jsem prisla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.4.10 19:24

Neno, Baba si myslí todle. :lol:
Ahoj holky,
jdu k vám opět pro radu.........zva­žuji pořízení nějakého šátku, jen teda vůůůbec, ale vůůůbec jim nerozumím, tak že nevím na co koukat, jaký materiál atd.
Chtěla bych ho především na rychlý přesun, tzn. třeba s auta do školky atd. Jaký úvaz je nejlepší na rychlý přesun? Myslím to tak, že doma bych si ho na sebe navázala a malou pak do něj strčila, dnes jsem doma zkoušela dvojtý kříž (teda aspoň myslím), jen šátek který mám půjčený od švagrové fakt nestojí za nic, tuším že je to nějaký od Medley.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.4.10 19:28

Katy no jo, tak to je zacatek konce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.4.10 19:29
NeNa píše:
Katy no jo, tak to je zacatek konce :mrgreen: :mrgreen:

Hmm díky, no a co ty by jsi mi teda poradila za šátek. Podotýkám že je mě fakt kus, tak že asi nějaký hooodně dlouhý, jo a co se týče peněz, no moc se mi do něho dávat nechce, ale zase nechci nějaký šunt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
12.4.10 19:52

Katy a jak jsi vysoká??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat