Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
13.4.10 17:59

To bych radsi ty zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 18:01
NeNa píše:
To bych radsi ty zuby…

Nena to je jasné že rači zuby, ale Campylobakterus není zas až taková hrůza. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.4.10 18:01
suvik píše:
Jo Katy jak ses ptala na ty skvrny od lanolínu kolme nohaviček, tak jsme se dívala na naš noční vlňáky, který nikdy pokaděný nebyly a taky to tam je mnohem víc zažloutlý než jinde, takže si myslím, že to možný je (nevím jestli je to tím lanolínem, ale prostě je to tam :wink: )

KOukám, že máš zázračný dítě:-) Poli kadí zásadně do vlňáků. :think:

A dodatečně Matýskovi vše nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.4.10 18:03
NeNa píše:
Dite kadi uz treti den za sebou sestkrat denne! To je jasny…tolik plen nemam, abych pokryla takovouhle spotrebu :mrgreen:

Neboj, to jsem měla minulý týden. Teď jsme na normálu dvakrát denně:-) Zuby trochu povyŕostly a zase daly pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.4.10 18:04
Katy2 píše:
Babo koukám dobře na metřík? Munkki má dnes 8. měsíců? Jestli jo tak gratulujeme. :kytka:
Jo a dnešní novinka, Eli se začala plazit, jsem jí včera pomlouvala, že je opožděná a dnes mi to teda ukázala, že fakt není. :lol: Budu jí muset pomlouvat asi častěji. :mrgreen:

No vidíš, jak je šikovná :potlesk:
Ad ringsling - to máš, pravdu, že tvém případě asi není vhodný. Myslím si, že nejlepší bude jí zkusit nosit ji na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 18:07

Achdárku no asi mi nic jiného nezbyde než nosit na zádech, jen teda mě se tak nechce jí tam dávat, polezou mi ven špeky, když jí mám na břiše, tak mi je právě hezky schová. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.4.10 18:21

Zuby :cert: , taky by mohly vyrust najednou, aby byl pokoj.

Katy na speky se vyprdni, dulezity je, abys zvladla obslouzit deti a neprisla pri tom o nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 18:28
NeNa píše:
Zuby :cert: , taky by mohly vyrust najednou, aby byl pokoj.Katy na speky se vyprdni, dulezity je, abys zvladla obslouzit deti a neprisla pri tom o nervy!

Nena ale ty špeky jsou fakt strašnéééééééééééé, kdyby šla tak manduca zapnout pod triko to by bylo super. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.4.10 18:29
Katy2 píše:
NeNa píše:
Zuby :cert: , taky by mohly vyrust najednou, aby byl pokoj.Katy na speky se vyprdni, dulezity je, abys zvladla obslouzit deti a neprisla pri tom o nervy!
Nena ale ty špeky jsou fakt strašnéééééééééééé, kdyby šla tak manduca zapnout pod triko to by bylo super. :lol:

Katy - nejsi v tom sama. Śpeky fakt neřeším. Někdy si říkam, že je fajn,že vůbec funguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.4.10 20:12

Babo, ta kapsovka mě teda zajímá :think: Ty pul materiály jsem zkoukla, mám vybráno, ale co vnitřek a velikosti? Je možný je zkouknout? Nebo na koho se teda můžu obrátit????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.4.10 08:15

Holky, máte některá osobní zkušenost s bambusovým aksamitem? Teď jsem na něj koukala a líbí se mi, ale spíš by mě zajímalo, jak by to vypadalo kdyby se použil jako vnitřní vrstva v kapsovce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.4.10 08:17

Pastelko zkušenost žádnou nemám, ale myslím, že když se té paní zeptáš, tak ti určitě řekne zda je vhodný či nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.4.10 08:25

Katy, aksamit mi právě nabídla,ale tím že je to z bambusu, tak mám strach, že to jako separační vrstva nebude fungovat. Ale na druhou stranu je to asi lepší než fleece na zadku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.4.10 08:35

Aksamit je příjemný, heboučký, netvrdne, ale bude mokrý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.4.10 08:44

Babo, to si právě myslím taky :-(