Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
12.4.10 20:00

Cappy 170cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.4.10 20:08

Katy ja jsem prd radil! Mam Didymos 5.2metru dlouhej, delime se s muzem, a jeho je taky kus. Ja jsem s nim nadmiru spokojena,s tim satkem teda myslim :mrgreen:, byl z druhy ruky, takze vysel ani ne na tisicovku. Dalsi satek jem koupila z ciste praktickych duvodu, je o metr a pul kratsi, bude jen muj a nebudu se do nej muset balit jak mumie. :lol: Potrebovala jsem neco jako ty, na rychly prenosy z auta a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.4.10 20:15

koukám, že látkovací diskuse se mění v diskusi šátkovací :mrgreen:

Vůči tomu jsem imunní. S dvěmi dětmi je ergo praktičtější. Do Erga (teda, když ho mám na sobě) dostanu Polinku jednou rukou a druhou držím vztekajícího se Tobíka. :mrgreen: To se šátkem nedokážu. Tam jsem vždy potřebovala dvě ruce

Ale zpět k plenkám: o víkendu jsem se konečně dostala k šití vkládaček z bambusovo-konopného flísu. Máte nějaký tip na šití, hrozně se to kroutí :nevim: a blbě se z toho šije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.4.10 20:21

Achdarku no mě se to taky strašně kroutilo, nakonec jsem to vzdala a vkládačky mi našil manžel. :lol: Taky se pak dlouho kroutily po vyprání, ale teď po čase používání už jsou ok. :palec:
Achadarku mimo téma, jak jako že máš ergo na sobě a malou tam dostaneš jednou rukou? to nějak nechápu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.4.10 20:41

Tak manžel mně neušije nic. Závidím :-)

Egro - prostě si ho zapnu kolem pasu a pak ji už jednou rukou dokážu POlinku přidržovat a přetáhnout látku přes zádička a navléknout popruhy. Je to sice krkolomné, dvě ruce jsou lepší:-) Ale když není zbytí, tak to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.4.10 20:48

Achdárek - jaderný fyzik a hadí žena v jednom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.4.10 10:12

Katy - k tomu šátku: mně na takové rychlé přesuny a poponášení vyhovoval Ringsling. Měla jsem od kamarádky půjčený krátký šátek, za 150,– jsem koupila kroužky a bylo to. http://www.didymos.cz/…g-navod.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.4.10 10:28

Tady je chciplo!

Heledte se, zajemkyne o suprplinu, co kdyby ta predni vkladacka byla o fous tlustsi? No to vite, lobbuju tu za zajmy matek pindikovcu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 11:03

NeNo, my sice nemáme pindíka, ale i tak má Eli vždy mokro jen v předu, tak že za mě klidně může být vlkládačka tlustší. :lol:

A máš pravdu, nějak nám to tady chcípe. :think:

Achdarku RIng SLing by asi taky nebyl špatný, jen u něho mám strach, že by se mi blbě obsluhovala Týnka. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.4.10 11:16

Katy a ty bys potrebovala mit Eli spis na zadech, abys mela vepredu volno pro Tynku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 11:22

NO ono víš jak, na záda bych si asi zatím netroufla, ale kdybych jí měla v šátku, klidně ve předu, tak by to šlo ne? Mám sice manducu, no ale při nějaké manipulaci s Týnkou mi tak nějak divně sjíždí, no prostě myslím, že v sátku by mi Eli asi držela lépe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.4.10 11:27

Katy ja nevedela, jestli potrebujes treba Tynku zvedat, to si neumim s druhym ditetem prilepenym vepredu moc dobre predstavit. A nemuzes si preci jen satek na par dni pujcit? To bys mela predstavu hned, treba to ani s nim nebude ono a budes muset vymejslet nejaky jiny reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 11:29

Nena zvedat Týnku nemusím, to naštěstí ne, ale oblíknout atd. to musím, to ona sama bohužel nezvládne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.10 11:38

BABIZNY.
Kdo si ještě nevybral pro naši suprplenu vzor, tak ať se ještě koukne na www.sijemdetem.cz, vybere si a napíše mi. Jinak bude vzor přidělen (mnou :mrgreen: )

(Nebo můžete poslat svoji látku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 11:52

Babo a co by jsi mi teda přidělila za vzor? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...