Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy ja jsem prd radil! Mam Didymos 5.2metru dlouhej, delime se s muzem, a jeho je taky kus. Ja jsem s nim nadmiru spokojena,s tim satkem teda myslim
, byl z druhy ruky, takze vysel ani ne na tisicovku. Dalsi satek jem koupila z ciste praktickych duvodu, je o metr a pul kratsi, bude jen muj a nebudu se do nej muset balit jak mumie.
Potrebovala jsem neco jako ty, na rychly prenosy z auta a tak.
koukám, že látkovací diskuse se mění v diskusi šátkovací ![]()
Vůči tomu jsem imunní. S dvěmi dětmi je ergo praktičtější. Do Erga (teda, když ho mám na sobě) dostanu Polinku jednou rukou a druhou držím vztekajícího se Tobíka.
To se šátkem nedokážu. Tam jsem vždy potřebovala dvě ruce
Ale zpět k plenkám: o víkendu jsem se konečně dostala k šití vkládaček z bambusovo-konopného flísu. Máte nějaký tip na šití, hrozně se to kroutí
a blbě se z toho šije.
Achdarku no mě se to taky strašně kroutilo, nakonec jsem to vzdala a vkládačky mi našil manžel.
Taky se pak dlouho kroutily po vyprání, ale teď po čase používání už jsou ok. ![]()
Achadarku mimo téma, jak jako že máš ergo na sobě a malou tam dostaneš jednou rukou? to nějak nechápu. ![]()
Tak manžel mně neušije nic. Závidím ![]()
Egro - prostě si ho zapnu kolem pasu a pak ji už jednou rukou dokážu POlinku přidržovat a přetáhnout látku přes zádička a navléknout popruhy. Je to sice krkolomné, dvě ruce jsou lepší:-) Ale když není zbytí, tak to jde ![]()
Katy - k tomu šátku: mně na takové rychlé přesuny a poponášení vyhovoval Ringsling. Měla jsem od kamarádky půjčený krátký šátek, za 150,– jsem koupila kroužky a bylo to. http://www.didymos.cz/…g-navod.html
Tady je chciplo!
Heledte se, zajemkyne o suprplinu, co kdyby ta predni vkladacka byla o fous tlustsi? No to vite, lobbuju tu za zajmy matek pindikovcu ![]()
NeNo, my sice nemáme pindíka, ale i tak má Eli vždy mokro jen v předu, tak že za mě klidně může být vlkládačka tlustší. ![]()
A máš pravdu, nějak nám to tady chcípe. ![]()
Achdarku RIng SLing by asi taky nebyl špatný, jen u něho mám strach, že by se mi blbě obsluhovala Týnka.
![]()
Katy a ty bys potrebovala mit Eli spis na zadech, abys mela vepredu volno pro Tynku?
NO ono víš jak, na záda bych si asi zatím netroufla, ale kdybych jí měla v šátku, klidně ve předu, tak by to šlo ne? Mám sice manducu, no ale při nějaké manipulaci s Týnkou mi tak nějak divně sjíždí, no prostě myslím, že v sátku by mi Eli asi držela lépe. ![]()
Katy ja nevedela, jestli potrebujes treba Tynku zvedat, to si neumim s druhym ditetem prilepenym vepredu moc dobre predstavit. A nemuzes si preci jen satek na par dni pujcit? To bys mela predstavu hned, treba to ani s nim nebude ono a budes muset vymejslet nejaky jiny reseni…
Nena zvedat Týnku nemusím, to naštěstí ne, ale oblíknout atd. to musím, to ona sama bohužel nezvládne. ![]()
BABIZNY.
Kdo si ještě nevybral pro naši suprplenu vzor, tak ať se ještě koukne na www.sijemdetem.cz, vybere si a napíše mi. Jinak bude vzor přidělen (mnou
)
(Nebo můžete poslat svoji látku.)