Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz nevím zda BBH u nás koupíš, já je mám poslany z Anglie. Velikost těch vlňáčku myslím že by měla stačit. ![]()
Holky mám dotaz, často se na inzerci setkávám s tím, že někdo prodává vlňáčky a u nich uvádí že mají fleky kolem nožiček od lanolinu, dělá to vážně lanolin? Já se zatím na žádných vlňáčcích co mám s tím nesetkala. ![]()
KATY zvlastni, ja teda nic flekatyho nemam. Jednou jsem ale videla nazivo prodavat onoseny vlnaky, a to byla teda docela sila, ale ze by to byl lanolin? ![]()
Nena no právě, mě to fakt připadá nějaké divné, že by to bylo od lanolinu.
Jako vlňáčky dávám myslím už dost dlouho a u žádných jsem se fakt s tím nesetkala. ![]()
Tak my mame achdarky kolem nozicek flekaty od posrajdeni, od lanolinu leda ze by to nekdo natiral lanolinem jen mistne, kdyz to pere prave kvuli posrani, lanolin je mirne nazloutly
Ale spis mi to prijde jako kec, ze je to zkratka od hovnajzu. Stejne tak mam flekate bambino mio a na ty lanolin rozhodne nedavam ![]()
Neczuz, disany od 7 do 18kg?
Ja mam snad kupovane dle velikosti, ze jsou snad 62/68 a tak. Nebo je to jen u tech barvenych. se musim jit podivat
Jinak ja mam Disany D 74/80, GB 6-12mesicu. Prodavaj je taky jako M.
Katy-tak to prcek má ty SWB flekance od čůrání.Máme modré a příjde mi,že ta moč pěkně vyžírá barvu.Ještě jsem se chtěla zeptat jak Ti drží Anavy vlňáčky?Já jen,že jsem je teď asi třikrát po sobě impregnovala a vůbec nedrží.Vždycky má obrovské kolo vpředu na fimfárovi,tak nevím,co s nima.Nemáte někdo zkušenost?
DObré ránko!!!
Pastelko tak jak dopadla výstava? Já se dnes chtěl zajet podívat na Nárkodku do Ostravy, ale nejdu nikam, noha mě furt bolí a navíc holky jsou obě nemocné, tak že bych je musela nechat doma manželovi obě.
Jinak ELi dnes na noc zase BBH a pro změnu dnes nekadila raději vůůůbe.
Holky, zjistila jsem, že se BBH dají objednat přímo od nich a ani není drahé poštovné. Vlňáky mají teda vyprodané, ale měli by je naskladnit během dubna.
BBH bamboo vycházejí asi o 40_60 kč levněji jak u nás a to i se započítaným poštovným. Je tam i množstevní sleva… tak kdybycom se domluvily…
http://www.babybeehinds.eu/…Home-d40.htm
poštovné je 3,5 E
Moni já se asi nepřídám, mám dvě a zatím mi to stačí, kdyby měli nějaké pěkné s motivy to bych určitě brala, ale takto spíš ne.
Babo
![]()
Potřebuji od tebe nějaké info ![]()
Byla to docela rychlovka, když sis nechávala posílat z Ellevillu ty šátky, že?
A jaké jsi nakonec teda volila poštovné? Pojištěné nebo obyčejné??
A jak jsi platila? Předem přes paypal?
Moc děkuji za odpovědi ![]()