Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Monique1 píše:
little boppers na cesdě ke mě
Ježiš a to jsou zase které?
jo týýýýýý, tak na ně jsem taky koukala, jen teda já objednávat ze zahraničí nic neumím, jsem antitalent. ![]()
ach jo, Eli už má hořečku 38 po odečtu a nechce pít čaj, jen mlíko, což asi moc dobře není co?
Pastelko, jdu znovu obarvit vlňáčky, tak doufám že se mi to tentokrát povede a nebudou už pouštět. ![]()
Boban malej…
A ty vlňáčky… ty Anavy nebo Achdárky? Kdyby to byly Anavy, nešlo by to reklamovat?
Zas jestli Ti to barví pleny, tak je to docela blbá vada. ![]()
babo achdarky i anevy barví, anevy jsem už ale přebarvovala, bo mi červená barva pustila do té vnitřní světlé a nelibilo se mi to, tak jsem je hodila na červeno celé, tak že reklamovat už můžu asi těžko.
Hm.. to je blbý… Vlastně už si to někdy psala, že jo? Sem zapoměla.
jj psala, no ale co už, ono to sice pustí na plenku, ale barva nechytne, normálně se to vyper.
Plena snů ![]()
Tady je takový hrubý návrh, připomínky vítány ![]()
Tvar bude podobný, spíše ta užší varianta.
Vkládačky dvě. Jedna tvarovaná, na patentky, připínáná vzadu, druhá menší, rovná, na patentky, připínání vpředu.
Velikost jako Goodmama nebo Cuddle, můžu kdyžtak změřit.
Kdyžtak mi napište, jaký vzor jste si vybraly, ale na vmější vrstvu můžete poslat i svoji látku.
babo parááááda, já jsem pro tu užší, vzor no to fakt furt nevím, jdu kouknout až si zabalím nožičku. ![]()
Jo eště… chcete vepředu gumičku, jako to má ta červená? Já bych radši bez gumičky a tedy trošku delší křidýlka - jako u té Goodmamy.
Patentků u Goodmamy je jak nas… ehm, tedy moc , myslím, že se nevyužijou, takže stačí míň vzadu a vepředu řidčejší - jako u té červené.
Píšu jako hotentot?
Připomínky můžete mít i ke mně
(opovažte se
)