Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:
ty jo babo fakt? To se dá jen tak koupit? A ušít by jsi to nezvládla?
neprovokuj
Jo, koupit se to dá, a nebylo to ani extra drahé.
Na netu je stopro bambus, 100 gramů za 62 Kč. Tak ňák to stálo i u nás, myslím
Cappy myslím že na to ELiščiné hovno stačit na vyzkoušení budou, ne? ![]()
Katy2 píše:
Babo a to by se jako muselo uplést? Asi jo co?
Jo
A na mě nekoukej, na pletení sem stejně levá jako na šití.
Baba píše:Katy2 píše:Jo
Babo a to by se jako muselo uplést? Asi jo co?A na mě nekoukej, na pletení sem stejně levá jako na šití.
Předpokládám, že to bylo pletené z nějaké bambusové příze, to se normálně prodává a na pletacím stroji.
na rajvlny.cz mají jak samotný bambus, tak směsovku bambus bavlna. Jen tam k tomu nemají moc napsáno a já tam blbě koupila tu vlnu se superwash úpravou ![]()
KAty - Polinka teď kadí často a zejména ráno je to teda výživný. Já dávám HHS a ani ta mi většinou neproteče. Kalhotové plenky - to je u nás záruka na praní vlňáků.
Akorát teda ráno vždy řeším problém, kdy ji přebalit. Ona kadí u kojení a usne u toho. Budit nebo nebudit
Je fakt, že většinou se zase brzo vzbudí - obvykle do půlhodiny. Ale stejně mám problém ji nechat v pokaděné plence i 5 minut. Doufám, že je to jen přechodné období.
Achdarku no jo no, ale co budu pak dělat s těmi pěknými nočními plenami co mám? ![]()
A co třeba nějaká vázačka z bambusového úpletu? Bude to určitě hezky poddajné, měkkoušké, trochu jiný střih jak hhs.
Ivusko mohla bych se zeptat, jak to máš s těma plínkama konkrétně ty? Jestli máš na svoje plínky zařízený užitný vzor nebo patent?
Doufej, že ji to přejde. Já taky doufám. Ale narozdíl od tebe ještě žádnou noční plenu nemám, protože jsem zatím v noci furt přebalovala. Ale asi 14 dní už je přes noc v jedné plence (pokud tedy o půlnoci zrovna nekadí)
Achdarku no doufám, že jí to fakt přejde, jako to je opravdu náálož, ráno pravidelně chodíme pod sprchu. ![]()
Katy mě ještě napadlo-koupila jsem si bambusovo konopný fleec,tak z toho teba udělat draka,aby byl na zádíčkách vyšší a víc kolem nožiček.Látka je stejná jak u BBH.Říkala jsi,že Eli moc nečůrá,tak toho draka jen vycpat vkládačkama.