Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelka
Nas deda je taky dobrej, bezne dostavam prednasky, jakou spachtli seskrabovat hovnouse z pliny do zachodu, jak prat a v cem, jak belit, dokonce vysvihnul i zamotek do ctverce, ale dozadoval se spinaciho spendliku a igelitu ![]()
Holky, myslíte, že je pro kluka blbá srdíčková plína ![]()
Tahle : http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mě se líbí moc, ale pořád váhám…
Pastelka tu ber! Zvire ma ruzovocerno psychydellickou
a jak mu slusi…
Pastelko Mates má přece taky srdíčkovou
. Jinak ten popis tepláčkovýho vodopádu mě pobavil…
TAk teda jo, já jí tomu mýmu klukovi vemu
![]()
Suvi, to jo, mě to taky pobavilo, jen když jsem u toho nemusela být
![]()
Pastelko určitě jí vem, je fakt moc pěkná.
Jinak děvčata, nestačí že mám nemocné obě holky, ale k tomu všemu jsem si včera nakopla nohu a to u Týnky v pokojíčku. ELiška spala a Týna za každou cenu chtěla rozbalit ten balíček, s těmi hnědými kuličkami (vzorek granulí z výstavy) a ani za boha jsem jí nemohla vysvětli, že todle fakt je papíní pro pejsky, tak že hysterák jako blázen, no a já jak byla nasraná, tak jsem prostě šla a o něco tam zakopla, narazila jsem si tu nartní kůstku od malíčku ke kotníku asi, nejvíce to tam bolí. Tak že jsem večer jela na pohotovost, bo to fakt bolelo jak prase, na rtg naštěstí nic, tak jen octan a objínadlo........celou noc vstával k holkám tatínek, obě jsou nemocné, tak že v noci fakt nespaly klidně.
Tatínek si tak opravdu užil a pro jistotu dnes nešel ani do práce, ale už je to lepší, noha už tak nebolí. ![]()
A ještě teda k plínkám, holky já mám těch kalhotovek fakt nějak málo, musím prát ani né co dva dny. ![]()
Pastelko, plina je super, ja mam na Matesa 2 kytickovane, jednu fuzzi svetle ruzovou, nemyslim, ze by mu to ubiralo na muznosti. A to nemluvim o tom, ze ma prave na sobe ponozky s Hello kitty ![]()
Katy, tak co treba tu kalhotkovku sijemdetem? Je peknoucka, kdybys chtela vyzkouset, tak rekni, budu ji mit dnes vypranou a vysusenou, odpoledne pujdem kolem posty ![]()
Katy to jste teda chudaci!! Jeste, ze tatik tak dobre funguje…doufam, ze aspon psi jsou fit, kyz lidska smecka takhle ochorela ![]()
čiči ne ne, zbytečně nic neposílej, šak se budou nechávat šít, tak si vezmu určtiě jednu, to co má domluvené Baba. Jo a jaká teda je ta šijeme dětem? Jsi s ní spokojená?
No ja jsem spokojena, mam ji teda kratce, tak nevim, jak se bude chovat ten material, je to z tech latek, co nabizi na sijemdetem, bambusovy aksamit a navrch je hilco, maji moc pekne vzory. Stedra dodavka vkladacek, to byste meli s Eli na cely den
Je tam jedna dlohatanska s pripinanim vzadu na patentky, kdyz se prelozi napul, tak je v pline od pupku az k zadum a jeste jedna kratka vkladacka tlusta. Schovane svy, ale nejsou banate, takze netlaci. Jedna rada patentek, u toho si nejsem jista, jestli je lepsi jedna rada a dostatecne volny pohyb nohy nebo dve rady a 100% utesneni.
Cappy jsi tu nekde, zeno satku znala? Jaky je rozdil mezi Zarou a Jade? Teda krom penez?
Nena no psí smečka taky není úplně ok, Baffy ta pajdá furt, ale u ní už to lepší asi nebude, když je poškozený nerv........tak že jsme taková familie mrzáčkůů. ![]()