Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Čiči, tak já už mám na cestě taky kalíšek, ale obávám se, že než dojde, bude už po všem ![]()
Já jsem samotřejmě nemohla objednat jen kaléšek a vložky, ale přihodila jsem i něco pro Matesa a vono to není skladem a bude to až cca za týden ![]()
Takže doufám, že když ke mně červená teta přijela po 2 letech a 2 měsících, že to aspoň příští měsíc zase dostanu, když už jsem tam zainvestovala do své hygieny (půlroční pauzy jsou u mě na denním pořádku) ![]()
čičinka píše:i to, co je kolem pasu, musí být rozepnutelné, aby to šlo při případném kakoši snadno sundat celé
Což takhle dírková pruženka alias guma do těhotenských gatí?
Hehe, já se na mrchu těšila, teď se jí ovšem nemůžu nějak zbavit, jako ms á dnů, to mě fakt neba. ![]()
ivuska.h píše:čičinka píše:i to, co je kolem pasu, musí být rozepnutelné, aby to šlo při případném kakoši snadno sundat celéCož takhle dírková pruženka alias guma do těhotenských gatí?
to už mě taky napadlo, mám ji tady. Já jsem to vykoumala tak, že tam ta dírkovaná bude napevno přišitá v těch koncích, ale vepředu to zkrátka bude na druky, když bude posranej, tak to stejně budu sundavat a pokud si nějakým zázrakem neposere ty svrchňáky, tak při stahování bych je určitě mázla. A zároveň se bude tou gumičkou, která bude ze dvou kusů, upravovat velikost v pase.
Do prcic, nez clovek obskace uknikanyho maroda, da nazrat psovi a uklohni veceri, tak prijde o takovou bajecnou sanci se virtualne vystekat…
NEMAM SMAJLY! KDE JSOU?
A NEJDE MI ANI TUCNY PISMO!!!POMOC!
No nic…s krizkem po funuse hajim Babiznu, k honbe za plinou snu ji ponoukam ja, obrazily jsme pul sveta a snazily se najit neco, co by se vyrabelo u nas a bylo to podle nasich predstav. Prilezitost se naskytla, byly bychom blbe ji nevyuzit. Ivushko, sama delam v oboru, kde copyright je nesmirne cenenou komoditou a jsem tedy daleka toho, abych vykradala druhe. Potomka mam jen jednoho a tu srandu kolem baleni jeho prdky si hodlam uzit, koneckoncu jde prece o h…o. Doufejme, ze se nam ta plina zadari, jestli ne, neni vylouceno,ze se podobna situace nebude opakovat.
Katy - vlnaky peru obden, previt prtava to vzdycky procedi nohavici…kdyby ses zamilovala do tech Disan, jedna zavazovacka se mi tu povaluje, vracet se k ni nebudu, tak ti ji klidne poslu.
Hlásím dnešní úspěch, malá ležela ráno na bříše a hovňousy nikam neutekly...........no ale to bylo jedno světlé ráno, zítra budu určitě prát. ![]()
Ale jinak noc stále po dlouhé době za prd, ELi má rýmu, tak že i s paní podle toho vypadalo, no ale co jsem čekala když je nemocná Týna, že? DOufám že to bude taková ta dvoudenní rýma a zase bude dobře. ![]()
Teda chtěla jsem napsat, že ležela na zádech a tak se neprosrala........chybička se vloudila. ![]()
Nena a když ty vlňáčky pereš ob den, dáváš je pokaždé do lanolinu?
Katy, ja takhle prala asi 2× a vzdy jsem jen osprchovala tu postizenou cast, byl to zadni lem, jinak nikde a pak jsem to namydlila zlucakem, tim jsem to vyprala a nelanolinovala, protoze ten zadni lem podle me nemusi nejak extra drzet. Ale kolem nozicek bych to uz do lanolinu supla, tam je potreba nepropustnost.
Hehe, ja ted dala Matyskovi plinu na rovno a slysim tu za sebou nejake vzdechy a velkou snahu
Takze jdu zrejme prebalovat ![]()
čiči no já vlňáčky pokaždé nedává do lanolinu, ty halucinky jsem dávala jen jednou a to poprvé, a prala už jsem je asi 10× a furt drží dobře. ![]()
No je fakt, ze ty moje ropuchy jsou taky drzaky, stacila jim jedna docela slaba kura a to jsou jednovrstve. Ale zase u disan by mi to neproslo, tam jak se pere, takse musi i lanolinovat ![]()
Katy ja mam teda Disany, kdyz je posere, vetsinou je to nekde kolem nohavice, vydrbu zlucakem jen to misto, oplachnu ususim. Lanolinovala jsem je naposled…uz ani nepamatuju, a drzej teda dobre. Plina je vesinou rano durch a vlnaky zvenku na omak suchy, zevnitr vlhky. Mam jedny modry a jedny prirodni, ty nejak drzej lip, tak ty modry nosi pres den na doma, pekne se navlikaj. Ty co jsem pletla ja drzej taky, ale ne tak dobre.
TAk jsem se vrátila od zubaře a teda zírám
co se tu strhlo ![]()
Dneska poprvé hlídal děda, jen jsem zabouchla dveře, tak se Norbík zesral tak, že mu to teklo tepláčkama až do bačkůrek
no chudák můj taťka, musel ho osprchovat, najít oblečení, a naprosto obdivuju, jak ho dokázal kreativně umotat do čtvercovky
holky, to byste zíraly!!!
Je to frajer
Já blbka mu tu nepřipravila nic náhradního a to má průjem, takže mě to mohlo napadnout ![]()
Katy, taky si myslím, že Eli z toho vyroste a tvoje krásný noční plíny určitě užije, uvidíš.
Pastelko to teda kloubou dolů před dědou, ten náš by to nezvládnul ani náhodou. ![]()
Nevím co s ELi, dopoledne blbě spala, spíš nespala, teda jo, ale jen mě na rukou ve zvýšené poloze, jinak nemohla dýchat. ![]()