Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dnes mě manžel zase překvapil, jedu do města, tak že hlídal obě holky doma, no dojedu, jdu nachystat ELi na spaní a koukám co to má na sobě. Tak že měla Cuddle AIO a na tom natahovací vlňáčky Halucinky, tak na to čumím a ptám se jako co to je? A on, no pro jistotu aby to neproteklo.
Mmch AIO cuddle jí sedí perfektně, ale to je tak asi jediná plína která jí tak dobře sedí, pak ještě BBH.
Tak, šátek, průhledná halenka, éterická bytost (já). Ajorát tam to škvrně čuchalo k někakým kytkám, ty nevedu.
Omluvte zhoršené kvality fotografa ![]()
Babo no teda paráda, jen té paní na fotce byla vidět i hlava.
Munkki je tam ale skvělááááááá...........jo hela jaké má míry poslední? ![]()
Míry? Munkki? No to netuším, páč sme se na preventivku preventivně vykašlali. ![]()
Ale teď sem Ti ji změřila. 72 (nebo taky 65 nebo 78, děsně se mlela) a váží někde mezi 9 a 10 kily. Sem pomohla, co?
9 až 10kg, no teeda, to jako fakt? Bych neřekla........ale je pravda, že na fotce jde vidět jen hlava, tak že těžkou soutit podle hlavy, co?
Tady je dnešní čerstvá fotka Elišky, žížaly..........longiesky L už začíná mít akorát. ![]()
Katy ja teda ziram, jak Eli zpusobne leze po silnici
S mirama a vahama nepomuzu, naposled pindu merili, kdyz mel 51cm…zkusim zitra vystrachat krejcovskej metr.
Baba a to ti mam verit, ze ses nezkusena satkarka? Nebo to na tebe nekdo navazal? ![]()
NeNo, no spíš na té silnici není než je, leze všude možně, už i do šuplíku a před chvíli si cvakla prst a už koukám, že je tam u nich zase. ![]()
To jako malého měřili snad naposledy když se narodil ne? ![]()
Katy naposledy kdyz mu bylo neco pres tyden
ted jsem na nej vzala krejcovskej metr, ma neco kolem 68cm. Eli je ale zenska, to je jasny, ze bude mit utlej pas a stehynka, Zvire nema pas skoro zadnej, zadek taky prtavej, asi proto mu dobre sedej bokovky jako ty Itti. Vam naopak nesedly vubec, ne?
NeNa píše:Baba a to ti mam verit, ze ses nezkusena satkarka? Nebo to na tebe nekdo navazal?
To je limitovaná edice se suchým zipem vzadu ![]()
Baba píše:NeNa píše:Baba a to ti mam verit, ze ses nezkusena satkarka? Nebo to na tebe nekdo navazal?To je limitovaná edice se suchým zipem vzadu
Babo ty fakt perlíš.
![]()
Neno no itty jakš takš seděly, ale mě se nějak přestaly líbit, no a teď by se možná hodily, ale víš jak, já mám na doma raději ty kalhotkovky a na to vlnu........jen že jak píši, začínáme mít problém s kalhotkovkami, jako třeba Cuddle, v pase bych jí je zapla na ty prostřední druky v klidu, jen že zase jí to stahuje moc u nohou, tak že musím dát o druk méně a pak má díru v pase.
![]()
Katy-máme ten stejnej problém.Jenže my už zapínáme u pasu kvůli nožičkám na poslední druka a pak v pase džuzna jak blázen.Viz.BBH.Teda ta Eli je čára.Obě děti měly v roce 76cm.Teď má Míša v 15,5měs.83 a váží 11,4kg.Pája měa pesně o kg méně,taky se narodila s váhou 2650g a Míša měl 3350g.Katy jak malá s jídlem?My teď zase bojujeme jako blázen.
Babizno hezká fotka,ale ty se nám snad nechceš ukázat.
Katy jak píšeš o manžovi jak přebaloval,tak si z toho nic nedělej ten můj dal kalhotkovku do ní dvě čč a vkládačku a přes to bodyno a pak PUL a přes ně ještě pro jistotu vlňáky,ale malý byl spokojený.Podotýkám,že toto balení bylo na doma.Jako vše by šlo,ale to bodyno mě dostalo ![]()
Hurááááááá, došli medvědi. ![]()
Efik no my s jídlem teď dobrý, začala jsem dávat opět laktobacilky a asi to má něco do sebe, jí v pohodě, ale je dost vybíravá, ovoce moc nechce, jediné co je ochotná s něho jíst je přesnidávka od sunarku s broskví jablkem a banánem, to ještě sní, pak jí chutná zelenina s masem či bez, jogurt už mi zase nechce, kaše nejí vůbec. Tak že večeří zeleninu v půl sedmé, ale v půl desáté už řve, vypije 250ml Hami hajaja a v půl třetí se mi už budí zase, sem tam stačí čaj, dnes jsem jí ho nedala, vzala jsem jí k sobě a to sebou mlela jak nevím co, pak ale usnula a v půl šesté kravááááááááál, tak vypila 250ml UM Hami a na chvíli zadřimla. ![]()
Efik ti chlapi někdy fakt perlí, to můj jednou dal kalhotovku, na to body a na to longiesky a když jsem mu pak řekla, že longiesky musí na plínu, tak mi vehementně tvrdil, že já taky dávám body na plínu a pak až ty longies.
A jednou dokonce jak jí dával večer spát, jsem nebyla doma, no tak jí dal noční plenu, měl nachystnou, i ty vlňáky měl nachystané, já přijedu dítě spí tak pohoda, no a asi tak za hodinu za mnou přišel a říkal, průůůser, tak na něho čumím, že co jako zase? No a on že zapoměl dát Eli na tu plínu vlňáčky. ![]()
Efík píše:
ten můj dal kalhotkovku do ní dvě čč a vkládačku a přes to bodyno a pak PUL a přes ně ještě pro jistotu vlňáky,ale malý byl spokojený.Podotýkám,že toto balení bylo na doma.Jako vše by šlo,ale to bodyno mě dostalo
Ještě tam chybí igelitová fólie a je to stopro nepropustný.
Ale malej stál na hlavě, ne? ![]()
Katy, neplánovaně jsme byli u doktora, tak víme míry.
72 cm (
se pochválím, jaká sem byla přesná
) a 9,3. Říkám, že je to tlusťoch ![]()