Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
15.4.10 19:46

Dnes mě manžel zase překvapil, jedu do města, tak že hlídal obě holky doma, no dojedu, jdu nachystat ELi na spaní a koukám co to má na sobě. Tak že měla Cuddle AIO a na tom natahovací vlňáčky Halucinky, tak na to čumím a ptám se jako co to je? A on, no pro jistotu aby to neproteklo. :lol: :mrgreen: :lol: Mmch AIO cuddle jí sedí perfektně, ale to je tak asi jediná plína která jí tak dobře sedí, pak ještě BBH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.4.10 20:00

Tak, šátek, průhledná halenka, éterická bytost (já). Ajorát tam to škvrně čuchalo k někakým kytkám, ty nevedu.
Omluvte zhoršené kvality fotografa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.10 20:02

Babo no teda paráda, jen té paní na fotce byla vidět i hlava. :lol: Munkki je tam ale skvělááááááá...........jo hela jaké má míry poslední? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.4.10 20:05

Míry? Munkki? No to netuším, páč sme se na preventivku preventivně vykašlali. :roll:

Ale teď sem Ti ji změřila. 72 (nebo taky 65 nebo 78, děsně se mlela) a váží někde mezi 9 a 10 kily. Sem pomohla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.10 20:07

9 až 10kg, no teeda, to jako fakt? Bych neřekla........ale je pravda, že na fotce jde vidět jen hlava, tak že těžkou soutit podle hlavy, co?
Tady je dnešní čerstvá fotka Elišky, žížaly..........longiesky L už začíná mít akorát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.4.10 22:21

Katy ja teda ziram, jak Eli zpusobne leze po silnici :mrgreen: S mirama a vahama nepomuzu, naposled pindu merili, kdyz mel 51cm…zkusim zitra vystrachat krejcovskej metr.

Baba a to ti mam verit, ze ses nezkusena satkarka? Nebo to na tebe nekdo navazal? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.4.10 08:25

NeNo, no spíš na té silnici není než je, leze všude možně, už i do šuplíku a před chvíli si cvakla prst a už koukám, že je tam u nich zase. :roll:
To jako malého měřili snad naposledy když se narodil ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.4.10 08:40

Katy naposledy kdyz mu bylo neco pres tyden :lol: ted jsem na nej vzala krejcovskej metr, ma neco kolem 68cm. Eli je ale zenska, to je jasny, ze bude mit utlej pas a stehynka, Zvire nema pas skoro zadnej, zadek taky prtavej, asi proto mu dobre sedej bokovky jako ty Itti. Vam naopak nesedly vubec, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.4.10 08:42
NeNa píše:Baba a to ti mam verit, ze ses nezkusena satkarka? Nebo to na tebe nekdo navazal? :lol:

To je limitovaná edice se suchým zipem vzadu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.4.10 08:45
Baba píše:
NeNa píše:Baba a to ti mam verit, ze ses nezkusena satkarka? Nebo to na tebe nekdo navazal? :lol:
To je limitovaná edice se suchým zipem vzadu :palec:

Babo ty fakt perlíš. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Neno no itty jakš takš seděly, ale mě se nějak přestaly líbit, no a teď by se možná hodily, ale víš jak, já mám na doma raději ty kalhotkovky a na to vlnu........jen že jak píši, začínáme mít problém s kalhotkovkami, jako třeba Cuddle, v pase bych jí je zapla na ty prostřední druky v klidu, jen že zase jí to stahuje moc u nohou, tak že musím dát o druk méně a pak má díru v pase. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
16.4.10 11:00

Katy-máme ten stejnej problém.Jenže my už zapínáme u pasu kvůli nožičkám na poslední druka a pak v pase džuzna jak blázen.Viz.BBH.Teda ta Eli je čára.Obě děti měly v roce 76cm.Teď má Míša v 15,5měs.83 a váží 11,4kg.Pája měa pesně o kg méně,taky se narodila s váhou 2650g a Míša měl 3350g.Katy jak malá s jídlem?My teď zase bojujeme jako blázen.
Babizno hezká fotka,ale ty se nám snad nechceš ukázat.
Katy jak píšeš o manžovi jak přebaloval,tak si z toho nic nedělej ten můj dal kalhotkovku do ní dvě čč a vkládačku a přes to bodyno a pak PUL a přes ně ještě pro jistotu vlňáky,ale malý byl spokojený.Podotýkám,že toto balení bylo na doma.Jako vše by šlo,ale to bodyno mě dostalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.4.10 11:14

Hurááááááá, došli medvědi. :pankac:

Efik no my s jídlem teď dobrý, začala jsem dávat opět laktobacilky a asi to má něco do sebe, jí v pohodě, ale je dost vybíravá, ovoce moc nechce, jediné co je ochotná s něho jíst je přesnidávka od sunarku s broskví jablkem a banánem, to ještě sní, pak jí chutná zelenina s masem či bez, jogurt už mi zase nechce, kaše nejí vůbec. Tak že večeří zeleninu v půl sedmé, ale v půl desáté už řve, vypije 250ml Hami hajaja a v půl třetí se mi už budí zase, sem tam stačí čaj, dnes jsem jí ho nedala, vzala jsem jí k sobě a to sebou mlela jak nevím co, pak ale usnula a v půl šesté kravááááááááál, tak vypila 250ml UM Hami a na chvíli zadřimla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.4.10 11:17

Efik ti chlapi někdy fakt perlí, to můj jednou dal kalhotovku, na to body a na to longiesky a když jsem mu pak řekla, že longiesky musí na plínu, tak mi vehementně tvrdil, že já taky dávám body na plínu a pak až ty longies. :roll: A jednou dokonce jak jí dával večer spát, jsem nebyla doma, no tak jí dal noční plenu, měl nachystnou, i ty vlňáky měl nachystané, já přijedu dítě spí tak pohoda, no a asi tak za hodinu za mnou přišel a říkal, průůůser, tak na něho čumím, že co jako zase? No a on že zapoměl dát Eli na tu plínu vlňáčky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.4.10 11:22
Efík píše:
ten můj dal kalhotkovku do ní dvě čč a vkládačku a přes to bodyno a pak PUL a přes ně ještě pro jistotu vlňáky,ale malý byl spokojený.Podotýkám,že toto balení bylo na doma.Jako vše by šlo,ale to bodyno mě dostalo :zed:

Ještě tam chybí igelitová fólie a je to stopro nepropustný.
Ale malej stál na hlavě, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.4.10 11:24

Katy, neplánovaně jsme byli u doktora, tak víme míry.
72 cm ( :mrgreen: se pochválím, jaká sem byla přesná :palec: ) a 9,3. Říkám, že je to tlusťoch :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure