Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
16.4.10 22:10
NeNa píše:
Jinak uz nas uz se taky stoluje :lol:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.4.10 07:29

Tak dilema vyřešeno, Didymos medvídci poputujou k jiné duši, která se do nich zamilovala a mě příjde Didymos Indio ultramarínové vel. 7. :dance: :dance:
Eli mi dnes po dloouhé době posrala vlňáčky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
17.4.10 09:44

Katy ted jsem na to koukala, ultramarin je kraaaasnej! A Eli bude sluset!

My byli predevcirem nakoupit, Zvire v novym satku, a najednou takovy teplo na brise-pokadil se pekelne, prala jsem nejen Longiese, ale taky moje triko, svetr, satek..des. A on se u toho mohl smichy potrhat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.4.10 09:48

Nena ty jo fakt? No tak tak my teda nekadíme, snad ani už nebudeme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.4.10 20:26

Kde je kdo? Tady je teda dnes mrtvo. 8-o
Eli spí dnes v hnusce a i odpoledne je měla, kolem nožiček se jí cosik udělalo, červené, zarudlé, horké a teď nevím čím to je, má to přesně tam kde je plína. :-( No tak jsem jí dala husku a už při prvním přebalování to měla o 100% lepší. :nevim:
Jinak Týna dobrala ve čt ráno ATB a včera večer už byla na tom stejně jak před ATB, nevím co to s ní je, jako při ATB dobrý, jen co je vysadí tak nanovo, tak že hurcá strašně, v noci blbě spí, no a navíc mám pocit, že se jí i hůř dýchá, tak že v po opět k dr. a budu chtít jít i na kardiologii ať jí pro jistotu zkouknout. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.4.10 10:22

Díky moc za všechny rady a porady s nočníma plenkama. Ale už se vezu. :cert: Začínám koukat po něčem lepším i na den. Zatím mám jen čč a pár vkládaček. Potřebovala bych poradit nějakou krááásnou kalhotkovou plenku na den. Hlavně aby dobře sedla našemu otesánkovi. Vykašlal se mi na příkrmy, takže po měsíci krásných tuhých hovínek jedeme zase ve vejcích, tak mě děsí protékání kolem nožiček. Optimálně něco štíhlého, aby se to vešlo do SWB vlňáků. :think: Jaké máte oblíbené denní plenky? Dík :kytka:

• Citovat
  • Upravit
51750
18.4.10 10:27

neczuz, ale ale, copak ti vadí na čč? :lol:
Denní plenky Cuddle používám, mám sice jen 4, pak mám ještě jednu Anevy, taky už používám jen na den, no a pak tam ještě mám pár kousků něčeho. :-D Špatné prý ani nejsou vázačky HHS, ale já jim nějak na chuť nepříšla, asi byla malá ješetě dost malá a připadalo mi to na ní takové no nevím, nepohodlné? No ale to nevím zda by se ti HHS vešly do těch vlňáčků. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.4.10 10:36

A myslíš, že by Cuddle sedly i sumo zápasníkovi? KOukám, že Eli je podle rozměrů žížala. Kde Cuddle kupuješ?

• Citovat
  • Upravit
6093
18.4.10 10:36

HHS do vlňáčků SWB moc né, nepřekryjí celou plenku, to samé vázačky Disany, jsou prostě dost široké mezi nohamama a výdy minimálně lemy vazaček z nich budou čouhat :nevim:

Mně ale nevadí, já mám vlňáky-bombarďáky, které zavazovací pleny s přehledem překryjí, takže u nás jsou denní domácí pleny právě zavazovačky.

Do města, na návštěvy nebo na cesty beru kalhotkové, kapsové a AIO pleny.
Z kalhotkovek mám po pár kusech (někdy i třeba jen jednu :oops: ) - Baby Lucy Bamboo, Bamboo Extra, Bamboozles, CuddleBuns, Little Beetle, Sckoon a Sketch ( :roll: :pocitac: ).
Všechny až na tu poslední jsou OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.4.10 10:39

Neczuz cuddle jsem zatím kupovala jen z druhé ruky, nové jsem ještě nebrala. JO a co si mám představit jako sumo zápasník? Já mám třeba u ELi problém ten, že ona jak je dlouhá, tak je vlastně i hubená, tak že vetšinu plenek na patentky má v pase volné, protože je nemůžu více dotáhnout kvůli nožičkám zase.
Ale tuším, že Baba má taky tak trošku sumo zápasníka, myslím že psala 72cm a 9200g a cuddle jim sedí perfektně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.4.10 10:43

D9ky. Já na doma pojedu dál na čč do skladu. Zatím je to OK. Do vázaček se mi nechce. Kalhotkovky chci zkusit právě kvuli výjezdům ven.
Jinak rozměry máme něco jako Baba, jen je ještě krapet kratší. Zkrátka stehna jak hrom. :mrgreen:
Edit: JInak vlňáky bombarďáky už taky vlastním. :-P Ale do terénu právě potřebuju něco dotěch SWB, abych přes to narvala ještě nějaké vnější oblečení.

• Citovat
  • Upravit
51750
18.4.10 10:49

Neczuz a kde bydlíš? Kdyby to bylo nedaleko nás, tak bych klidně mohla na krááátkou dobu půjčit na vyzkoušení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.4.10 11:23

Praha. :-? Takže daleko. Z nosnic vím, že bydlíš v té druhé největší prdeli hned po Saxaně :mrgreen: u F-M.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
18.4.10 11:33

Ale díky za nabídku, jseš hodná. Já něco vyberu. Ty Cuddlemi tedy přijdou dost drahý. Sakra kdybych ještě nekupovala ty šátky. V těch šátkách mi alespoň manžel podporuje, protože jasně vidí, že se tam klukovi líbí. Bohužel u látkovek žádné viditelné nadšení kluka, které by manžela přesvědčilo, není. Látkovky manžel nesnáší, naštěstí už je alespoň tiše toleruje. Ale nevím, jak bude tolerovat další nákupy.

• Citovat
  • Upravit
4533
18.4.10 11:33

Neczuz ja mam Cuddle a GoodMammy, sedej dobre, ale nase dite je spis zizaloidni :lol:

Mam k dispozici kopretiny v modrem, kdyby mel nekdo zajem, Zvirete tenky nozky si s nima nerozumej :lol: pouzite byly minimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure