Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
21.4.10 23:30

Efik jaky pohodlny hadry mas na mysli? Katata vlnakoviteho typu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.4.10 09:50

Nena krááásny metřík, moc krásný. :wink:
Kdo to tady včera psal, že mají průjem?
Tak my už máme taky, navíc v noci horečka 39, teď přes den zvýšená teplota, do toho začíná průjem a navíc s hlenem s příměsí krve, volala jsem dr. a prý řádí teď takové virozy, tak že mám nasadit probiotiky, ty ale dávám stále, tak že zvýšit dávku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
22.4.10 11:18

Katy to jste teda chudaci, ma to jen Eli, nebo obe holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.4.10 11:21

Neno zatím jen Eliška, volala jsem i dr., prý teď řádí takové virozy, mám nasadit probiotika, no jako kdybych ji jě už nedávala, no tak jsem zvýšila dávku a uvidíme. Odpoledne s ní zajedu k dr. ordinuje tady ob dvě vesnice, rovnou vezmu Týnku i na ko., doufám, že nezačne srát i Týna protože u ní by to byl masakr s těmi jejimi střevy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
22.4.10 11:28

Katy tak drzim palce, at se z toho rychle vybabrate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.4.10 11:32

Neno no snad jo, už mi doma fakt hrabe, co jsme se vrátili z lázní, tak trčíme jen doma. :cert:

Co plenky, nějaký nový objev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.4.10 12:09

Katy, to je mi líto, že zas další problémy :-(
Potřebovala bys nějakou vzpruhu, už aby došel aspoň ten balík z Němec, že? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.4.10 12:26

Cappy jo jo, chtělo by to nějakou vzpruhu.
Jo hele a co ty jsi teda koupila včera za plenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.4.10 12:30

Jsem ujetá na čmelákoidní plenky od BI, pokaždé jsem chtěla objednávat ze Slůněte, ale nikdy nebyly skladem, ale včera jsem tam natrefila na jednu zelenou pruhovanou, nemohla jsem ji tam nechat :mrgreen:
Né, že bych pleny potřebovala, ale musela jsem prostě něco vzít, no né? Aspoň ze zvyku.

Nevíte, jak je to s těma letadlama? Lítá se nebo ne??
Fachají letžiště a jak dloho ůže trvat proclení?
Už mi pomalu začíná docházet, že jsem vyhodila prachy z okna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.4.10 12:39

Cappy ukaž jakou jsi koupila, hoď link.

No myslím, že už se lítá ne? Ale nevím to jistě.
Ti má přiletět šátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.4.10 12:46

Katy, je to úplně obyčejná zavazovací HHS od BI s zelenými pruhy

Ano, čekám balík z Norska.
Měl doletět do Prahy a pak ke mně, ale pořád ještě ve skrytu duše doufám, že jen díky těm zmatkům a omezením kvůli sopečnému prachu se zrdžel jen někde na celnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.4.10 12:49

až z norska? A co to bude zač? Asi teď nepovíš, až přiletí co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.4.10 12:53

Katy, koupila jsem další šátek od Ellevillu, bohužel to šlo jako nepojištěný balíček, takže v případě ztraty si můžu jít tak akorát skočit.
Měla jsem ho mít cca minulý pátek doma..
I pošťačka mě uklidňovala, že to určitě nabere zpoždění, ale naděje se pomalu vytrácí.
A nebudu říkat, co jsem objednala, když ještě ani vůbec nevím, zda se ho dočkám :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.4.10 13:08

Cappy určitě se ho dočkáš, já tomu věřím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.4.10 13:33

flanelka

Ahoj holky,
mohla bych vás poprosit o radu?čekám za měsíc miminko,rozhodla jsem se pro látkovky,myslim pro začatek 24 ks vicevrstevnych popolini,2 ks kalhotky bambino mio vel.S 2 ks vel.M a 1 ks fleecové kalhotky,separačky,ale ted nevim,mam koupit na noc i vkladací plenečky?nebo koupit flanel a nějaké si ušít?jen nevim jak na to,jaky rozměr ta flanelová plenka má mít,kolik je na jednu potřeba látky a jak ji kombinovat s popolinkou-jednu popolinku a jednu flanelku?bude to stačit na noc?a jak to mám udělat s klasickýma 4covkama?pise se že pro novorozence 1 složená na draka (nebo jak se tomu složení pro novorozence říká) a druhá na to složená na osminy a to dat do klahotek.Mam k tomu dat jeste tu flanelovou nebo stači jen ty dvě 4covky?omlouvam se ale vubec nevim jak na to,prvni mimi bylo na jednorázovkach a ja nevim koho se zeptat na radu…jsem z toho lehce zoufala… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure