Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
1.5.10 21:31

Babo - co si změnit metřík. Mají tady i lebky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.5.10 21:32

Achdarek o baleni mi ani nemluv!!! Bicykly by se nam teda uz rozhodne nikam nevesly, nam na ty hromade navrchu vdycky truni psi pelech. Milostiva totiz nemuze sedet na zadnim sedadle v pelechu, ona potrebuje to sedadlo tak, jak je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.5.10 21:33
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NeNa píše:
Achdarek o baleni mi ani nemluv!!! Bicykly by se nam teda uz rozhodne nikam nevesly, nam na ty hromade navrchu vdycky truni psi pelech. Milostiva totiz nemuze sedet na zadnim sedadle v pelechu, ona potrebuje to sedadlo tak, jak je :lol:

Ty psi jsou teda vybíravý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.5.10 22:07
Baba píše: Čiči, taky se divím, že jí klobrc nevadil. Je ohyzdnej, ale oni nic normálního, natož s pirátama, nemaj. :cert:

A co třeba tento háčkovaný klobouček. Třeba by ti k tomu uháčkovali i tu lebku :mrgreen:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.5.10 22:09

Tak ještě jednou s odkazem na obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.10 22:11

Jéééé, tak tý ani nepotřebuju uháčkovat lebku. Na to jenom přišiju dvě kosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.5.10 22:16

Baba no jo, aby ti pak Munkki neprisel ohlodat nejakej cokl! :mrgreen: Ten nas by urcite mel zajem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.10 22:45
NeNa píše:
Baba no jo, aby ti pak Munkki neprisel ohlodat nejakej cokl! :mrgreen: Ten nas by urcite mel zajem… :mrgreen:

Z moduritu, ty Joudo :mrgreen: I když některý psi jsou pitomý.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.5.10 22:49

No dovol, nemluvis doufam O NASEM psovi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.5.10 23:20

Ahoj holky, rozhodla jsem se kombinovat latkovky s jednorazovkama a vcera jsem si objednala 8 ks plin - 4 ks Fuzzi Bunz kapsovka a 4 ks EasyFit Fluffle jedna velikost - mate s nimi zkusenosti? Je lepsi pouzivat 2v1 nebo radeji pliny+kalhotky? Asi uz je to tu zodpovezene 1000× ale nemam nejak silu precist cele tohle tema … zkousim projizdet ruzne stranky a na fuzzi uz jsem nasla i nejakou chvalu … zajimalo by me jestli treba nejsou jen na pouzivani sem tam-jako jestli se velmi castym pranim nenici vic nez klasicke…dekuji moc … a take jeste jsem chtela vedet co je lepsi zda patentky ci suchace? Ja objednala s patentakama,protoze mala mi porad suchace rozepina a nekdy uz i pres obleceni :zed:
Doufam,ze vas moc neobtezuji a ze se mezi vas budu moci jiz brzy aktivne zapojit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.5.10 07:26

Dobré ránko!!!!

Babo krásná fotka, jen teda by jí chtělo otočit. Proč je tak blbě vkládáš? Víš jak má vypadat fotka když je na výšku, takhle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.5.10 07:53

Mirii, fuzzi bunz jsou super, s těmi druhými nemám zkušenost. Zda je lepší používat plenky 2v1 nebo plenky a kalhotky? No já teda 2v1, teda především kapsovky a to ty fuzzi bunz používám jen na cesty a procházky, doma jedeme v plenkách a na to vlňáčky. :wink:
Jinak za mě raději patentky, plkenky na kterých jsem měla sucháče jsem odpárala a používám se snapy sponkou. :wink:
Jo a to praní fuzzi, nemám pocit že by se nějak více opotřebovaly praním a byly horší, já je teda používám s tou orginální vkládačkou, plus je ještě dovycpu doma šitými konopno bambusovými vkládačkami, sama o sobě ta orginální vkládačka savost moc velkou nemá, aspoň já mám ten pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.5.10 07:56

Mirii jo a myslím, že na novoška jsou dobré klasické čtverce na novosklad a nebo čtvrece narovno zafixovaný zavazovací disanou, ty jsou fakt dobré. Mě sice k srdci když malá byla malá moc nepřirostly, ale teď jsem je přikoupila a dávám je na denní spaní a fakt super. Ta zavazovačka pěkně udrží i tu děckou vaječinku, nikde nic neuteče. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.5.10 08:25

Mirii, za me fuzzi jsou super, asi jim nebude svadcit moc caste suseni v susicce, i kdyz to preziji.
V podstate plenky vse v jednom maji jedinou nevyhodu, ze pomerne dlouho schnou. V susicce se zase nici, mam thirsties aIO a susicka ji teda neprospela :-(
Takze plinky a svrchnacky zvlast rychleji schnou, svrchnaky se nemusi prat po kazdem pouziti, pokud neschytaji nejaky zasah, takze to taky trochu prodlouzi jejich zivotnost.
patentky vs suchace, patentky ditko jen tak nerozepne, zase se snadneji rozbiji, muzou se z materialu vytrhnout, pokud se za ne moc taha, suchace se zanaseji a nektere po case prestanou lepit, ale lepe se s nimi plenka nastavi, na mrskajicim diteti se lepe zapinaji.

A budem se tesit, az se pripojis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.5.10 11:29

Dobre ranko, dekuji za reakce… ja uz sem tak natesena,ze jsem si je chtela vcera objednat i tady - aspon par abych uz mohla zacit…zijeme na Jersey(ostrov mezi Anglii a Francii) ale bohuzel sem nedorocuji vsechny druhy :-( - jsem to vcera zkoumala asi 3 hodiny a pak jsem se vztekla :-(.Do Cr jedeme az na konci Kvetna a ja bych chtela uz zacit ted…v utery hned skocim do obchodu a mrknu co maji tady - ale je tu jen mothercare a tam budou mit tak maximalne jen svoje..s tema asi nemate zkusenosti? Tak drzte palce,at dobre pochodim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure