Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky a nahodou nevite tyhle plenky - TotsBots Mini easy-fit bamboo - ty by mi sem totiz dorucili…
Vkládačky jsou šité tak, že je šev schovaný, ale dělá tu tlusté okraje, tak by je nechala udělat normálně jen oentlované nebo jak se tomu nadává.
Je tam udělané zmenšování - jako je u většiny jednovelikostních svrchňáků nebo třeba Anavy.
Mě tohle zmenšování přijde zbytečný. Když už, tak by se mi líbilo zmenšování jako u Goodmama nebo Cuddle buns. Přední okraj pleny se ohne a normálně se zapne. Na to by stačilo, aby byly na pleně přehozené patentky - samičky-samice. Tak jak je to na té mé, to nejde zapnout. Ale to je detail.
Tady je vidět ty zmenšovací patentky
Tady je vidět (doufám
) to zmenšování, jaké bych chtěla já. Kdo má Cuddle, tak to zná.
Mirii, ja treba nemam moc zkusenosti s tots bots, protoze jsem od nicj kupovala nejake kalhotkove pliny, strasne dlouho schly a neprislo mi, ze dost sajou, tak jsem prodala (ted uz vim, ze jsem je mela asi nechat vic oprat), svrchnaky od nich mam taky a na omak je nemam moc rada. Takze mam od tots bots jen doplnky, ty mam moc rada, pytel, prebalovaci podlozku, fleecove separacky…
Babo, pekne, hergot. Je jednovelikostni? A na kolik zhruba vyjde?
Takhle by vypadala zmenšená. Podle mě je to zmenšení dostačující. Třeba Anavy jde zmenšit ještě víc, ale ani na novoška se to nevyužilo.
Jinak je plena pro většinu dětí opravdu jednovelikostní, podle mě teda, sedí moc pěkně, je měkounká, příjemná. Munkki ji tak strašně chtěa otestovat, že ji počůrala při prvním letmém zkusmém nasazení ještě před praním
Otestujem dneska ![]()
Tak připomínkujte ![]()
čičinka píše:Babo, pekne, hergot. Je jednovelikostni? A na kolik zhruba vyjde?
No to nevím
, ptala sem se na přesnou částku, ale zatím nic. Tuhle sem ještě neplatila. Ale mělo by to být něco kolem 390.
Jednovelikostní bude. Je stejně velká jako Goodmama, večer to vyfotím na naší 9,5 kilové Munkki.
Můžou ušít i s PUL vrstou, to bude o něco dražší, ale tomu šéfuje Patelka nebo Oskárek ![]()
Babo - moc pěkné. Taky se mi víc líbí zmenšování jako cuddle. Už se moc těším.
Ja bych s pul ani nechtela, prave kvuli susicce, ktera mi zlikvidovala tu thirsties.
Ale ja asi nic. Plen mam silene moc, na novose chystam nakoupit bambusky a vazacky, nejake kalhotkovky tu mam po Matesovi.
Čiči ale tohle je otázka vývoje a podpory nové české úžasné pleny. Chceš snad, aby další generace látkařek byla odkázána na nákupy v zahraničí? ![]()
No nevím, ale podle mě nemáš na výběr ![]()
A vůbec. Máte už snad plínu s autíčkama?
Achdárku a máš nějaké připomínky? Nebo uděláme testovací putovní kolečko? ![]()