Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ivuš ona je opticky menší, protože gumičky nejsou vytahané, tím pádem sedí podstaně lépe, když je natáhnu jak nejvíce to jde, tak jsou všechny absolutně stejné.
Ivo, díky, ale já to už teď nepotřebuju číst.
Podle diskuzí sem si vybrala, Goodmamy, Cuddle i Piddle Poodles jsou skvělé.
Teď je na cestě z Améru ještě jiná značka, tak sem zvědavá, ale bude asi dost podobná těmhle. Je to víceméně pořád na jedno brdo.
A ta naše kolektivka bude taky dobrá, chtěly jsme zkombinovat to, co se nám líbí u různých plen a zatím to vypadá, že to vyšlo. ![]()
Náhodou, nekecej. Kdo bude mít nový vlňáky?
Ta plína je takovádle. Když už jsme se s Munkki daly na ty piráty
http://ny-image1.etsy.com/…25792773.jpg
Ty jo, my jsme teda vyplenkovany mozky!!
![]()
Mirii kdyby ti k Vam do Jersey nechteli posilat, muzes si to nechat poslat ke mne na velkej ostrov
ja ti to pak preposlu, Royal Post k Vam snad funguje
Jinak na noc doporucuju BabyBeeHinds, v UK k sehnani, u nas se osvedcily bajecne. A pres ne natahovaci vlnaky.
Katy kdyz jste tak hubeny, nechces k ty novy pline nejakej druk v pase navic?
Ahoj holky, ja bych teda taky mela zajem o ten vas novej zazrak
- jen prosim to jsou jen kalhotky,nebo jen plina,nebo vse v jednom? Ja jsem z toho fakt jelen … a s tema vycpavkama budu teda chvili bojovat nez zjistim co a jak..jen doyfam,ze budou kalhotky male sedet … ja kdyz ji kupuju pampers kalhotkove(takove ty co nasadis a jdes a nic nelepis),tak ji z toho taky leze prdelka…ale na svuj vek je nase mala spise drobnejsi a trosku dlouhan.. tak snad…
Ja myslela tim,ze me manza zabije,ze jsem treba nakoupila blbe
… ja si tady nemam kam zajit na plinky,vycpavky apod…tady na to je jen jeden obchod a tam vazne neni skoro nic…proste klasicke mothercare … vse budu objednavat pres net a az zacatkme cervna budu moct v CR obletat obchody a nakoupit i jine pliny na zkousku..tak prave aspon ted sem objednala neco at vim … ja si prave rikam,ze na zacatek radeji budu pouzivat vse v jednom - i kdyz jsou asi drazsi…no a pak uvidim. Ale uz se fakt tesim ![]()
Dalsi prekerka bude jak je prat … v cem perete vy? Ja tu mam jen non bio prasek pro deti … a jako treba klasickej ocet tu nesezenu,ale mam jeste jeden z CR
… takze vse budu muset poridit az doma…jeste ze tam jedeme autem ![]()
Neno ty ses v UK? Tak to je super
ja vcera nasla jeden obchudek co posila v pohode, ale nema zase tak velikej vyber…musim se do toho dostat a zjistit co je nej apod…
A ty plenky na noc? Co das dovnitr a jak stare mas ditko? Vlnaky nemam jeste zadne - myslim… jakou znacku preferujes,co je v UK normo k sehnani ![]()
No ja nevim jestli jsme tak hubeni - na ceske deti bych rekla klasika,ale spis na ty UK vyzranky
jsme drobci…v roce mela presne 9kg…ted uz ma neco vic,ale k DR jdeme az ve ctvrtek…tak nevim jestli na ty kalhotky vase potrebuju jeste neco extra… ![]()
Babo tak že na mě jste se zase vykašlaly co? Taková krásná plenka a mě nikdo nic neřekne.
Neno budu tam chtít gumičku, myslím že tím se problém trochu vyřeší a budu doufat, že Eli přestane růst do délky a začne růst do šířky. ![]()
Babo a co je to za znacku tech vlnaku? Vypadaji fakt uzasne ![]()
Holky a kdy bude ta vase plina dostupna k odeslani? Ja jen ze kdyz jsem celej cerven v CR,tak by to bylo asi nejlevnejsi s postou…
Neno jako treba tyhle na noc : http://www.cleangreennappy.co.uk/…nappies/bb-h ? A na ne ty vlnaky? Nebo je lepsi plinka jen na suchac?
Mirii, ta pruhovaná je normální kalhotková.
Vlňáky si objednala Katy jinde a teď dělá, že sme se na ni vykašlaly ![]()
Jo a ta naše plína by měla být ušitá brzy, určitě ještě v květnu. Do SZ Ti pošlu podrobnosti.
Babo jo jo vykašlaly, protože jsem ti říkala že až budeš objednávat nějakou plenku hezkou, tak máš dát vědět a dala jsi? Nedala.
![]()