Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
3.5.10 10:16

Ivuš ona je opticky menší, protože gumičky nejsou vytahané, tím pádem sedí podstaně lépe, když je natáhnu jak nejvíce to jde, tak jsou všechny absolutně stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 10:20

Ivo, díky, ale já to už teď nepotřebuju číst.
Podle diskuzí sem si vybrala, Goodmamy, Cuddle i Piddle Poodles jsou skvělé.
Teď je na cestě z Améru ještě jiná značka, tak sem zvědavá, ale bude asi dost podobná těmhle. Je to víceméně pořád na jedno brdo.
A ta naše kolektivka bude taky dobrá, chtěly jsme zkombinovat to, co se nám líbí u různých plen a zatím to vypadá, že to vyšlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 10:23

Babo jaká nová plína? Mě si zase nic neřekla. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 10:44

Náhodou, nekecej. Kdo bude mít nový vlňáky?

Ta plína je takovádle. Když už jsme se s Munkki daly na ty piráty
 http://ny-image1.etsy.com/…25792773.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 10:52

Ty jo, my jsme teda vyplenkovany mozky!! :mrgreen: :mrgreen:

Mirii kdyby ti k Vam do Jersey nechteli posilat, muzes si to nechat poslat ke mne na velkej ostrov :lol: ja ti to pak preposlu, Royal Post k Vam snad funguje :lol: Jinak na noc doporucuju BabyBeeHinds, v UK k sehnani, u nas se osvedcily bajecne. A pres ne natahovaci vlnaky.

Katy kdyz jste tak hubeny, nechces k ty novy pline nejakej druk v pase navic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 10:54

Ahoj holky, ja bych teda taky mela zajem o ten vas novej zazrak :lol: - jen prosim to jsou jen kalhotky,nebo jen plina,nebo vse v jednom? Ja jsem z toho fakt jelen … a s tema vycpavkama budu teda chvili bojovat nez zjistim co a jak..jen doyfam,ze budou kalhotky male sedet … ja kdyz ji kupuju pampers kalhotkove(takove ty co nasadis a jdes a nic nelepis),tak ji z toho taky leze prdelka…ale na svuj vek je nase mala spise drobnejsi a trosku dlouhan.. tak snad…
Ja myslela tim,ze me manza zabije,ze jsem treba nakoupila blbe :roll: … ja si tady nemam kam zajit na plinky,vycpavky apod…tady na to je jen jeden obchod a tam vazne neni skoro nic…proste klasicke mothercare … vse budu objednavat pres net a az zacatkme cervna budu moct v CR obletat obchody a nakoupit i jine pliny na zkousku..tak prave aspon ted sem objednala neco at vim … ja si prave rikam,ze na zacatek radeji budu pouzivat vse v jednom - i kdyz jsou asi drazsi…no a pak uvidim. Ale uz se fakt tesim :dance:
Dalsi prekerka bude jak je prat … v cem perete vy? Ja tu mam jen non bio prasek pro deti … a jako treba klasickej ocet tu nesezenu,ale mam jeste jeden z CR :lol: … takze vse budu muset poridit az doma…jeste ze tam jedeme autem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 10:58

Neno ty ses v UK? Tak to je super :-))) ja vcera nasla jeden obchudek co posila v pohode, ale nema zase tak velikej vyber…musim se do toho dostat a zjistit co je nej apod…
A ty plenky na noc? Co das dovnitr a jak stare mas ditko? Vlnaky nemam jeste zadne - myslim… jakou znacku preferujes,co je v UK normo k sehnani :-D
No ja nevim jestli jsme tak hubeni - na ceske deti bych rekla klasika,ale spis na ty UK vyzranky :-)) jsme drobci…v roce mela presne 9kg…ted uz ma neco vic,ale k DR jdeme az ve ctvrtek…tak nevim jestli na ty kalhotky vase potrebuju jeste neco extra… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 10:59

Babo tak že na mě jste se zase vykašlaly co? Taková krásná plenka a mě nikdo nic neřekne.
Neno budu tam chtít gumičku, myslím že tím se problém trochu vyřeší a budu doufat, že Eli přestane růst do délky a začne růst do šířky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 10:59

a ted koukam ze k hubenosti to bylo na Katy a ne na me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 11:00

Babo a co je to za znacku tech vlnaku? Vypadaji fakt uzasne :-)))
Holky a kdy bude ta vase plina dostupna k odeslani? Ja jen ze kdyz jsem celej cerven v CR,tak by to bylo asi nejlevnejsi s postou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 11:06

Neno jako treba tyhle na noc : http://www.cleangreennappy.co.uk/…nappies/bb-h ? A na ne ty vlnaky? Nebo je lepsi plinka jen na suchac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 11:10

Mirii, ta pruhovaná je normální kalhotková.
Vlňáky si objednala Katy jinde a teď dělá, že sme se na ni vykašlaly :cert:
Jo a ta naše plína by měla být ušitá brzy, určitě ještě v květnu. Do SZ Ti pošlu podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 11:12

Babo jo jo vykašlaly, protože jsem ti říkala že až budeš objednávat nějakou plenku hezkou, tak máš dát vědět a dala jsi? Nedala. :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 11:17

Dyť byla jen jedna! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 11:19

A žádné jiné tam jako nebyly? :cert: :cert: :cert: