Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neeeeee, jen přemýšlím kde se stala u nás chyba, po kom má Eli tak úúútlýýýýýý pas, je téměř o tři měsíce starší než tvoje zvíře a má v pase 35cm, pak že nám všechny plenky v pase nesedí.
43 cm. Po kojení, kadil naposledy pře 3ma hodinama. Mmch nadával u měření jako špaček a prý kdo si takovou krávovinu vymyslel. ![]()
Katy, Klárka má v 21 měs. v pase 45 cm. A Ondra ve 3 měs. 43 cm, to není možný ![]()
Příspěvek upraven 03.05.10 v 15:27
neczuz píše:
43 cm. Po kojení, kadil naposledy pře 3ma hodinama. Mmch nadával u měření jako špaček a prý kdo si takovou krávovinu vymyslel.
Jejda, tak to se mu moc omlouvám.
![]()
Nemám čas tady chodit, ale zrovna jsem nakoukla, odpovídám Katy - 48cm.
halucinka píše:
Nemám čas tady chodit, ale zrovna jsem nakoukla, odpovídám Katy - 48cm.
48?
Kurnik začínám mít obavy, že Eli fakt není normální. ![]()
Katy2 píše:
Holky a měříte teda pas, jo?
Myslím, že stehno by vyšlo skoro stejně. ![]()
Holky, nastala nějaká technologická zrada
![]()
Při poledním spaní byl prcek za 2 hodky turch i přes vlňáky!!!!!
Teď jsem mu zkusila dát ty shortiese, ty vypadaj, že držej líp, ale neriskovala jsem nepřebalit delší dobu.
Co s tím???? Dala jsem je teda znova do tý mořící lázně ![]()
Vám swaddlebees „fungujou“ normálně?
Jo Babo ty látky to je super nápad, už jsem na to několikrát myslela, hlavně ten odkaz jak jsi sem nedávno hodila, ty byly ![]()
Oskarku, no podle mě ty swaddlebees potřebují ze začátku nalanolinovat aspoň dva krát, mě teda držej relativně dobře, ale na longies nemají.
Jo a longies mi začaly držet dobře až po třetí kůře.
Mě se to stalo u SWB jednou, když jsem držela dítě nějak blbě v rozkroku a navíc měl jen 1 čč, ten to nějak něstihnul pobrat a najednou jsem měla v ruce regulérně načuráno. Pak jsem to pojistila dvojitou dávkou lanolinu a od té doby OK.