Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
3.5.10 21:30
Cappy píše:
neczuz píše:
Thirsties. Já jsem s nima fakticky spokojená, ale sama vím, že přeci jen ty membrány zas tak prodyšné nejsou. :nevim: Jasné ale je, že na cesty a na ven jsou AIO nejpohodlnější.
Klasické PULky doma nemám, takže neposoudím, ale co mám AIO nebo kapsovky, tak se mi zdají v pohodě.
O PULkách jsem si vždy myslela, že jsou tuhé, něco jako jako takový ten matroš, ze kterého se dělají batohy :oops:
Proto jsem tak dlouho AIO odolávala, ale zvědavost byla silnější :mrgreen: a já jsem nakonec ráda. Na cesty fakt k nezaplacení, přes den je normálně nedávám.

Cappy - takze jedes jinak ve vlnaccich? Rozumim tomu dobre,ze hlavne z duvodu ze jsou pro dite a vetrani nejlepsi(nejzdravejsi,nejprodysnejsi…) ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 21:31

ja is ted precetla zbytek diskuze a uz tomu rozumim :dance: uz si nepripadam tak ztracena, odkaz Achdarka mi fakt pomohl..jupiiii diky :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.5.10 21:31

Ja zkousela latkovat od narozeni, ale spatna volba, davala jsem ctverce po me, do toho celulozovou separacku a myslela, ze bde 3h v suchu :roll: Takze me odradilo to mokro a zacala jsem vlastne az ve 4m, kdy zacal kadit 6× denne a me bylo lito jednorazovek, ze jich spotrebuju moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
3.5.10 21:32

Mirii, omlouvám se za vpád, ale nedalo mi to. Jsem tak trochu látkový fašista, teda teď jsem se přesunula k bezplenkování, takže používám jen čtvercovky a vkládačky jako pojistku.
U prvního jsem používala jednorázovky první týden. Pak jsem to zkusila na první víkendové návštěvě u tchýně a malá byla několikrát úplně mokrá, asi mi z nich už vyrostla. Od té doby jsem už žádnou jednorázovku neoužila. Další dvě děti je na sobě neměly nikdy, takže to jde velmi dobře. už mám i systém ručního praní na cesty. Poslední perlička je ruční minivalcha, na tu jsem náramně hrdá. Takže na dotazy, kdo pere plíny, mohu hrdě odpovídat - já! a na valše. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 21:34

Terem prosím tě, můžeš mi ukázat nějakou minivalchu? Najdu to normálně na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 21:36

Terem - tak to je sila :lol: , to ses fasista :-))), ja asi az tak akcni nebudu,ale chtela bych aspon trochu od vseho a treba me to proste pujde lip a lip
Ja tady porad davam dotazy az uz je mi to i trapne :oops: , jen se chci jeste zeptat na separacky…ja objednala celulozove,prootze jsem nevedela :-( ze pro starsi uz viskozove…muzete mi pls vysvetlit proc? Jako pro mensi lip prosakuji(jako myslim stolice do pliny - ne ven),nebo kvuli cene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.5.10 21:39

Chm minivalcha? :think: To jsem teď zaslechla v šátkový diskuzi. Chcu vidět obrázek síííím :huban: Třeba by se mi to oplatilo, zatím jsem prala gumovým zvonem v koupacím kyblíku :mrgreen: . No, ale tipuju si, že to bude stát docela dost love nebo ne? Esli by za to nebylo lepší koupit novou plenu? :wink:

Nééé, každopádně mě to děsně zajímá, tak sem s informacema!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.10 21:39
Baba píše:
Tak AnavyIvu naše plena hrozně zajímá.
Terku sem požádala, ať se o naší pleně s Ivou nebaví, Ivu sem požádala o respektování mého přání. Samozřejmě zbytečně. Prý si nenechá diktovat, o čem a s kým se bude bavit.
Ivě asi uniká, že je to náš nápad a jí do toho nic není. Navíc, pokud bysme s plenou měly další plány, nevidím jediný důvod, proč by info měl mít zrovna jiný výrobce plen.
Sem jediná, komu to od Ivy přijde divné?

NO comment :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.10 21:40
čičinka píše:
Katy, vlackem. Z hlavaku do Kolina a z Kolina na Machac.Halu, ja nechapu, me se vsechno veslo do krosny a ledviny :nevim: :mrgreen: :-P
Pockej, az zjistim, co vsechno nutne potrebuju :lol: Ale nocnik to nebude, ten mlady pan v bdelem stavu bojkotuje :roll:

To te teda obdivuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 21:42

jééééééééé našla jsem minivalchu, teda jestli je to ono, tak je to za pár kaček
 http://www.plastyurbanek.cz/…-minivalcha/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.5.10 21:45

ta minivalcha mi neda spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.5.10 21:47

Hmmm Katy dobrý! :palec: A cena ještě lepší, to jsem teda nečekala. Sice plastová, ale zas bude asi lehká a taky proto levná. Nedá se to koupit někde jinde než na netu nevíte? To mě pošta vyjde dráž než valcha. Sice samo budu i tak na směšné částce, ale…no jen se tak ptám asi blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
3.5.10 21:47
čičinka píše:

To je vynález, co?
Já bych to ocenila hlavně při drhnutí pokaděných plen, aspoň bych to nemusela šudlit v ruce (já si zasažené pleny předpírám a předmydluji v ruce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 21:48
Cappy píše:
čičinka píše:
To je vynález, co?
Já bych to ocenila hlavně při drhnutí pokaděných plen, aspoň bych to nemusela šudlit v ruce (já si zasažené pleny předpírám a předmydluji v ruce)

Cappy přesně to samé mě napadlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
3.5.10 21:49
Mirii píše:
Cappy - takze jedes jinak ve vlnaccich? Rozumim tomu dobre,ze hlavne z duvodu ze jsou pro dite a vetrani nejlepsi(nejzdravejsi,nejprodysnejsi…) ju?

Přesně tak a dalším důvodem je to, že kdo jednou vyzkouší vlnu, nebude chtít už nic jiného.
Ta lepší prodyšnost je jako bonus :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí