Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
3.5.10 21:50

Mirii - já jsem začala látkovat až ve dvou měsících. Dřív mně to nenapadlo :oops: :zed:

Jinka mně se líbí mít od každého typu něco a přebalovat dle nálady. Takže mám PUL i vlňáky. Co se týče plen tak mám čč, vícevrstevné, kalhotové a zavazovačky. A pak i kapsové a AIO. Pro inspiraci zde je seznam mé výbavy. Mám toho moc, lze vystačit s méně kusy, ale mně se to líbí :srdce:

tady jsou plenky vyfocené.

Ted´mám třeba období, že používám převážně zavazovačky. Ale jednu dobu jsem je nepoužívala vůbec.

A co se týče financí. S Tobíkem jsem používala jednorázovky. ZA 2,5 roku jsem za ně utratila skoro 30000,– Kč. Látková výbava pro Polinku mně stála cca 12000,–Kč. Plánujeme ještě jedno dítko a tak se investice vyplatí. Navíc pak můžu poslat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
3.5.10 21:51

Když tak nad tím přemýšlím, tak moje máti doma valchu má, takovou starožitnou, velikou, jen si nejsem jistá, zda by mi ji půjčila na odstraňování hovínek.
Starožitnosti má ráda a určitě si toho váží víc, než abych to používala na ho*** :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.10 21:52

MInivalcha vypadá dobře. Na půdě u tchýně máme starou valchu po babičce. Že bych ji začala využívat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.5.10 21:55

Cappy, taky predpiram, vzdycky osprchuju, namydlim, splachnu, znovu namydlim a necham do prani. Ale dneska jsem prala pokadenou cudli aio a ani jsem ji nenechavala odlezet a vyprala se perfktne jen tim sudlanim.

Ja mam zavazadla tak nabity, ze kdybych tu valchu mela, tak bych ji musela nest v zubech, nebo by ji musel drzet Mates :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 22:00

Bránit se nebudu, nemá to cenu, zjevně si tady už každý udělal názor předem. Mám čisté svědomí a to mi stačí. Díky za cennou lekci v oblasti mezilidských vztahů a komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 22:04

Achdarku - super diky za fota - ono to hned cloveku lepe priblizi :-). Ty vlnacky jsou super :-D,ale to spis tak na to spani,ne? Jako pod obleceni takove velke gatata asi moc nejsou…i kdyz jsem koukala na ty jedny vlnacky kalhotky a to vubec nevypada jako z vlny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
3.5.10 22:11
Mirii píše:
Achdarku - super diky za fota - ono to hned cloveku lepe priblizi :-). Ty vlnacky jsou super :-D,ale to spis tak na to spani,ne? Jako pod obleceni takove velke gatata asi moc nejsou…i kdyz jsem koukala na ty jedny vlnacky kalhotky a to vubec nevypada jako z vlny…

Třeba SWB vlňáky nejsou o moc větší než PULky. http://www.latkovky.cz/…tky-novinka/

• Citovat
  • Upravit
5883
3.5.10 22:11

Zadejte si minivalcha na mimibazaru a vyjede vám několik prodejců Dedry. já ji mám. Vyjde dvakrát dráž než ta, co našla Katy :-) Ale pořád je to pakatel, zrušila jsem díky ní separačky, takže nakonec ušetřím. Čiči, taky mi nedala spát, právě kvůli těm pokaděným plínám. Je plochá a malá, akorát do umyvadla, na cesty ideální, ta by se ti ještě vešla. A dozvěděla jsem se o ní na ND. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 22:25

Cici kameni na Machaci je, klacek dozajista najdes, vody spousta :mrgreen: to nebude problem…

Mirii jestli chces, muzu ti poslat na zkousku kapsovky Fuzzi Bunz s kopretinama, valej se mi tu, taky zavazovacky, mozna i nejakou kalhotkovou, at vidis, co s tim, pak mi to posles zpatky. Na Mothercare se vyprdni, nic moc nemaj a co maj, nestoji za to. Jinak my latkovali vicemene od zacatku, akorat na noc byly hnusky, Nature Babycare, maj je v Boots, dokonce i v Mothercare, jsou jen o par penci drazsi nez Pampers a jiny hnujdy. Vlnaky jsou nektery tak hezky, ze jdou davat misto katat i na den, ja to tak delam, shorties nebo longies od BabyIdea. Normalni gate doma nevedem. Na rozdil od Disan jsou stihly a delaj hezkou prdku. Dej mi vedet, jdu zitra na postu, tak to k tobe muze vyrazit :lol:

Katy OPRAVA!! pas 38cm, stehnisko 23cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.5.10 22:40

Anavy a plenka od sijemdetem

Dobry vecer,
nejsem na tehle diskuzi doma, tak se omlouvam za vpad, ale rada bych pridala maly komentar (tedy nakonec mi nevysel tak maly, pardon!)

Jsem Terka z sijemdetem, jak jsme s Vami vymysleli tu superplinku. Vymysleni jsme si uzili a jestli plenka dobre slouzi, tak to bylo uzitecne a mam z toho radost.

Ale moc me mrzi, co se kolem toho rozpoutalo s Ivou a rada bych ji trochu branila. Nemyslim si, ze chtela na kohokoli utocit, souperit o zakazniky, sebrat nekomu superplenu, nebo neco podobneho, proste jen varovala co se tyce copyrightu a to bylo v takovehle situaci docela k veci.

Co jsme spolu ohledne plenky resily byl hlavne ten copyright, nerekla jsem ji zadne detaily, miry ani nic, protoze jste nechteli i protoze se primo neptala, i kdyz si uplne nemyslim, ze bych ji to rict nesmela (prece jen plenku jsme vyvinuli spolecne, nebo si to tak nemyslite?), proste jsem jen respektovala Vase prani.

S Ivou nesouperime, spolupracujeme - plenky spolu diskutujeme vsechny a vzajemne si radime, kdyz mame nektera dobry napad. Prijde mi pitomost na malickem ceskem trhu jeste takhle s nekym souperit, ani na to nemam energii. Myslim, ze Iva to vidi dost podobne. A v tomto duchu jsem mela v planu s ni probrat i superplenu, protoze mi to prislo cele jako vyborny napad - vyvinout plenku se skupinou maminek, ktere maji jasny nazor co chteji a umeji to rict, v kombinaci s vyuzitim nasich zkusenosti se sitim plenek. Prijde mi skoda zatahovat do takoveho typu spoluprace nejake nevrazivosti.

Nevim, jestli se vyjaduji aspon trochu jasne, nemam ten pocit, ale zkratka jsem chtela rict, ze pokud Vas trochu zajima muj nazor (a dle meho nejlepsiho svedomi se snazim byt rozumne nezaujata), Iva si uplne nezaslouzi, aby na ni nekdo nadaval na diskuzich. Neudelala nic neetickeho, alespon co ja vim, nepouziva zadne nekale praktiky, moc takhle rovnych lidi v obchode neznam. Mozna byla od ni chyba vubec lezt do diskuze, protoze jako prodejce je apriori podezrela a taky se to proti ni obratilo. Ale je to nefer.

No tak jsem se vypovidala, jestli me nekdo nepochopil, pokusim se odpovedet, ale na diskuzich opravdu nejsem doma, neumim to a moc to nestiham, tak se predem omlouvam, pokud nebudu fungovat, jak byste si predstavovali.

Tak si uzivejme latkovani, jsme v tom vsichni spolu, tak proc se doprcit hadat, mela bych spoustu vyrazne lepsich tercu… :)

Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.10 22:42
Mirii píše:

NO, ono taky záleží na velikosti dítka. Fotky jsou tuším z ledna nebo února. A teď ty samé pleny na ní vypadají úplně jinak. A vlńáky SWD jsou fakt krásně úžasné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 23:15

Neno - diky moc,ale ja zrovna Fuzzi Bunz mam objednane :-)) Jen ted nevim jestli v cR nebo tady,uz v tom mam gulas…snad mi to prijde tenhle tyden a pak budu asi zase dotazovat co dal… Ja prave vim,ze v mothercare nemaji nic a pres net sem doruciji jen chuje :-(, proste me tenhle nas otruvek na nakupy nevyhovuje…ale ted zkusim to co mi prijde a pak dokoupim v CR a pak zase tady pres net z UK.. tak na ty vlnacky jeste poradne mrknu - na nejake pekne na ven :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 23:20
neczuz píše:
Mirii píše:
Třeba SWB vlňáky nejsou o moc větší než PULky. http://www.latkovky.cz/…tky-novinka/

na ne jsem prave koukala vse sbirce u Achdarka :-), moc pekne…ale jak rikala Nena zkusim sehnta i nejake co vypadaji jako gate :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 23:29

holky zkousely jste treba i nejake jine spesl vyrobky? Jako treba tuhle zavinovacku pro prtata : http://www.branakdetem.cz/…babylove.htm

ja balila malou do klasickych zavinovacek a me prislo,ze ji bylo porad vedro(porad mela na sobe potnicky a byvala uplne mokra) a pak taky furt brecela,jako mi to tehda moc nedocvaklo…az ted zpetne kdyz nad tim vsim premyslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.10 23:29

Mamaja mají thirsties s potiskem :srdce: Škoda, že PUl svrchňáků mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure