Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarku-vypadaji moc pekne
, uz se tesim na dalsi nakuoy
. Si davam ty vase odkazy do favorites a pak jen budu hledat odkud co koupim ![]()
Mirii píše:
holky zkousely jste treba i nejake jine spesl vyrobky? Jako treba tuhle zavinovacku pro prtata : http://www.branakdetem.cz/…babylove.htmja balila malou do klasickych zavinovacek a me prislo,ze ji bylo porad vedro(porad mela na sobe potnicky a byvala uplne mokra) a pak taky furt brecela,jako mi to tehda moc nedocvaklo…az ted zpetne kdyz nad tim vsim premyslim…
Dost jsem na ní uvažovala. Ale cena je na mně dost vysoká. Nakonec Polinku zavinuji do bambusové tetrapleny (http://www.branakdetem.cz/…-barevne.htm) a na sobě má body z moiry. Kdybych věděla, že ji budu zavinovat tak dlouho, tak bych si ji asi pořídila. Ale doufám, že už brzo zavinování nebude potřebovat. Jinak tady se dá pořídit levnější. Kamarádka si teď pořídila tuto , čeká mimčo v červnu. Tak pak můžu poreferovat.
Mirii píše:
Achdarku-vypadaji moc pekne, uz se tesim na dalsi nakuoy
. Si davam ty vase odkazy do favorites a pak jen budu hledat odkud co koupim
NO, já už budu muset ve svých oblíbených položkách udělat trochu pořádek ![]()
Achdarek píše:Mirii píše:Dost jsem na ní uvažovala. Ale cena je na mně dost vysoká. Nakonec Polinku zavinuji do bambusové tetrapleny (http://www.branakdetem.cz/…-barevne.htm) a na sobě má body z moiry. Kdybych věděla, že ji budu zavinovat tak dlouho, tak bych si ji asi pořídila. Ale doufám, že už brzo zavinování nebude potřebovat. Jinak tady se dá pořídit levnější. Kamarádka si teď pořídila tuto , čeká mimčo v červnu. Tak pak můžu poreferovat.
holky zkousely jste treba i nejake jine spesl vyrobky? Jako treba tuhle zavinovacku pro prtata : http://www.branakdetem.cz/…babylove.htmja balila malou do klasickych zavinovacek a me prislo,ze ji bylo porad vedro(porad mela na sobe potnicky a byvala uplne mokra) a pak taky furt brecela,jako mi to tehda moc nedocvaklo…az ted zpetne kdyz nad tim vsim premyslim…
a sup odkaz do favoritu
, vypda taky moc dobre. Ja asi do nejake zainvestuju,protoze malou sem zavinovala fakt dlouho a byla zavinuta cely den… jen me zajima,kdyz ji dam plinku+vlnacky a pak jen zavinu do tehle deky jak pisou,nebude male prece jen vedro kolem prdelky? A taky bych radeji mela malou jako v pyzamku a pak v te zavinovacce..tak nevim jestli to pak bude vubec fungovat..
Achdarku uz ma Poli nejakej zub venku? U nas furt nic, akorat slinta jak bernardyn a sopli a sopli…nastesti uz teda nekadi petkrat denne. ![]()
Nemá
A dnes kňoura, řve, rve vše do pusy, dnes už zase kadila 3×, blbě spí.
Prostě úžasný den.
Už aby byly venku.
Derexie -
pěkně napsáno.
Pomoc: zjevně se mi poničila jedna fuzzi s kopretinkami. Ta pul vrstva se jakoby odělila od té vnější vrstvy. Na fotce je to trochu vidět. Mám docela strach, že se to za chvíli někde protrhne a bude po plence.
Ostatní fuzzi jsou v pořádku.
Achdarku mne se asi neco podobnyho stalo s jednou Itti, zacala sustit, ten igelit se tam asi nekde odlip, jenze dovnitr nevidim
mam ctvery, ty troje dalsi jsou uplne v poradku, peru je vsechny stejne, vetsinou dohromady. Uz to susti asi mesic a pul, funkcnost to zatim neohrozilo.
Ty zuby jsou desny, co? Prcek ja taky desne rozmrzelej, strasne neklidne spi, jak mu tece z nosu, tak se mu blbe dejcha a chropti jak divocak. Uz aby to bylo. ![]()
Fuzzi taky právě peru většinou pohromadě
No prostě umělina. Vlńáky jsou lepší ![]()
Achdárku, toto jsme před časem řešili na BC, IB to dělají taky, hlavně světle zelená, jak se ukázalo. Já jsem před časem kuchla takto pokaženou od kamarádky a vypadalo to podobně, akorát ta její to „plastové“ měla ještě slepené do takové koule. Všechny zúčastněné tehdy říkaly, že praly/sušily dle instrukcí na plenách. Takže asi vadná laminace, jednou se to řešilo i na diaperswapperech. Určitě ti to vezmou jako reklamaci.
Ivusko, jako reklamaci mně to bohužel nevezmou
Jsou kupované v US ve výprodeji. Snsd ještě chvíli vydrží. Aspoň důvod koupit si novou plenu ![]()
Holky dotaz, dnes jsem koupila Eli natahovací Disany, no vzala jsem ale už ty větší tuším že je tam napsáné 12-24měsíců, menší před tím byly 6-12 měsíců a ty se mi teda zdály že by měla akorát, ale jak dlouho by jí vydržela. No jen že ty větší má zase velké, myslíte, že se po praní trošku zcvrknou? A nebo nevadí že je bude mít volnější? Chci je především na noc.
Katy dite melo od dvou mesicu ty 6-12,ted jsou mu akorat. Ono se to postupne scvrkava tim jak to hezky filcovati. Myslim zes koupila akorat. Mas barevny nebo prirodni? ty barevny se scvrkavaj vic.
Mám Disany taky v této velikosti. Dneska testuji prvně na noc. Drže pěsti.