Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
5.5.10 19:09

BABIZNY :mavam:

Poslední příležitost na megerce něco změnit.
Jestli chcete, přeměřím, porovnám, vyfotím.

(Katy, ty teda tu gumku vepředu mít budeš.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.5.10 19:16

Tak noční premiera látkování vyšla. :dance: Celou noc se mi zdálo o kaluži pod postelí, ale bylo to OK.
Jen se mi ráno ztratil prefold. :nevim: POdle mě jsem ho dala do pračky, po vyprání už tam nebyl. :nevim: Čekám na manžela, jestli to nepoužil třeba jako hadr na podlahu, nebo já nevim na co. :zed: Pak už zbývá jedině totální rozpuštění v pračce. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
60142
5.5.10 19:17

neczuz, nebo lichožrout. Když žere ponožky, proč by nešel po prefoldu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.5.10 19:40

ahojky,prosim Vás poradíte mi,jaké si mám koupit čtvercové pleny od jakého výrobce,aby splnovaly kvalitu a přitom nebyly moc drahé.Nechci ty plenky jen na utírání pusinky,ale na látkování,bohužel jsem žádné nepodědila,takže teď hledám jaký si koupit a nechci naletět. Tak díky moc za Vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.5.10 19:53
Baba píše:
neczuz, nebo lichožrout. Když žere ponožky, proč by nešel po prefoldu :nevim:

Pravda, taky sežral jen jeden. Druhý mám. Prodávají nějaké extrasavé vkládačky na noc, které se neprodávají po párech, aby byl na ně lichožrout krátký?

• Citovat
  • Upravit
51750
5.5.10 19:53

Neczuz stratil perfold? 8-o No kdyby to byla nějaká separačka tak bych to pochopila, ale perfold? 8-o

Babo to je teda super, že budu mít gumu navíc. :lol:

Klostermanko no já mám strašně ráda čtvercovky bambusové Kikko, ale ty už jsou teda dražší, jedna vychází okolo 80kč, ale jsou fakt dobré, savosi jako dvě obyč čtvercovky. Pokud je chceš teda hlavně na látkování, tak bych vzala nějaké obyč čtvercovky, ve výrobcích se moc nevyznám, ale myslím že Kikko dělá i dobré obyč čtverce, no a pak bych být tebou přikoupila nějaké vkládačky a nebo pokud jsi zručná, tak bych si koupila bambusový flís a vkládačky si našila. Bambusový či konopno bambusový a i další jíné můžeš zakoupit na www.sijemdetem.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 19:56

Katy, ale aby ta guma navíc k čemu byla. Všechny Cuddle mají gumu a odstává to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.5.10 19:57

Jo všechny cuddle mají, jen ta tvoje nejnovější neodstává, tam je guma pevná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
5.5.10 19:59

Babo a kdy je budem mít doma??????????????????? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 20:00
neczuz píše:Pravda, taky sežral jen jeden. Druhý mám. Prodávají nějaké extrasavé vkládačky na noc, které se neprodávají po párech, aby byl na ně lichožrout krátký?

:mrgreen:
Ten váš je teď tak nacpanej, že dá na dlouho pokoj. Přece jen prefold není ponožka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 20:02
Oskárek píše:
Babo a kdy je budem mít doma??????????????????? :-D

No snad brzo. Ale nějak sme se utrhly s množstvím :oops:
No nic.

Oskárku, nemáš připomínky? Dneska si ještě můžeš vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.5.10 20:05

Babo a kolik se jich teda bude šít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.5.10 20:14
Baba píše:
neczuz píše:Pravda, taky sežral jen jeden. Druhý mám. Prodávají nějaké extrasavé vkládačky na noc, které se neprodávají po párech, aby byl na ně lichožrout krátký?
:mrgreen:
Ten váš je teď tak nacpanej, že dá na dlouho pokoj. Přece jen prefold není ponožka :think:

Založím košíček na liché prefoldy. :roll:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
5.5.10 20:16

K té superplíně. Už má jméno? Vzhledem k tomu, že to vymýšlela matka holky - je to nějak vycpané před pinďourem?

• Citovat
  • Upravit
51750
5.5.10 20:17

neczuz no vymýšlí to Nena a Baba. Jo a furt nechápu kde se bere ta teorie, že kluci čůrají jinak než holky, my máme mokré kolečko taky vždy jen v předu. :think:
A můj návrh na jméno plíny byl BaboNeNaplena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí