Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
3.5.10 11:20

Mirii vydrz! musim jet nakoupit, budu se ti venovat, jak se vratim…ty babybeehinds hledej bambusovy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
3.5.10 11:35

Ježiš tady to frčí!! 8-o :mrgreen: Nám půl dne nešel net a abych si na to dočtení vybrala ještě nějakou jinou dovolenou :mrgreen:

Já mám taky dotaz: O víkend jsem nalanolinovala vlnáky (postup dle netu - na 3 swaddlebees + 2 wool shorties jsem dala tak 4 větší půllžičky adeps lanae + jsem tam přidala šampon a světe div se - ani jsem v tom nevěřila:-) - ukázková mléčná voda, vlňáky jsem v tom nechala asi 20 hodin, dnes doschly. Hned jsem prckovi dala swaddlebees a zdálo se mi, když jsem ho po cca hodce přabalovala, že jsou trošičku vlhký zvenku, jako nic neprovlhlo, to nee, ale chtěla bych vědět, když jsou dobře nalanolinovaný, je normální, že jsou jakoby pocitově i zvenku trošičku navlhlý, možná se mi to jen zdá, ale nejsem si jistá… nebo by měly být suchý?
Chtěla bych zítra dělat parádu ke kámošce v těch shorties, tak aby nám neprotekly na potvoru, když se jdem chlubit :mrgreen: :mrgreen:

Babo, hlavně na mě mysli, až budeš objednávat něco z fluffymail, ju? :wink: nebo i odjinud :-)
Jinak naše plína je fakt super, už se na ní těším a ta nová pruhovatá je taky bomba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 12:07

Oskarku no já nevím, já dávám většinou tak malou lžičku lanolinu a do toho dám jedny vlňáčky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 12:25

Tak tady je ještě Kolektivka zepředu. Teď ji má Munkki poprvé naostro, ale se savostí by neměl být problém. Proč taky, že jo.
NeNo, ale teď diskriminuju kluky, nemá to složený na pindíka. Příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 12:25

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 12:28

Babo supeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 12:29

Jo a dala sem jí na to Achdárky (pro nově příchozí - vlňáky swaddlebees na sucháč) a sedí pěkně, plena je v pohodě celá zakrytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 12:42

Oskárku, tak to máš nalano… napajcovaný dobře :palec: Nevím, co jsou 4 půlžičky, dávám jednu vrchovatou.

Kdybych objednávala, tak sem hodím echo (kvůli Katy několikrát), ale jestli bude ta naše plena dobrá, tak bych si asi i radši sehnala nějaký hezký látky a nechala si je našít u nás. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 12:49

Babo a ty jsi dávala nějaký echo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 12:50

Babo dáváš jednu vrchovatou na kolikatery vlňáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 12:58

Oskarku taky myslim, ze O.K., mne ty nase vlnaky taky vzdycky prijdou na omak takovy podivny, oslizle navlhly, kdyz jsou cerstve z lanolinu, ono se to rychle osmrdla.

Za sebe rikam, jsem takovej vul, co si taky koupi vsechno, a ty Anavy jem byla ochotna prubnout az budem v Cechach.....ale todle mne fakt odradilo uz definitivne. Placat se v tom furt dokola, sedi, nesedi...... stacilo rict „zensky, co by se tak mohlo zlepsit?“ a bylo by to o necem uuuuuplne jinym.
Takze, Ivushko, ja si je proste nekoupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 13:05

Katy Baba nekeca, fakt tam byly jen dve pliny, jedna pruhovana, a jedna zluta, tu mam ja :mrgreen: Je to odnekad z Hawaie, ci kyho vyra, pliny byly zlevneny ke gatim, ktery Zvire dostane opozdene k vyroci od babicky. NEBOJ, priste dostanes echo zavcasu, ale NE ze reknes jako obvykle, ze zadnou plinu zrovna nepotrebujes, pac jich MAS DOST!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 13:08

Uf, NeNo, to je snad trochu slovíčkaření, ne? Mě se výroky typu „Jaký je rozdíl mezi plenou X a Y, když X sedí a Y nesedí?“ a „Co by se na pleně Y dalo změnit, aby seděla tak, jako sedí např. X?“ zdají naprosto ekvivalentní… Fakt moc nechápu, o co tady jde.

Znovu veřejně deklaruju, že s Terkou Šámalovou, co pro vás šije „superplenku“, nejsme konkurence, ale od samého začátku spolupracujeme, dokonce se mě výslovně ptala, jestli mi nevadí, když taky začne šít plenky.

Možná takto v diskuzi leccos vyzní jinak, než bylo myšleno, ale to je bohužel obecně známý nešvar :nevim:

A NeNo, plenku si prosímtě opravdu nekupuj, nemá cenu kupovat něco, o čem předem víš, že by ti nevyhovovalo, no ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 13:10

NeNo za mě si Anevy určitě kup, nám sedí, teda seděla, jako všechny jiné plenky dobře, jen do té doby než se Eli rozhodla, že poroste jen do délky a ne do šířky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.10 13:18

holky, vy zase jedete :mrgreen: Kdo to má dočítat :mrgreen:

Babo - náááááádhera :srdce: :kytka:

Katy - neboj, až si já něco budu objednávat, tak určitě dám vědět:-) Chápu, že Baba tají nákupy. Chce mit ty nejhezčí plíny ze všech :mrgreen:

Původně jsem chtěla nakupovat již teď v květnu. Ale pleny musely ustoupit obnově mého šatníku. Je to sice hrozné, ale v něčem rozumném do práce chodit musím.

Já právě suším vlńáky. Trochu jsem to přehnala s lanolinem, úplně lepí :mrgreen: Normálně totiž mám v lázni dvoje vlńáky, ale už jsem tu 14 dní jedny sušila a furt k nim ty druhé nepřicházely. Tak jsem je tam včera odila samotné. Výsledkem jsou dnes dvoje pokaděné vlńáky :mrgreen:

Na MMB jsem našla toto
Až budu potřebovat vlňáčky, tak si je od ní nechám uplést:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure