Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
čičinka píše:
Nemame, my jedem v kytkach a plinu ze sijemdetem mame, hec.
No jo, vy metroušové. Ale tadle je úplně jiná… Počkej až ji tady budem mít všechny, děsně ji vychválíme a Mates Ti bude doma řvát, že ji chce počůrat taky ![]()
Babo já jen k tomu zmenšování, když už takhle jak to je, tak bych chtěla ještě patentky na prostředek, tak že by tam byly tři, ty dva se mi zdají málo, pak se to v prostřed tak divně rozjíždí. Tak že bud tak jak jsi psala ty a nebo patentky navíc. ![]()
Jo a vkládačky teda radši jen obšité, pokud to obrácené dělá tlustý lem.
Hmm a když já tak přemýšlím, tak já tam vlastně zmenšování ani nepotřebuji, my další už neplánujeme. ![]()
A jaky je material? Ja mam tu svoji z bambusoveho aksamitu a neprijdou mi ty okraje nejak straslive tluste, me to spis prijemne prekvapilo ![]()
No ona měla být bez zmenšování. To tam přidala paní iniciativně sama.
A ty patentky na připínání vkládaček tam stejně budou, takže to zmenšování je jen vedlejší efekt.
A pokud to znamená jen přehodit patentky, tak proč ne.
Tak ještě počkám, až se vyjádří víc lidí a pak ty změny pošlu.
čičinka píše:
A jaky je material? Ja mam tu svoji z bambusoveho aksamitu a neprijdou mi ty okraje nejak straslive tluste, me to spis prijemne prekvapilo
Taky bambusový aksamit. Ale nevím, jaké máš vkládačky. My jsme chtěly tu přední trochu tlustčí a tam je to znát. Ty Cuddle vkládačky jsou taky jen obšitý, ničemu to nevadí a je to hezky plochý, netlačí to.
Ja bych ten kulaty lem u kalhotek uplne nezatracovala, minimalne kolem nozicek je to vyhoda pro maly tekute kadici mimino. Pod zady je to k prdu a pokud je ta vkladacka tlustsi, tak tam asi taky, ale kolem nohou na maly mimino jako kdyz to najdes. Kdyz jsem pouzivala haipa daipa, tak jsem touzila po krizenci klasika a pastelka, kolem nohou kulaty, za zady plochy ![]()
Tak to si asi nerozumíme. Nevadí mi ten tlustší okraj těla pleny, ta jedna moje Goodmama to má taky a je to fajn. Myslím jen tu vkládačku. Tu obdélníkovou. Fakt jsou ty okraje dost tlustý. To si nechám ušít novou, tahle by podle mě tlačila.
Tak baby:
vkladacku bych preferovala tez jen oentlovanou, ci jak se tomu nadava…
to zmensovani mi prijde taky zbytecny, dalsi potomek rovnez neni v planu, navic u plen, ktery to mely, sem to nikdy nepouzila…
nestacilo by to treba nejak takhle?http://ny-image1.etsy.com/…40110545.jpg
tak teď přešlapuju já
A nic teda.
Dyť tak to bude, ne? Úplě stejný jako u Cuddle. Žádný patentky navíc tam nebudou, jen se prohodí čudlíky s dírama a čudlíky s … jak se tomu říká?
No dobra, dobra…na mne se taky musi pomalu ![]()
Tak hlavne, ze tam nebudou ty druky odshora dolu, v tom si rozumime? Ja mam zrovna vsechno v pracce, tak to nevidim, nejaky samce a samice…
Jinak bych byla pro testovaci rundu, kdyz to prubnou jenom chcandy, tak to bude diskriminace chlapecku, a s tim se teda nesmirim ![]()