Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
3.5.10 09:37

Babo fakt krááááááááááááása, opravdu. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 09:40

Katy - :hug: :hug: :hug:

Z Katy si berte příklad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 09:42

Babo a už jsi teda přišla na to, proč moje plínka tvému dítku nesedí a ty další (ač mají stejný sed, i ta nová, prý GM byla dokonce o fous kratší…) jo?

Jinak pro zmatení přikládám též jedno foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
3.5.10 09:49

Koukám, že nabízíte nějakou spešl plínu. Mohla bych se případně taky přidat? Co to má být zač? Design vymýšlela elita látkovek, tak to bude asi něco… :pankac: Z čeho se dá vybírat? KOlik bude vlastně stát?

Jinak já do teď (cca 3 měsíce) používala jen čtvercovky. Měla jsem tedy nějaké bambusové. Jednu poskládanou na novosklad kvuli kadění, druhou do ní na dvanáctiny jak píše čiči. Ráno je to tak na 3/4 hiny- na hodinu. Odpoledne i na 1,5. S bambuskou na dýl.

• Citovat
  • Upravit
51750
3.5.10 09:52

Ivuš nevím proč to furt řešíš, prostě tvá plenka Munkki neseděla, jiné sedí, zda byl problém jen v tom jednom kusu těžko posoudíme. A pokud si stojíš pořád za svým, že plenka sedí dobře, tak Babě pošli novou, tebou zkontrolovanou, že nedošlo nikde k chybě a možná sedět bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 09:57

Copa já vím? Možná střih nebo ty gumičky kolem nožek, které táhnou zadní část pleny dolů.
Ten bokový střih Anavy by mi nevadil, ale zadek měla Munkki venku permanentně.
To zmenšování Anavy na to nejkratší nevyužil z novošků, kterým sem to půjčila nikdo. Teď Anavy pro srovnání ani nemám u sebe, půjčila sem ji pro dalšího novoška.
Nevím, možná by byla dobrá ta XL verze :nevim: , všimla sem si, že na velikost Anavy si stěžuje dost lidí.

Tak ten potisk autíček není přece žádná vzácnost, šije z něj i Cuddle buns.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 09:59
neczuz píše:
Koukám, že nabízíte nějakou spešl plínu. Mohla bych se případně taky přidat? Co to má být zač? Design vymýšlela elita látkovek, tak to bude asi něco… :pankac: Z čeho se dá vybírat? KOlik bude vlastně stát?

Jasná páka :palec: To bude totiž epes rádes ňůňo plena, vymyšlená těmi nejzaplínovatějšími mozky :mrgreen: Je to bambusová jednovelikostní na patentky.
Ještě to chce drobně doladit, ale jen detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 10:01

Katy, myslím, že každý výrobce čehokoliv se snaží výrobek co nejvíc zlepšit a snaží se, aby bylo co nejvíc zákazníků spokojených. Tahle diskuze je dobrá v tom, že tu má hodně ženských i zahraniční plíny, co se moc nikde jinde nevyskytují (aspoň jsem na jiných diskuzích na nic nenarazila), což poskytuje zajímavé srovnání.

Určitě si stojím za tím, že většině dětí, co ji kdy zkoušeli, plenka sedí (to je ostatně holý fakt), ale to nic nevypovídá o jednotlivých případech, statistika je jen statistika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 10:04

Já jsem teda na Ondru cca 3 týdnu zmenšovala na nejmenší nastavení, narodil se s 3,5 kg a 52 cm, takže hubenej, ale dlouhej. Teď v 3m/6 kg má sed na to prostřední nastavení.

Ty autíčka jsem dala proto, že mi na fotce ta plína přišla k nerozeznání. Jo a bacha na ten potisk, v sušičce časem dost žmolkovatí a trochu bledne, to Hilco teplákoviny nedělají, jen tady ten oboulíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 10:08

Ivo, nic proti statistikám, ale nechápu jak si přišla na většinu. Přece ti nepíše každý zákazník. Já si teda čárky nedělám, ale že je Anavy malá, se píše opakovaně na různých fórech.
Nevím no, ale napsat, že pro většinu dětí je Anavy až po nočník, je fakt, mi přijde divné.
No co je mi vlastně po tom… Tvůj boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 10:10

Já ještě teda uvedu srovnání novější a starší cuddle, novější vypadá že je podstatně menší než ta starší, ale menší sedí mnohem lépe.
Nám momentálně ale nesedí ani jedna plenka co je na druky, všechny má Eliška na bříšku hodně velké. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 10:10

Každý určitě ne, ale z množství plen, co jsem prodala, je to celkem vypovídající část. A u nové verze střihu už jsem stížností na nízkost zaznamenala minimum.

Ostatně teda o Goodmamě jsou diskuze na úplně stejné téma, můžu hodit link, jestli máš zájem si počíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 10:13

Dík, ale diskuze o Goodmamě mám našprtané. Právě proto, že je z ní většina (a to je fakt :mrgreen: ) nadšená, tak sem ji chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 10:15

Katy, to je teda zajímavé, protože střih CuddleBuns, který mají IguLee licencovaný, je furt stejný a nemění se. Nemáš třeba ty jednotlivé plínky v jiném materiálu? To já pozoruju i u svých plen, že čím tlustší materiál, tím větší se plenka jeví, protože tlustší materiál klade větší odpor gumičce a ta se pak stahuje slaběji, než u tenkého materiálu (BTW Babina plínka ode mě byla z úplně nejtenšího materiálu, co používám, takže to možná souvisí…). Pak je taky možnost, že změnili systém předepírání látek a prostě se to sráží. To se tehdy ukázalo jako příčina v té diskuzi o Goodmama, že některé potisky byly menší než jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 10:16

Tak tos asi nečetla http://www.pooponcloth.com/ a zkus zagooglit „diaper drama“. Ono totiž např. na Diaperswappers se určité diskuze mažou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure