Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
19.5.10 16:56
neczuz píše:
Katy2 píše:
Neczuz a myslíš že ty prefoldy kradu? 8-o
A já kam zmiznul můj prefold… A Baba tě kryje a hází to na lichožrouta.

Jedem napůl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 16:59
Baba píše:
neczuz píše:
Katy2 píše:
Neczuz a myslíš že ty prefoldy kradu? 8-o
A já kam zmiznul můj prefold… A Baba tě kryje a hází to na lichožrouta.
Jedem napůl :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.5.10 17:02

Katy, též doporučuju vlněnou vkládačku taky ji mám, je tenounká, jen by se neměla posrat, pěče stejná jako o vlňáky, jen nechat po použití vyvětrat.
Já momentálně pracuju na vlatsní háčkované, ale kdy ta bude, to je ve hvězdách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 17:03

čiči a ty máš jakou teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 17:11

A ta se taky lanolinuje? A má to sát nebo to je navíc vrstva ke svrchňákům?

• Citovat
  • Upravit
8297
19.5.10 17:13

Já mám tu samou, cuddle. Lanolinovat se to podle mě moc nemá, nemá to být vodě odpudivé, ale sát, takže jsem to jen protáhla lázní, když jsem lanolinovala vlňáky a pak jsem ji stejně ještě přeprala, nesála. Teď saje super, dávám ji na noc :palec:
A samodoma se chystám, že až to doháčkuju, tak ji mrsknu s bílým prádlem na 40, ona se srazí a bude to obdobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 17:16

čiči a ty jí teda dáváš kde? Přímo k zadečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
19.5.10 17:40

holky malá nabídka mám rozpletené vlňáky ala Halucinka-chcete některá?Nebo bych mohla uplíst vlněnou vkládačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.5.10 19:15

Já ji dávám vždy alespoň pod něco. Na noc mezi svrchňáky a hambáč. Do kapsovky pod vicevrstvou nebo tu jejich, zkrátka kdyby byl kakoš, aby to neschytala. Nebo ještě chci zkusit dát do disany, jak je přeložená, sice by asi nějaký větší kakanec schytat mohla, ale odpoledne už většinou nekadí, tak by to mohlo projít.

Efi, dík za nabídku, ale já to zkrátka doháčkuju, i kdyby to měla být poslední věc na světě, co udělám :zed: Jednou něco zkrátka musím dokončit :cert: Ale jestli se osvědčí, tak bych pak nějakou pletenou asi brala, chtěla bych jich víc, mým tempem bych měla požadovaný počet příští léto :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.5.10 19:35

Katy primo k zadku ta vkladacka nejde, dost to zere…ja ji teda nalanolinovala. Ale to uz je davno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 20:25

A jak to, že vkládačka žere a vlňáky ne? To je z nějaké speciální žravé vlny? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9265
19.5.10 20:42

Tak mi manžel donesl lanolin z lékárny. Poradíte, prosím, jak si udělat lázeň na jedny vlňáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.5.10 20:50

Vrchovatou lžičku dát do horké vody, přidat trošku šamponu (sprchovho gelu), měla by vzniknout mléčná tekutina. Nechat trochu vychladnout, namočit vlňáčky, trošku je v lázni pomačkat.
Nechávám přes noc, když jdu kolem, tak je někdy ještě trošku prmačkám.
Když je vytáhnu, trošku je vymačkám v ručníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 20:50

Lžičku lanolinu dát do horké vody, třeba do sklenky, do toho přidat ze dvě lžičky šamponu, prostě to musí po zamíchání vytvořit mléčnou tekutinu, pak nalét do nádoby kde budeš vlňáčky namáčet, dopustit vodou aby lázeň měla tak nějak 30stupňů a pak ponořit do toho vlňáčky, nechat přes noc..........pak vytáhnout vymačkat v rukou a nechat usušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 20:51

Baba byla rychlejší, já jen doplním že množstí celkové lázně na jedny vlňáčky mám asi tak 1l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure