Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Snek Hynek tak to zas tak nenarocnej neni! A jeste aby se ho clovek doprosoval!
![]()
NeNa píše:
Snek Hynek tak to zas tak nenarocnej neni! A jeste aby se ho clovek doprosoval!![]()
![]()
No tak venčit ho nemusíš
. Pohladit taky nepotřebuje
.
leňula2 píše:NeNa píše:
Snek Hynek tak to zas tak nenarocnej neni! A jeste aby se ho clovek doprosoval!![]()
![]()
No tak venčit ho nemusíš
. Pohladit taky nepotřebuje
.
No nevím nevím, možná by se šel rád vyvenčit.
![]()
To je pravda, jednou bylo v „Loskutákovi“ o pěstování šneků a tam je teda i venčili
Fakt ![]()
Nám se občas akvarijní šneci venčí. Trochu mám obavy, až je potká Tomíno.
Jasně, že je můžeš i vyvenčit, ale ten náš to nijak zvlášť nevyžaduje
.
Ale odbočím od Hynka (koukám, že se tu kolem něj strhl humbuk
). Tady je fotečka těch vlňáčků, co mi upletla mamka. Jsou takový obyčejný, ale funkci snad plnit budou. A pokud jo, další vlňáčky si určitě nějak obarvím
.
neczuz píše:
Nám se občas akvarijní šneci venčí. Trochu mám obavy, až je potká Tomíno.
Tak tady se jasne ukazuje vyhoda psa
toho mi Zvire nesezere, kdyz se potkaj
![]()
NeNa píše:neczuz píše:Tak tady se jasne ukazuje vyhoda psa
Nám se občas akvarijní šneci venčí. Trochu mám obavy, až je potká Tomíno.toho mi Zvire nesezere, kdyz se potkaj
![]()
Hlemýždí jsem ještě nezaváděla. ![]()
Leni vlňáčky vypadají super, jen bych do nich ještě pak navlekla na hoře šňůrku na zavázání, ono to trochu povolí, tak aby to pak malé nepadalo. ![]()
leňula2 píše:
Jasně, že je můžeš i vyvenčit, ale ten náš to nijak zvlášť nevyžaduje.Ale odbočím od Hynka (koukám, že se tu kolem něj strhl humbuk
). Tady je fotečka těch vlňáčků, co mi upletla mamka. Jsou takový obyčejný, ale funkci snad plnit budou. A pokud jo, další vlňáčky si určitě nějak obarvím
.
Jsou mooooc krásný. Já chci taky šikovnou maminku. Tedy ona šikovná je, ale na pletení ne.
Lenule Vlnacky moc hezky!!! Ale budes potrebovat tkanicku do pasu…ono se to roztahne. Ja uhackovala retizek, dve rady, a provlikla to skrz, dirky jsem nevyplejtala.
Ale když jsem v 5. třídě upletla šálu, tak tu vlněnou vložku bych mohla dát. D8 se někde v Praze koupit ta vlna? Kupovat to přes internet s poštovnym se asi nevyplatí.
Katy dik za link na to brcko, tady jsem nic podobnyho nevidela. Poridim v Cechach.
Lenu, vlňáky se povedly
obarvit se dají i teď dodatečně
ale klíďo je nech tak, jsou krásný ![]()
Ad pití…u nás teď nejvíc frčí pití z PET lahve s takovým tím „nasávátkem“ co dělá třá Aquila.
nebo z normálního hrnečku, ale to brindá
a je pak celej zmáčenej ![]()