Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
20.5.10 10:19

Snek Hynek tak to zas tak nenarocnej neni! A jeste aby se ho clovek doprosoval! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 10:30
NeNa píše:
Snek Hynek tak to zas tak nenarocnej neni! A jeste aby se ho clovek doprosoval! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: No tak venčit ho nemusíš 8-) . Pohladit taky nepotřebuje 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 10:34
leňula2 píše:
NeNa píše:
Snek Hynek tak to zas tak nenarocnej neni! A jeste aby se ho clovek doprosoval! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: No tak venčit ho nemusíš 8-) . Pohladit taky nepotřebuje 8-) .

No nevím nevím, možná by se šel rád vyvenčit. :-P :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 10:36

To je pravda, jednou bylo v „Loskutákovi“ o pěstování šneků a tam je teda i venčili :mrgreen: :mrgreen: Fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 10:38

Nám se občas akvarijní šneci venčí. Trochu mám obavy, až je potká Tomíno.

• Citovat
  • Upravit
9265
20.5.10 10:41

Jasně, že je můžeš i vyvenčit, ale ten náš to nijak zvlášť nevyžaduje :mrgreen: .

Ale odbočím od Hynka (koukám, že se tu kolem něj strhl humbuk :lol: ). Tady je fotečka těch vlňáčků, co mi upletla mamka. Jsou takový obyčejný, ale funkci snad plnit budou. A pokud jo, další vlňáčky si určitě nějak obarvím :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 10:42

A zezadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.5.10 10:42
neczuz píše:

Tak tady se jasne ukazuje vyhoda psa :mrgreen: toho mi Zvire nesezere, kdyz se potkaj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 10:43
NeNa píše:
neczuz píše:
Tak tady se jasne ukazuje vyhoda psa :mrgreen: toho mi Zvire nesezere, kdyz se potkaj :mrgreen: :mrgreen:

Hlemýždí jsem ještě nezaváděla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
20.5.10 10:44

Leni vlňáčky vypadají super, jen bych do nich ještě pak navlekla na hoře šňůrku na zavázání, ono to trochu povolí, tak aby to pak malé nepadalo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 10:46
leňula2 píše:
Jasně, že je můžeš i vyvenčit, ale ten náš to nijak zvlášť nevyžaduje :mrgreen: .Ale odbočím od Hynka (koukám, že se tu kolem něj strhl humbuk :lol: ). Tady je fotečka těch vlňáčků, co mi upletla mamka. Jsou takový obyčejný, ale funkci snad plnit budou. A pokud jo, další vlňáčky si určitě nějak obarvím :-) .

Jsou mooooc krásný. Já chci taky šikovnou maminku. Tedy ona šikovná je, ale na pletení ne.

• Citovat
  • Upravit
4533
20.5.10 10:46
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lenule Vlnacky moc hezky!!! Ale budes potrebovat tkanicku do pasu…ono se to roztahne. Ja uhackovala retizek, dve rady, a provlikla to skrz, dirky jsem nevyplejtala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 10:47

Ale když jsem v 5. třídě upletla šálu, tak tu vlněnou vložku bych mohla dát. D8 se někde v Praze koupit ta vlna? Kupovat to přes internet s poštovnym se asi nevyplatí.

• Citovat
  • Upravit
4533
20.5.10 10:50

Katy dik za link na to brcko, tady jsem nic podobnyho nevidela. Poridim v Cechach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 10:59

Lenu, vlňáky se povedly :palec: obarvit se dají i teď dodatečně :wink: ale klíďo je nech tak, jsou krásný :wink:
Ad pití…u nás teď nejvíc frčí pití z PET lahve s takovým tím „nasávátkem“ co dělá třá Aquila. :mrgreen: nebo z normálního hrnečku, ale to brindá :cert: a je pak celej zmáčenej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure