Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
20.5.10 13:14

Neno-šlo to nějak lehce.Manža si s ním vážně pohovořil jako muž s mužem a nějak to vyšlo.První den dobrý,druhý den horší-to mě tahal za triko,ale já vydržela a třetí den lepší a teď si vzpomene jen,když má hlad,nebo žížu a to uspokojím jeho potřeby a je to.Tak mu nedávej co dvě hodiny.Zkus vynechávat postupně jedno kojení-v noci.Pokud bude nějak extrémě ječet,tak mu zacpi pusu prsem.
Malej se mi chytnul na Bebu.Sice jí vypije 120ml,ale dobrý.Nejdřív teda nechtěl,ale jak viděl Františka-z kouzelný školky-jak se mu sápe po lahvičce,tak ji měl hned v puse a pak dal Františkovi,mamince a sobě.Teď už je to lepší a pije bez přestávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 13:46

U nás je to tak, že nikdo nemá problém, všem se to v podstatě líbí. Ovšem do té doby, co jsem používala PULky. Teď, co chci přejít na vlnu, už se to všem zdá divný. Nikomu nejde do hlavy, jak ta vlna může udržet vlhkost vevnitř :lol: . I mamka, která ty vlňáčky pletla, se tvářila dost skepticky. Ale já jim to ještě nandám :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 13:56
leňula2 píše:
U nás je to tak, že nikdo nemá problém, všem se to v podstatě líbí. Ovšem do té doby, co jsem používala PULky. Teď, co chci přejít na vlnu, už se to všem zdá divný. Nikomu nejde do hlavy, jak ta vlna může udržet vlhkost vevnitř :lol: . I mamka, která ty vlňáčky pletla, se tvářila dost skepticky. Ale já jim to ještě nandám :mrgreen: .

Naše máma taky nad SWB vlňákama kroutila hlavou a řiká: „Za nás byly takové lepší, hezky igelitové…“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9265
20.5.10 14:01
neczuz píše:
leňula2 píše:
U nás je to tak, že nikdo nemá problém, všem se to v podstatě líbí. Ovšem do té doby, co jsem používala PULky. Teď, co chci přejít na vlnu, už se to všem zdá divný. Nikomu nejde do hlavy, jak ta vlna může udržet vlhkost vevnitř :lol: . I mamka, která ty vlňáčky pletla, se tvářila dost skepticky. Ale já jim to ještě nandám :mrgreen: .
Naše máma taky nad SWB vlňákama kroutila hlavou a řiká: „Za nás byly takové lepší, hezky igelitové…“ :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 14:09

„Za nás byly takové lepší, hezky igelitové…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je taky dobrý :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 14:11

No ale je fakt, že já jsem jim taky moc nevěříla :nevim: Pak už jsem ale nic jinýho nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 14:48

Holky, objevila jsem u nás obchod s vlnou a mají i bambusovou přízi. Složení je 100% bambus. Myslíte, že by mělo smysl z toho uplést vkládačky???? :nevim: Myslíte, že by tomohlo sát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 14:49
Pastelka píše:
No ale je fakt, že já jsem jim taky moc nevěříla :nevim: Pak už jsem ale nic jinýho nechtěla :mrgreen:

No dyť já jim taky zatím ještě nevěřím :lol: . Ale už schnou :dance: . Takže vlňácké prozření se blíží :lol: . A když už jsme u toho, jak dlouho to schnutí trvá? Dlouho, co :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 14:51
leňula2 píše:
Pastelka píše:
No ale je fakt, že já jsem jim taky moc nevěříla :nevim: Pak už jsem ale nic jinýho nechtěla :mrgreen:
No dyť já jim taky zatím ještě nevěřím :lol: . Ale už schnou :dance: . Takže vlňácké prozření se blíží :lol: . A když už jsme u toho, jak dlouho to schnutí trvá? Dlouho, co :think: ?

nevím, kdo to tu psal, ale v tomto počasí dřív zplesniví než uschnou :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2417
20.5.10 14:52

Jo a asi už budu trapná, ale poprosím Nenu, jestli může ještě jednou :oops: pro mě vložit odkaz na ty vlňáky…dík! :wink:
A pokud byste měl někdo tip jak uplést dlouhý vlňáky, tak to uvítám :dance: díky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 14:55

Hmm bambusová příze zní zajímavě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 14:55
neczuz píše:
leňula2 píše:
Pastelka píše:
No dyť já jim taky zatím ještě nevěřím :lol: . Ale už schnou :dance: . Takže vlňácké prozření se blíží :lol: . A když už jsme u toho, jak dlouho to schnutí trvá? Dlouho, co :think: ?
nevím, kdo to tu psal, ale v tomto počasí dřív zplesniví než uschnou :pocitac:

To nemyslíš vážně :cert: ?! Ty mě děsíš :cert: :cert: :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 14:56

No mě právě schnou vlňáky na topení, jinak bych čekala fakt než splesniví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 14:57

Já taky suším vlňáky na topení, dám pod ně ručník a suším, jinak bych čekala věčnost. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 15:00
Katy2 píše:
Já taky suším vlňáky na topení, dám pod ně ručník a suším, jinak bych čekala věčnost. :cert:

Já u topení. Pověsím tak 15cm od topení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí