Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neno-šlo to nějak lehce.Manža si s ním vážně pohovořil jako muž s mužem a nějak to vyšlo.První den dobrý,druhý den horší-to mě tahal za triko,ale já vydržela a třetí den lepší a teď si vzpomene jen,když má hlad,nebo žížu a to uspokojím jeho potřeby a je to.Tak mu nedávej co dvě hodiny.Zkus vynechávat postupně jedno kojení-v noci.Pokud bude nějak extrémě ječet,tak mu zacpi pusu prsem.
Malej se mi chytnul na Bebu.Sice jí vypije 120ml,ale dobrý.Nejdřív teda nechtěl,ale jak viděl Františka-z kouzelný školky-jak se mu sápe po lahvičce,tak ji měl hned v puse a pak dal Františkovi,mamince a sobě.Teď už je to lepší a pije bez přestávky
U nás je to tak, že nikdo nemá problém, všem se to v podstatě líbí. Ovšem do té doby, co jsem používala PULky. Teď, co chci přejít na vlnu, už se to všem zdá divný. Nikomu nejde do hlavy, jak ta vlna může udržet vlhkost vevnitř
. I mamka, která ty vlňáčky pletla, se tvářila dost skepticky. Ale já jim to ještě nandám
.
leňula2 píše:
U nás je to tak, že nikdo nemá problém, všem se to v podstatě líbí. Ovšem do té doby, co jsem používala PULky. Teď, co chci přejít na vlnu, už se to všem zdá divný. Nikomu nejde do hlavy, jak ta vlna může udržet vlhkost vevnitř. I mamka, která ty vlňáčky pletla, se tvářila dost skepticky. Ale já jim to ještě nandám
.
Naše máma taky nad SWB vlňákama kroutila hlavou a řiká: „Za nás byly takové lepší, hezky igelitové…“ ![]()
neczuz píše:leňula2 píše:Naše máma taky nad SWB vlňákama kroutila hlavou a řiká: „Za nás byly takové lepší, hezky igelitové…“
U nás je to tak, že nikdo nemá problém, všem se to v podstatě líbí. Ovšem do té doby, co jsem používala PULky. Teď, co chci přejít na vlnu, už se to všem zdá divný. Nikomu nejde do hlavy, jak ta vlna může udržet vlhkost vevnitř. I mamka, která ty vlňáčky pletla, se tvářila dost skepticky. Ale já jim to ještě nandám
.
tak tak
„Za nás byly takové lepší, hezky igelitové…“
to je taky dobrý
![]()
No ale je fakt, že já jsem jim taky moc nevěříla
Pak už jsem ale nic jinýho nechtěla ![]()
Holky, objevila jsem u nás obchod s vlnou a mají i bambusovou přízi. Složení je 100% bambus. Myslíte, že by mělo smysl z toho uplést vkládačky????
Myslíte, že by tomohlo sát?
Pastelka píše:
No ale je fakt, že já jsem jim taky moc nevěřílaPak už jsem ale nic jinýho nechtěla
No dyť já jim taky zatím ještě nevěřím
. Ale už schnou
. Takže vlňácké prozření se blíží
. A když už jsme u toho, jak dlouho to schnutí trvá? Dlouho, co
?
leňula2 píše:Pastelka píše:No dyť já jim taky zatím ještě nevěřím
No ale je fakt, že já jsem jim taky moc nevěřílaPak už jsem ale nic jinýho nechtěla
. Ale už schnou
?
nevím, kdo to tu psal, ale v tomto počasí dřív zplesniví než uschnou ![]()
Jo a asi už budu trapná, ale poprosím Nenu, jestli může ještě jednou
pro mě vložit odkaz na ty vlňáky…dík! ![]()
A pokud byste měl někdo tip jak uplést dlouhý vlňáky, tak to uvítám
díky!!!!
neczuz píše:leňula2 píše:nevím, kdo to tu psal, ale v tomto počasí dřív zplesniví než uschnouPastelka píše:No dyť já jim taky zatím ještě nevěřím
. Ale už schnou
?
To nemyslíš vážně
?! Ty mě děsíš
.
No mě právě schnou vlňáky na topení, jinak bych čekala fakt než splesniví ![]()
Já taky suším vlňáky na topení, dám pod ně ručník a suším, jinak bych čekala věčnost. ![]()
Katy2 píše:
Já taky suším vlňáky na topení, dám pod ně ručník a suším, jinak bych čekala věčnost.
Já u topení. Pověsím tak 15cm od topení.