Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak už je taky stěhuju na topení
. A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?
leňula2 píše:
Tak už je taky stěhuju na topení. A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?
JO klidně i ven, pokud je u vás větrno a teplo........u nás teda pár ní fakt není, tak že mě by venku spíš splesnivěly. ![]()
Tak jsem něco našla o té bambusové přízi
Myslím, že by se to na vkládačky hodilo, ale asi uštrykuju malýmu svetr ![]()
leňula2 píše:
A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?
Tohle by byla pro vlňáky naprostá lááábuž ![]()
leňula2 píše:
Tak už je taky stěhuju na topení. A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?
vám někde praží sluníčko? můžu přijet na návštěvu? ![]()
neczuz píše:leňula2 píše:vám někde praží sluníčko? můžu přijet na návštěvu?
Jo, tady fakt krásně svítí
.
Pastelka píše:
Tak jsem něco našla o té bambusové příziMyslím, že by se to na vkládačky hodilo, ale asi uštrykuju malýmu svetr
Ja myslim, ze se to do pliny nehodi, udrzba na rucni prani… Zas premyslim, ze kdyby se srazila, tak vlastne zhoustne a mohla by sat vic.
Ale aby ji i jako srazene zustali ty nasavaci schopnosti ![]()
Tak já se holky, musím pochlubit s novýma růčo pletenýma vlňáčkama. Jsou zatím jen namočené v té kúře, ale i přesto drží. Adélka je měla na odpolení spinkání s vícevrstvou kiko a čč na draka a v pohodě. ![]()
Dnes jsem zakoupila v lékárně bezvodý lanolin. Lékárnice na mě koukala jako zraja a ptala se na co prý že to chci. Já, že na impregnaci vlny. A ona povídá: „To ale je z vlny vyrobeno, a vy to tam chcete zase vracet?“
![]()
Přikládám foto nových vlňáčků.
Honey ty jsou ale hezky!! A koukam, zas jinej strih… ![]()
Pastelka ktery vlnaky mas na mysli? Las Vegas? http://www.etsy.com/…-medium-also
Tak se hlásím zpět. Dovolená na prd. Ve středu jsem s Poli odjela vlakem. Dnes jsme doma. Tobík má průjem. To je fakt na palici. Takže si zlepšuji náladu čtením diskuse ![]()
Mirii píše:
holky,toz super fota hafanu,je tu vubec nektera co psa nema?
My psa nemáme. Ale, jak už se řešilo dříve, tak máme jiného úžasného krásně zeleného mazlíčka.
Já se s ním ráda chlubím ![]()
Pastelka píše:Pastelko - já dávám každou zvlášť do sítky na praní. Takže jen vyndám a pověsím, žádné rozmotávání
Jo chtěla jsem se zeptat, jaký máte fígl na praní zavazovaček? Mám na mysli ty šňůrky…Zavazujete je nějak?
Efík - barbuchy se maj
jsi moc šikovná, vlńáčky jsou krásné
Pastelko - mně plena zatím nedorazila
Už se na ní moc těším.
Reakce okolí - tchýně ani švagrová nemají tušení, že používám látkovky. Až se to dozvědí, tak očekám reakci typu: „To jste na tom tak špatně, že nemáte ani na pleny“. Ale jinak na to skoro všichni reagují pozitivně.
Neno - noční kojení. Dnes se mi to konečně podařilo spočítat- 6× (od půlnoci do sedmi do rána)
Ale u nás není problém ani tak hlad nebo že by chtěla prso. Neustále jí trápí bříško a ono je pohodlnější ji nakojit a mít hoďku klid než ji nechat řvát. Jednak ji trápí prdíky a navíc slabší reflux. Minulý týden jsem to probírala s doktorku. Dostala jsem několik rad, které budu teď aplikovat v praxi. Tak uvidím, jaký bude výsledek.
Achdárku, legoš je nádherný. já tydle příšery miluju. nějak se mi víc líbí nechlupatý zvířátka (pejskařky, neukamenujte mě). Chtěla jsem si pořídit bazilišky, ale pak do toho nějak přišel Tomíno a není čas zařídit pro ně terárko.
Achdárku, tak já se ti taky pochlubím http://lh3.ggpht.com/…PB200027.JPG