Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9265
20.5.10 15:09

Tak už je taky stěhuju na topení 8-o . A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 15:10
leňula2 píše:
Tak už je taky stěhuju na topení 8-o . A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?

JO klidně i ven, pokud je u vás větrno a teplo........u nás teda pár ní fakt není, tak že mě by venku spíš splesnivěly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 15:11

Tak jsem něco našla o té bambusové přízi :wink: Myslím, že by se to na vkládačky hodilo, ale asi uštrykuju malýmu svetr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 15:17
leňula2 píše:
A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?

Tohle by byla pro vlňáky naprostá lááábuž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 15:32
leňula2 píše:
Tak už je taky stěhuju na topení 8-o . A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?

vám někde praží sluníčko? můžu přijet na návštěvu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9265
20.5.10 16:12
neczuz píše:
leňula2 píše:
vám někde praží sluníčko? můžu přijet na návštěvu? :mrgreen:

Jo, tady fakt krásně svítí :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 16:20

Jdu se sbalit :mrgreen: kde to je????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.5.10 16:29
Pastelka píše:
Tak jsem něco našla o té bambusové přízi :wink: Myslím, že by se to na vkládačky hodilo, ale asi uštrykuju malýmu svetr :mrgreen:

Ja myslim, ze se to do pliny nehodi, udrzba na rucni prani… Zas premyslim, ze kdyby se srazila, tak vlastne zhoustne a mohla by sat vic. :think: Ale aby ji i jako srazene zustali ty nasavaci schopnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
20.5.10 19:27

Tak já se holky, musím pochlubit s novýma růčo pletenýma vlňáčkama. Jsou zatím jen namočené v té kúře, ale i přesto drží. Adélka je měla na odpolení spinkání s vícevrstvou kiko a čč na draka a v pohodě. :palec:
Dnes jsem zakoupila v lékárně bezvodý lanolin. Lékárnice na mě koukala jako zraja a ptala se na co prý že to chci. Já, že na impregnaci vlny. A ona povídá: „To ale je z vlny vyrobeno, a vy to tam chcete zase vracet?“ 8-o :lol:
Přikládám foto nových vlňáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
20.5.10 19:28

a ještě zezadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.5.10 20:18

Honey ty jsou ale hezky!! A koukam, zas jinej strih… :palec:

Pastelka ktery vlnaky mas na mysli? Las Vegas? http://www.etsy.com/…-medium-also

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
20.5.10 21:12

Tak se hlásím zpět. Dovolená na prd. Ve středu jsem s Poli odjela vlakem. Dnes jsme doma. Tobík má průjem. To je fakt na palici. Takže si zlepšuji náladu čtením diskuse :mrgreen:

Mirii píše:
holky,toz super fota hafanu :lol: ,je tu vubec nektera co psa nema?

My psa nemáme. Ale, jak už se řešilo dříve, tak máme jiného úžasného krásně zeleného mazlíčka. :palec: Já se s ním ráda chlubím :oops:

Pastelka píše:
Jo chtěla jsem se zeptat, jaký máte fígl na praní zavazovaček? Mám na mysli ty šňůrky…Zavazujete je nějak? :nevim:
Pastelko - já dávám každou zvlášť do sítky na praní. Takže jen vyndám a pověsím, žádné rozmotávání

Efík - barbuchy se maj :mrgreen: jsi moc šikovná, vlńáčky jsou krásné

Pastelko - mně plena zatím nedorazila :-( Už se na ní moc těším.

Reakce okolí - tchýně ani švagrová nemají tušení, že používám látkovky. Až se to dozvědí, tak očekám reakci typu: „To jste na tom tak špatně, že nemáte ani na pleny“. Ale jinak na to skoro všichni reagují pozitivně.

Neno - noční kojení. Dnes se mi to konečně podařilo spočítat- 6× (od půlnoci do sedmi do rána) :nevim: Ale u nás není problém ani tak hlad nebo že by chtěla prso. Neustále jí trápí bříško a ono je pohodlnější ji nakojit a mít hoďku klid než ji nechat řvát. Jednak ji trápí prdíky a navíc slabší reflux. Minulý týden jsem to probírala s doktorku. Dostala jsem několik rad, které budu teď aplikovat v praxi. Tak uvidím, jaký bude výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 21:25

Achdárku, legoš je nádherný. já tydle příšery miluju. nějak se mi víc líbí nechlupatý zvířátka (pejskařky, neukamenujte mě). Chtěla jsem si pořídit bazilišky, ale pak do toho nějak přišel Tomíno a není čas zařídit pro ně terárko.

• Citovat
  • Upravit
10170
20.5.10 21:34

Neczuz - jsme na tom stejně :mrgreen: Já ty chlupatý taky nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 21:47

Achdárku, tak já se ti taky pochlubím http://lh3.ggpht.com/…PB200027.JPG

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení