Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
čiči tak jsem se poustila do pletení vlněné vložky, jak jsi na tom s tou tvojí co háčkuješ? Schválně kdo jí dodělá dříve, jo? ![]()
Katy, ale Čiči dávala odkaz a tam nějaké vlňáčky jsou
sice na snapku, ale kdyby měly šňůrky, tak jsou zavazovací ![]()
Pastelko jj, koukala jsem, no ale zatím jsem se poustila do vlněné vložky, uvidím co z toho vypadne.
Mě tak napoadlo, myslíte, že by šla vlněná vložka použít do fuzzek?
Ja myslim, ze sla, obcas jsem ji dala, jen jsem pres ni jeste dala treba tu jejich original, aby nebyla ta vlenna posrana.
Jo a s vlozkou jsem na tom tak, ze mam asi tak 10cm na dylku, ja ji udelala cca 25cm sirokou, aby po vysrazeni mela nejakou rozumnou sirku, takze to leze desne pomalu a hlavne neni moc kdy, vetsinou uhackuju tak dve rady a uz je tu na me z nejake strany vznesen pozadavek ![]()
Tot otazka
Ta cuddle je mekoucka, ale taky je pletena z tenci vlny a pletena, ne hackovana.Ale uz jsem takto srazila manzelovi merino svetr a ohebny byl dostatecne. ![]()
Jééé teď mě napadlo, že se ve skříni válí manželův vlněnej svetr…že bych zkusila tu vložku ustřihnout z něj
Ten jsem nesrazila, ale on z něj vyrostl ![]()
holky nevíte čím můžu vzít flíček na shorties od bi - prcek mi prolezl něčím v kuchyni, asi je to mastný flíček ![]()
co žlučový mýdlo??
Pastelko, muzes zkusit, ale musi byt bez upravy superwash. Zkratka cista vlna. Superwash se vetsinou pozna, ze jde vec prt na 40, ale ne vzdycky. Ze SW je totiz odstraneny veskery lanolin a nedostanes ho tam ani impregnaci. A protoze je to lanolin, ktery zajistuje tu antibakterialnost, a myslim, ze i schopnost nasavt velke mnozstvi, tak je tam fakt potreba.
flicek, zlucakem, eliminuju s nim na vlnakach vsechny fleky
Pastelka píše:
Jééé teď mě napadlo, že se ve skříni válí manželův vlněnej svetr…že bych zkusila tu vložku ustřihnout z nějTen jsem nesrazila, ale on z něj vyrostl
a to se v tomhle veku jeste da ?
![]()
neczuz píše:to uz je nas 4 hrnek, tak snad nebude na ozdobuPche, my jich máme 7.
je sbirate,ne?
a to jsem si rikala,jak sem rozezrana,ze kupuju zase dalsi hrnek ![]()
Holky a ten vas hrnek s brckem asi funguje
od rana uz mame vypito 70 ml
to driv nebylo ani za celej den ![]()