Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
20.5.10 21:53

Ta je krásná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.5.10 22:05

TY jo, zensky, to je paradni zverstvo! Kdyz teda neradi chlupaty, coz takhle cinsky nahac? :mrgreen: Nebo tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.5.10 23:10
neczuz píše:
leňula2 píše:
Tak už je taky stěhuju na topení 8-o . A co ven? Na nějaký místo, kam nepraží slunko a pofukuje větřík? To by tomu nemělo uškodit, ne?
vám někde praží sluníčko? můžu přijet na návštěvu? :mrgreen:

K nam :-D, my tu mame takove vedro,ze natahuji hadice s ostrikovaci na pole s bramborama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.5.10 23:15
NeNa píše:
TY jo, zensky, to je paradni zverstvo! Kdyz teda neradi chlupaty, coz takhle cinsky nahac? :mrgreen: Nebo tohle :mrgreen:

Tak nevim jestli je to foto vaseho bulika :think: :lol:
si delam srandu, co to je za druh prasete? Nahodou prasatka jsou jedny z nejinteligentnejsich domacich zvirat..jako fakt :-)
Achfdarku - peknej legos, ja mela jen gekony,ale tyhle potovry mam rada-jen z nich teda mam respekt a ten vas uz je celkem velkej :-D. Ja jsem hrozna na krmeni -nejak je jednodussi psovi a kocce nasypat granule,nez chodit pro cerstvou zeleninu :lol:

K tem vlnakum - ja taky porad neverim,ze neprotecou :lol: ,zatim testuju na tech od Neny a drzej :palec: ,ale mala je houby prutokac…
Neno - a v Bootsu jsem dnes koupila hrnicek s brckem, takze hura na zvysene piti!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.5.10 23:16

U nas se taky ze dne na den desne oteplilo, v loznici mame nechutnejch 24C. Ale je mi jasny, ze jak povesim neco ven, tak do deseti minut leje, to v tom lepsim pripade, nebo mi to nekdo svihne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.5.10 23:21

Mirii bingo, to je nas prasopes domaci…nastesti rada plave :mrgreen: Ja byla dneska v Asde, zadny brcka nemeli…tak zkusim ten Boots. Jsem teda zvedava, jestli to bude fungovat, takovyho shaneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.5.10 23:31
NeNa píše:
Mirii bingo, to je nas prasopes domaci…nastesti rada plave :mrgreen: Ja byla dneska v Asde, zadny brcka nemeli…tak zkusim ten Boots. Jsem teda zvedava, jestli to bude fungovat, takovyho shaneni…

pockej,to je vazne ten vas pes? Se mi zda ze ma na usich stetiny :lol:
Snad najdes v Bootsu,ja jsem taky zvedava zda to bude fungovat, to uz je nas 4 hrnek, tak snad nebude na ozdobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
21.5.10 07:26

Kurnik, jsem to s tím slunkem zakřikla. Tady lije :cert: . Takhle mi ty vlňáčky fakt splesniví :cert: :cert: :cert: .

A abych nezapomněla: hezký den! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.10 07:30

Tak hlásím, že u nás sluníčko nebylo už tak 14 dní, je furt zataženo a chcčije co chvíli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.10 08:29

Holky hledám návod na zavazovací vlňáčky, nevíte některá o nějakém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.5.10 08:58

Dobre rano,
ja hlasim od rana plne slunicko a bude hur :lol:
jsem skodolibec,ale konecne je u nas pekneji nez v CR …jen doufam,ze od 1.6.uz bude v CR jen nadherne,pac tam budu mesic,tak at nejsem nastvana :cert: :cert: :cert: Musim prece nekde susit vsechny ty vlnacky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
21.5.10 09:45

Cha, tady už taky svítí :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.5.10 09:50
to uz je nas 4 hrnek, tak snad nebude na ozdobu :lol:

Pche, my jich máme 7. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4533
21.5.10 09:57

Skodolibe se pridavam!!!!! Po sedmi mesicich deste a slizu tu uz druhej den pere slunce!!!! Musim si tu skodolibost uzit, pocitam , ze tak do ctrnacti dnu je po lete a zacne zase cedit :mrgreen:

Katy ja na ten navod kdysi kdesi narazila…zkusim to najit.

Achdarku Kolik to vase zvire vazi? Jinak preju, at je u Vas uz konecne lip, se Vas to teda pekne drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.5.10 09:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení