Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
19.5.10 23:06
NeNa píše:
Taky se mi kupodivu jeste nic nesrazilo, ani lanolin, ani vlnaky :mrgreen:

Mirii vidis, ceho jsem te usetrila? Poslala jsem ti je uz nalano… :lol:

Snek Hynek je pratelskej? Kde takovy stvoreni bydli, krom svy boudy?

Nenus - diky moc :palec: , ja si prave ted rikam,ze me to ceka az dojedu domu :-D…a to jako kdyz perete vlnaky,tak to nevezmete vsechny zaraz? To delate kazdym svou specialni lazen :lol: ?

Příspěvek upraven 19.05.10 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.5.10 23:08

Oskarku - vlnacky dnes dorazily :-),segra cela nazhavena mi psala,muzu to rozbalit? Tak jsem ji nechala a za chvilu na icq pise no teda moc nevoni :lol: … jsem ji dala za ukol je zpet zabalit a schovat pred kockama,at je jeste neprochcijou - svine dve chlupaty :lol: :cert: :lol:
Ja si rikam jak vam ty deti moc curaji a to moje ne :-D … tak su zvedava az se narodi prte,jak budu spokojena s plinama :-),pac zatim je to mega pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.5.10 23:08
neczuz píše:
NeNa píše:
Taky jsem zaznamenala zvysenou ucuranost, zacinam premejslet o dalsich prefoldech…
Ty v těch krádežích nejedeš s Katy?
Hlavně nekupuj na radu Katy hrneček s brčkem, jinak budeš objednávat náklaďák prefoldů.

Takze hrnecek s brckem funguje??? Ze bych taky zvysila pitny rezim? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.5.10 23:28
neczuz píše:
NeNa píše:
Taky jsem zaznamenala zvysenou ucuranost, zacinam premejslet o dalsich prefoldech…

Kdo mluvil o nakupu ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.5.10 23:30

Tady zadnej takovej hrnecek s brckem nemuzu najit! Cekam, az se mi posle z Cech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 07:23
neczuz píše:
NeNa píše:
Hlavně nekupuj na radu Katy hrneček s brčkem, jinak budeš objednávat náklaďák prefoldů.
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: A co tak zkusit nočník? Já včera před odpoledním spaním zkusila vysadit a ona se tam vyčůůůrala. 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 07:25

NeNa něco takového tam fakt u vás není?
http://www.sweetbaby.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 07:26
NeNa píše:
Taky se mi kupodivu jeste nic nesrazilo, ani lanolin, ani vlnaky :mrgreen:

Mirii vidis, ceho jsem te usetrila? Poslala jsem ti je uz nalano… :lol:

Snek Hynek je pratelskej? Kde takovy stvoreni bydli, krom svy boudy?

Je moc přátelskej :lol: . Bydlí v terárku, dole má rašelinu a nějaký větve, žere okurku, salát, listy z kedlubny… Je potřeba ho jednou denně porosit, ale klidně to přežije, i když je delší dobu bez vody. Takový nenáročný zviřítko :-) .

A děkuju VŠEM :lol: za popis lanolinové lázně :huban: . Je zajímavý, jak ten lanolin vypadá, já jsem si myslela, že bude bílej 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.5.10 09:11

Tak ja mela kdysi sneka - nejakje Africkej - oblovka nebo co :-D a zral mi hlavne tapetu…a je neuveritelny jak takovej snek zdrha :lol:
Neno - nejakej s brckem sem videla v bootsu,ale je nepruhlednej,tak nevim zda neni jakoby brcko jen ve vrsku…dneska jdu do mesta,tak na nej mrknu - pokud jeste bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 09:17

:lol: :lol: Jsem četla, že je třeba ho jednou denně poprosit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 09:20
Pastelka píše: :lol: :lol: Jsem četla, že je třeba ho jednou denně poprosit :mrgreen: :mrgreen:

Proč ne?! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 09:22

Jen mi v tu chvíli nebylo jasný jako o co??? 8-o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 09:22
Mirii píše:
Tak ja mela kdysi sneka - nejakje Africkej - oblovka nebo co :-D a zral mi hlavne tapetu…a je neuveritelny jak takovej snek zdrha :lol:
Neno - nejakej s brckem sem videla v bootsu,ale je nepruhlednej,tak nevim zda neni jakoby brcko jen ve vrsku…dneska jdu do mesta,tak na nej mrknu - pokud jeste bude :think:

Nám jednou vylezl z terárka a ohlodal omítku :lol: . To mi připomíná, že jsem zapomněla na důležitou věc - potřebuje ještě sépiovou kost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
20.5.10 09:23
Mirii píše:
Oskarku - vlnacky dnes dorazily :-),segra cela nazhavena mi psala,muzu to rozbalit? Tak jsem ji nechala a za chvilu na icq pise no teda moc nevoni :lol: … jsem ji dala za ukol je zpet zabalit a schovat pred kockama,at je jeste neprochcijou - svine dve chlupaty :lol: :cert: :lol:
Ja si rikam jak vam ty deti moc curaji a to moje ne :-D … tak su zvedava az se narodi prte,jak budu spokojena s plinama :-),pac zatim je to mega pohoda :lol:

Mirii, no to je ta kombinace lanolinu a šamponu, ale mně to přišlo takový bezvýrazný. ALe mně celkem lanolin voní :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.05.10 v 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
20.5.10 09:24
Pastelka píše:
Jen mi v tu chvíli nebylo jasný jako o co??? 8-o :lol: :lol:

:lol: Jasný :palec: . Tak já nevím, třeba aby se na tebe celej den usmíval :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure