Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
NeNa píše:
Taky se mi kupodivu jeste nic nesrazilo, ani lanolin, ani vlnaky![]()
Mirii vidis, ceho jsem te usetrila? Poslala jsem ti je uz nalano…
Snek Hynek je pratelskej? Kde takovy stvoreni bydli, krom svy boudy?
Nenus - diky moc
, ja si prave ted rikam,ze me to ceka az dojedu domu
…a to jako kdyz perete vlnaky,tak to nevezmete vsechny zaraz? To delate kazdym svou specialni lazen
?
Příspěvek upraven 19.05.10 v 23:09
Oskarku - vlnacky dnes dorazily
,segra cela nazhavena mi psala,muzu to rozbalit? Tak jsem ji nechala a za chvilu na icq pise no teda moc nevoni
… jsem ji dala za ukol je zpet zabalit a schovat pred kockama,at je jeste neprochcijou - svine dve chlupaty
![]()
Ja si rikam jak vam ty deti moc curaji a to moje ne
… tak su zvedava az se narodi prte,jak budu spokojena s plinama
,pac zatim je to mega pohoda ![]()
neczuz píše:NeNa píše:Ty v těch krádežích nejedeš s Katy?
Taky jsem zaznamenala zvysenou ucuranost, zacinam premejslet o dalsich prefoldech…
Hlavně nekupuj na radu Katy hrneček s brčkem, jinak budeš objednávat náklaďák prefoldů.
Takze hrnecek s brckem funguje??? Ze bych taky zvysila pitny rezim? ![]()
neczuz píše:NeNa píše:
Taky jsem zaznamenala zvysenou ucuranost, zacinam premejslet o dalsich prefoldech…Ty v těch krádežích nejedeš s Katy?
Kdo mluvil o nakupu ????
![]()
![]()
Tady zadnej takovej hrnecek s brckem nemuzu najit! Cekam, az se mi posle z Cech…
neczuz píše:NeNa píše:Ty v těch krádežích nejedeš s Katy?
Taky jsem zaznamenala zvysenou ucuranost, zacinam premejslet o dalsich prefoldech…
Hlavně nekupuj na radu Katy hrneček s brčkem, jinak budeš objednávat náklaďák prefoldů.
NeNa něco takového tam fakt u vás není?
http://www.sweetbaby.cz/detail.php?…
NeNa píše:
Taky se mi kupodivu jeste nic nesrazilo, ani lanolin, ani vlnaky![]()
Mirii vidis, ceho jsem te usetrila? Poslala jsem ti je uz nalano…
Snek Hynek je pratelskej? Kde takovy stvoreni bydli, krom svy boudy?
Je moc přátelskej
. Bydlí v terárku, dole má rašelinu a nějaký větve, žere okurku, salát, listy z kedlubny… Je potřeba ho jednou denně porosit, ale klidně to přežije, i když je delší dobu bez vody. Takový nenáročný zviřítko
.
A děkuju VŠEM
za popis lanolinové lázně
. Je zajímavý, jak ten lanolin vypadá, já jsem si myslela, že bude bílej
.
Tak ja mela kdysi sneka - nejakje Africkej - oblovka nebo co
a zral mi hlavne tapetu…a je neuveritelny jak takovej snek zdrha ![]()
Neno - nejakej s brckem sem videla v bootsu,ale je nepruhlednej,tak nevim zda neni jakoby brcko jen ve vrsku…dneska jdu do mesta,tak na nej mrknu - pokud jeste bude ![]()
Pastelka píše:![]()
Jsem četla, že je třeba ho jednou denně poprosit
![]()
Proč ne?!
![]()
Mirii píše:
Tak ja mela kdysi sneka - nejakje Africkej - oblovka nebo coa zral mi hlavne tapetu…a je neuveritelny jak takovej snek zdrha
Neno - nejakej s brckem sem videla v bootsu,ale je nepruhlednej,tak nevim zda neni jakoby brcko jen ve vrsku…dneska jdu do mesta,tak na nej mrknu - pokud jeste bude
Nám jednou vylezl z terárka a ohlodal omítku
. To mi připomíná, že jsem zapomněla na důležitou věc - potřebuje ještě sépiovou kost.
Mirii píše:
Oskarku - vlnacky dnes dorazily,segra cela nazhavena mi psala,muzu to rozbalit? Tak jsem ji nechala a za chvilu na icq pise no teda moc nevoni
… jsem ji dala za ukol je zpet zabalit a schovat pred kockama,at je jeste neprochcijou - svine dve chlupaty
![]()
![]()
Ja si rikam jak vam ty deti moc curaji a to moje ne… tak su zvedava az se narodi prte,jak budu spokojena s plinama
,pac zatim je to mega pohoda
Mirii, no to je ta kombinace lanolinu a šamponu, ale mně to přišlo takový bezvýrazný. ALe mně celkem lanolin voní ![]()
Příspěvek upraven 20.05.10 v 09:34
Pastelka píše:
Jen mi v tu chvíli nebylo jasný jako o co???![]()
![]()
Jasný
. Tak já nevím, třeba aby se na tebe celej den usmíval
.