Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
7.6.10 14:44

Potřebuji nutně kapsovku. Váhám nad Fuzzi, SWB a Mommy´s Touch. Kterou mi poradíte a proč?

• Citovat
  • Upravit
51750
7.6.10 14:59

neczuz jestli chceš tak ti klidně na vyzkoušení fuzzi pošlu, mohla by jsi si vybrat zda jednovelikostní a nebo vícevelikostní, klidně i obě. :lol: S těma dalšíma nemám zkušenost tak že neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.6.10 16:32

neczuz, sla bych do jednovelikostni, na patentky, takze bud mommys nebo fuzzi. Podle me je to pak uz fuk, mozna bych rekla, ze to zmensovani je lepsi u fuzzi, ze se pred brichem nedela ten prehyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.6.10 20:41

Ahoj holky, uy dorazily vlnacky :huban: :srdce: :dance: - jsou nadherne, hned zitra je nalozim do lazne - a pak prubnu… megerkz furt nic…
Babo - penize jsem poslala vcera vecer…co ta statnice???
Ja ted cucim jak brzo vsechny nocnikujete-mne mala na nocniku porad brecela a az ted se tam necha sem tam dat, takze zaciname teprve ted…stejne ted lita porad naha po zahrade a cura vsude jen ne na nocnik - dokonce ma novou specialitu a to,ze chodi na velkou zasadne do bazenu :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.6.10 20:45
neczuz píše:
Potřebuji nutně kapsovku. Váhám nad Fuzzi, SWB a Mommy´s Touch. Kterou mi poradíte a proč?

Tak mohu zapůjčit všechny tři, aby sis mohla vybrat ;-)

Jinak ostatní zdravím, nějak se už nezapojuji, nemám o čem psát, už nám to pomalu končí, finišujeme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.6.10 21:22

cappy co vám pomalu končí? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
8.6.10 07:38

kATY PŘECE PLENKOCÁNÍ,NE?tEDA ASI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.6.10 08:37
Cappy píše:
neczuz píše:
Potřebuji nutně kapsovku. Váhám nad Fuzzi, SWB a Mommy´s Touch. Kterou mi poradíte a proč?
Tak mohu zapůjčit všechny tři, aby sis mohla vybrat ;-)
to jako fakt? Ufff…tak to jsme teda pozadu,protoze nemyslim, ze behem mesice zvladneme odplenkovat - bych tak tipla,ze odplenkujeme nejdriv ve 2 letech a to jeste budu rada …
ale teda gratuluju :palec: a zavidiiiiiim :cert:
Jinak ostatní zdravím, nějak se už nezapojuji, nemám o čem psát, už nám to pomalu končí, finišujeme :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.6.10 09:27

Matese velmi rychle preslo, ze mu vadi mokra plina, takze u nas zase vse pri starem :lol: Tak nejak jsem doufala, ze by se treba do podzimu pres den odplinkoval, ale moc to nevidim, nocnik je nepritel cislo 1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.6.10 10:06

Cappy dík moc za nabídku, nebudu to ale komplikovat, něco koupím a uvidíme. Jak tak brouzdám na internetu, tak obchody jsou nějak vybrané a asi si nemůžu moc vybírat. Budu ráda,že něco z toho vůbec bude

• Citovat
  • Upravit
6093
8.6.10 11:40

Mirii, my vůbec nenočníkujeme :roll: Na to má mladý pán ještě čas (tedy podle něj).
Já se už snažím seznamovat, ale bez úspěchu, sedět na něm nebude ani za zlaté prase.
On má klidně ho*no v plíně a vůbec mu to nevadí.
Jen mi tedy někdy hlásí, že má „aa“, ale vždy, až potřebu vykoná.
Nehrotím to, ono to jednou přijde ;-)

Já už mám nějakou dobu depku, že s plínama s končíme, tak už sem ani moc nechodím :-?

Zuzko, já jsem to myslela vážně, pleny by byly vyprané a pokud nemáš problém dát svému dítěti na prdku plínku někoho cizího, klidně zapůjčím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.6.10 11:49

Cappy, ja jsem ted poslala objednavku na velmi specifickou plinu, uvidim jak cenove, ale mozna by se ti jeste sikla, je takova odplinkovavaci :wink: Uvidim, kolik bude stat realizace, ale pokud se to vejde do meho cenoveho limitu, tak to bude super vychytavka na leto, aby se dite naucilo bud curat mimo plinu nebo alespon aby se dalo prebalovat po kazdym curnuti, coz muze vest k chteni curat mimo plinu.

Jinak ja dopoledne rozbalila po 1,5h Matese a sucho 8-o Tak jsem ho dala vycurat na prebalovaku, vycural se, pak se nesl, pak usnul, tak predpokladam, ze bude curat po probuzeni, jsem zvedava, jestli to z nej stihnu strhat vcas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.6.10 12:29

Ahoj děvčata, to máme venku horko, co? Buď je kosa jako blázen a chčije a nebo je hic na chcípnutí. :roll:
Holky fakt žádná nemáte ty fixační pruhy na tričko? Se mi nechce za ně dávat skoro 300kč, tak jsem myslela že bych je udělala, ale z čeho? :nevim:
Dnes jsem byla opět v Bavlnce, ale pro změnu jsem nekupovala plíny, ale koupila jsem ELišce triko Moiru, tak jsem na něho zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.6.10 12:52

Je, Katy, ja zapomnela, mam je, lezi kdesi v zapomneni :lol: Jsou tam zapinani jako na podvazky, umelohmotne a trochu se to rozepina. Ten kriz, jestlis to videla nekde na fotkach, je mezi nohama rozepinaci, jsou tam dva patentky za sebou, jenze to dost sjizdi ke strane, tak mi prijde, ze ho to pak i muze tlacit.
Za sebe mam zlepsovak, uchytky jako na ksandy, krokodylky, drzi mnohem lip, prisit na kus bavlnene latky, siroke jako je treba body mezi nohama a na obou koncich se rozsirujici. , nedavata tam 4 celkem, ale na kazdy lem 3, takze 6. Jen neivm, jestli ty krokodylky nebudou tlacit, je to jeden z mnoha mych pouze teoretickych projektu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.6.10 13:11

čiči a ty krokodýlky co jsou na kšandách, nebude to trhat triko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat