Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
13.6.10 07:56

ještě,co dáváte pít v těhle vedrech dětem?Mě nechtějí čaje,tak jim dávám hodně slabou šťávu.Míša vypije tak přes litřík a Pája míň.Cpu to do ní horem dolem,ale vždy jen cucne a hotovo.Ona nikdy moc nepila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
13.6.10 08:43

Dávala jsem vodu, před 3mi dny kluka přestala bavit, tak jsem začala dávat ovocný čaj. Nejvíc mu ale jede pít rozmixovaný meloun. Jinak už moc nechce pít z těch hrnečků z brčkem. Zato když mu dám normální brčko do něčeho „divného“ (půllitr, nerez hrnec, flaška od piva), tak vypije přes den i 300-400ml.

• Citovat
  • Upravit
275
13.6.10 09:30

A ta flaška od piva je ještě s alkoholickým obsahem?To by mě nenapadlo :lol:
Tak to Míša se nenaučil na lahvičku s brčkem.Nějak nezjistil jak na to,ale jinak pije z hrnku a v něm obyč brčko,tak fakt nevím.Rozmixovaný meloun?Tyjo,to je nápad,ale on ho pokouše i tak.Nechtěl mi vůbec jíst ovoce,pač byl strašně línej kousat a teď ho jí jak o závod.Pořád banány a broskve,meruňky a melouna,tak mě to těší.Jenže na to jeho kadění to nemá vliv.Furt ho to trápí.Jedna paní mi řekla,že z toho vyroste.Její dcera má tři roky a prý jí to už občas netrápí,tak mě fakt uklidnila.Zas jedno jediný pluis to má,že nemáme po..plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.6.10 09:34

Tak ja davam ted Sunarek, neni v nem cukr, maji docela dost prichuti, do babylove hrnecku s brckem, vypije denne tak 3 ty hrnecky, myslim ze maji obsah nejak ke 3dcl, jeste jednou mliko 250ml rano, takze pitny rezim dodrzuje. A hlavne ho dodrzuje sam :palec: Zkratka mu dam plny hrnek a on se sam obslouzi, kontroluju ho prubezne a kdyz uz je tam malounko nebo nic, nebo slysim srkani naprazdno, tak dodelam dalsi. V pohode pije i nebublinkovou vodu, kdyz venku dojde piti, tak mu ji tam naleju a v klidu si lemta dal.
A super je, ze pije od rana, to vypije nejvic, dnes ma v sobe napriklad uz to mliko a jeden hrnek piti, odpledne jeste hodne pije, ale vecer ani moc ne, po kasi si jen tak cucne a jde spat. Takze uz nemusim tak desne nabalovat na noc.Treba dnes mel hhs, v ni jednu vv a 2 BI tlusty vkladacky a tu hhs v podstate ani nemel mokrou.

Neczuz, z nerez hrnce? :mrgreen: To musi byt docela sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.6.10 11:56

Neczuz kolikalitrovej hrnec mu davas? :mrgreen: Ten muj moula vypije nejvic asi vody, 20ml, umelym mlikem ho neuctim, stavy jsem nezkousela, ale jestli se otepli, asi ozkousim…Kasi z flasky taky nevypije, MM jsem zkousela z flasky jednou, uplne zbytecny, tvaril se, jak kdyz ho chci otravit. Takze pitny rezim katastrofa.

Efik tak to bylo jen mensi hrabnuti, kdyz to spravilo prasknuti dverma :lol: Tak hlavne, ze uz je lip.

Zitra se vypravim pro nejakej ten nocnik. A desne Vam zavidim, ze ty Vase robata muzou behat s nahou prdkou po venku, to tedy u nas nehrozi. Ach jo, radosti velkomesta. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.6.10 12:21

Nena tak to nebylo samo všechno,ael nemůžu tady přece napsat,že jsem do chodby hodila kefírový mlíko,který se na štěstí nerozlítlo a že jsem před barákem seděla dobrou hodinku a čučela do jednoho místa.To by si o mě všichni mysleli,že jsem cvok.
yu ná s tím pitným režimem to bylo to samý dokud jsem kojila,jakmile jsem přestala,tak začal žroutiti o sto6 a pak přestal,protože měl střevní virozu,která ho trápila dost dlouho a teď jak se oteplilo,ta pije a jí.Nesmím to zakřiknout.
U nás ze začátku teda bodovala flaša od bonaqi,kterou nerozlije,nebo v Tescu prodávají lahvičky cca 200ml od Dobré vody a na to jsem nasadila sosáček od Bonaqi.
Je teda neuvěřitelný kolik toh vyčůrá.Začla jsem mu dávat plínky,protože jak byl nahatej,tak jsem jen utírala.Pěkně se nám to ochladilo,co?
Hele,kde je Baba?Dezertovala,nebo ji šprtání vlezlo na mozek,že se ani nepřišla ukázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.6.10 13:07

Efik tak to uz je hrabnuti jak ma bejt :mrgreen: Baba rekreuje mozek v prirode, si naivne mysli, ze zvyseny prisun kysliku a cuceni do zelene pomuze ozivit polomrtve mozkove bunky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
13.6.10 13:21

to u toho nesmí pít víno
Efík

• Citovat
  • Upravit
4533
14.6.10 10:43

Zensky, jakej mam koupit nocnik? Nestacil by uplne obycejnej? Nebo ty obludny zabiraj vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.6.10 10:49

Z obludy tak snadno nesleze. dopředu to nejde přes obludu a do strany buď musí přepadnout - Tom naštěstí nedělá(a samozřejmě sebou vemou nočník a obsah vylejou) nebo přehodit nohu (a to neumí). Naavíc on na tom jezdí jako na koni a tluče tomu do té hlavy.
Taky dobrá vychytávka je, když to hraje - nemusíš se koukat, jestli už…

• Citovat
  • Upravit
51750
14.6.10 11:56

NO já nevím co je lepší, zda obluda či obyč, Eli mi z obludy zdrhne a když nejsem poblíž, tak asi víte jak to zkončí, obsah je na koberci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
14.6.10 12:07

u nás je to teda jedno,ale jelikož je to chlapeček,tak když ho dám normoš,tak mi to vpředu přečůrá,tak jsem ho začla dávat obráceně.Tam kde má mít zádíčka,tak má pinďu a zrovna tam má obrázek a tak si ho loupe,atd.,ale nočník přestal nějak fungovat,tak mám ještě po Páje malý prkýnko na hajzlík,tak ho tam dávám.vždycky poznám,když se mu chce.To pošlapuje na jednom místě a drží si camcourka.Vždycky se ho zeptám jestli na záchod a on tam většinou zamíří sám.Hele,prča jak viděl mě,že se utírám toal.,tak po čůrání vždycky taky musí,jenže to je spotřeba.Za zázluhu si může spláchnout.To je radosti.

• Citovat
  • Upravit
2417
14.6.10 13:27

Efíku, kolik je malýmu, že si takhle krásně chodí na záchod? A to, že jsi vybouchla až teď…to jsi u mě svatá žena!!!! :palec: Mě by asi hráblo dřív, navíc v bytě, když nemůžeš vyběhnout na zahrádku když třeba prťata spí. :nevim:

Holky, prosím kdysi sem dával někdo odkaz na vlňáčky z MMB, můžete to sem ještě jednou hodit, jestli to jde? Díky!!!!
Jo a nebude druhý kolo objednávek z Las Vegas?????? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
14.6.10 14:49

Pastelko zadrž s Las Vegas.Objednala jsem si z MMB od paní dlouhý vlňáky.Nááádhera a ty byrvy.Paní je strašně milá a rychlá.
Tak já si nemůžu stěžovat,že nemůžu vyběhnout ven z paneláku.Mám totiž vždycky,co dělat,když spinká.A někdy si jen tak sednu a čtu noviny a piju kafíčko.Jinak v okolí domu máme dětská hřiště a spoustu známých,takže si opravdu nemůžu stěžovat.
Pastel malýmu je 17m.Je to náš první občánek v Chrudimi.jo,a ta trpělivost.Jsem hodně vycvičená od manži.On je po těžký havárce a tak trpělivost a trpělivost.

• Citovat
  • Upravit
275
14.6.10 14:52

Pastel už jsem našla jméno té paní je to Jana Varsanyiová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení