Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
2.8.10 10:34
Baba píše:
NAvíc onuce vlastně hadrovou plínu vystihuje dobře :mrgreen:

jenže onuce jsou ty hadry co se používaly místo ponožek, ne? :lol: Si nikdy nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.8.10 10:35
Hanule píše:
Baba píše:
NAvíc onuce vlastně hadrovou plínu vystihuje dobře :mrgreen:
jenže onuce jsou ty hadry co se používaly místo ponožek, ne? :lol: Si nikdy nejsem jistá.

No to jo, ale funkce je podobná, akorát na haksnách.
Tady sem našla hezkej popis
Měly tedy funkci hygienickou, tepelně-izolační a částečně i fixační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.8.10 10:48

kde se vlastně dá taková rybilka sehnat? v lékárně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
2.8.10 10:50

tak podle mého a to používám obojí je hnuska hnusně smradlavá.Mě teda strašně smrdí,proto je to hnuska.

• Citovat
  • Upravit
pami
2.8.10 10:54

zuzanecko dá se sehnat v lékárně i v drogerii a my museli mazat,pač měl straaašně suchou kůži a tak jsem používala mandlový olej od eoné,nebo pokud prcek nebude suchý a nebude potřebovat mazat,tak bych doporučila jednou za čas udělat koupel z ovesného extraktu,který zvláční kůži a pěkně ji ošetří.Používali jsme po neštovkách a teď ho používám i já.

• Citovat
  • Upravit
51750
2.8.10 10:55
zuzanecka81 píše:
kde se vlastně dá taková rybilka sehnat? v lékárně? :nevim:

jo jo v lékarně. :wink:

Hanule tebe někdy některá šátkařka řekla něco když jsi vzala golfky? Jestli tím myslíš mě, tak jsem si myslela že chápeš že je to sranda, se taky kočárku nebráním když je potřeba, ale je fakt že v poslední době potřeba není snad vůbec, tak že přemýšlím že asi quinnyho prodám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.8.10 10:58

tak uz dosla sio opicka :dance: a je moooc krasna :-)

hnuska - ja jsem si teda nevsimla,ze by tu nekdy nekdo nekoho urazel…a myslim,ze nazev jak tomu rikame je fuk..stejne jako super pline rikame megera :lol:
ja pouzivam sem tam na zadek rybilku a malou po koupani sem tam natiram celou obyc.olivovym olejem …
driv jsem davala sebamed,ale oliv. olej je dostacujici - jen se trochu vse klouze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.8.10 10:59

Mne je teda uplne burt, jak se latkovkam rika…onuce taky dobry :lol: V porovnani s onucema teda hnusky fakt dost smrdi, tak si to jmeno asi zaslouzej :lol: …ja jim teda vetsinou rikam papirovky.

Zuza Rybilka se prodava v lekarne, cena lidova. Ja ji taky pouzivam, sluzbu plni, i kdyz pokazdy, kdy se o tom zminim pred Babou, tak ohrne frnak, ponevadz ji smrdi…no je to fakt, ale ma to v popisu (Rybilka, ne Baba, samozrejme) :mrgreen: Kosmetiku jsem zadnou nepouzivala, jen cista voda, po koupani obcas slunecnicovy olej z lekarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
2.8.10 11:01

Katy ,co ti vyhovuje víc?Šátek,či Manduca?

• Citovat
  • Upravit
51750
2.8.10 11:03
pami píše:
Katy ,co ti vyhovuje víc?Šátek,či Manduca?
šátek, Manduca mi tu jen leží, dnes jsem dala taky přednost šátku před golfkama či manduce. Jela jsem s Týnkou k dr. na ko, tak jsem vzala šátek a ELišku umotala a šla, se v šátku i lépe cítim než v manduce, tak že manducu budu asi prodávat. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.8.10 11:16

takže fajn, koupím rybilku, mazat budu oliváčem (příležitostně)
někde jsem vyčetla, že budu potřebovat líh a borovou vodu :nevim:
a co ta rourka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.8.10 11:23

jo jeste k prani - peru i itti bitti a vsechny kapsovky na 60,ale nedavam je do susicky - jen ty vycpavky z nich…
lih jsem pouzivala na pupik a misto borove vody jsem mela opthalmo septonex kapicky,ale tusim,ze jsem je kapla jen parkrat a ne hned na zacatku…a rourku jsem nepouzivala vubec… ted na druhe mimco jsem si dopredu uz koupila probioticke kapky,pac Deniska trpela na prdy mega moc… co byla dobra investice - odsavacka nosnich hlenu - v lekarne koupena a da se dat k vysavaci…sama si udela spravnej podtlak a kdyz zni morbidne vysavat hleny vysavcaem,tak to je jedna z veci za kterou sem vdecna - stala cca 350,– - poridila ji tchyne, ja mela jen takovou rucni,ale tou mi to neslo…a odsavacku pouzivam jeste ted - i kdyz ted uz jsme ji hodne dlouho nepotrebovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.8.10 11:40

Lih - ten na pupik, dokad se nezahoji, staci pidilahvicka

Borovou vodu ani rourku jsme nikdy nepouzili, ale soplocuc na vysavac je fakt fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.8.10 11:44

dobře, díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
2.8.10 13:07

Ahoj, nečetla jsem vše (téměř 800 stránek je nad mé možnosti:)) používám pouze cc a pul kalhotky a měla bych dotaz, jak přebalovat na noc? Chtěla bych pořídit vlňáčky, ale stále váhám, jestli ty čtvercovky budou stačit a jestli taky bude spát tak pěkně jako doteď od 21-6 (na noc papírovka). Prosím poraďte jak balíte prcky do hajan?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí