Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
2.8.10 18:41

Tak ze by fakt ten bambus? :think:

terorizuje me tu dite, ma jakousi umelohmotnou rybicku, ktera je zakoncena velkym krouzkem a ja ji jednou roztocila na prste, to jsem si dala. Ted kdykoli ji vidi, tak mi ji cpe na prst, abych tocila a nechava se hypnotizovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 18:45

čiči no mám pocit že to fakt dělá ten bambus, jako u nových aio co mám bambusové tak jsou v pohodě, zatím cítit nejdou, ale myslím že po čase používání budou taky cítit. Myslíš že by na to teda mohl pomoct ten Mio fresh? :think: Asi ho fakt zkusím, protože ať peru, jak peru tak prostě plíny smrdí a to jak už jsem psala hlavně ty kalhotkové. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.8.10 18:54

Ja ti nevim, za prve si nejsem jista, zda miofesh nenici bambus, za druhe to neni zadny zazrak, pusobi antibakterialne, ale to by mel byt bambus sam o sobe :nevim:

EDIT: rybicka :roll:

Co zkusit napsat vyrobci? Treba by mel nejkou dobrou radu :nevim: Ja se ted snazim dostat kocicinu z manzelovych pantofli a zacinam to vzdavat, macham teda v octu, uz se to protocilo prackou asi 5× a furt to smrdi, to je taky amoniak, tak nevim, trab jakmile se to zazere do toho vlakna, tak je konec :-(

Příspěvek upraven 02.08.10 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.8.10 18:56

Katy, máš ten miofresh? Mě doma zbyl z té dovolené, jinak ho nepoužívám, můžu Ti ho poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 18:56

Hmm no uvidím, už jsem ho objednala, za zkoušku nic nedám. No a když ho použiju sem tam, tak snad plíny nezničí ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 18:57

Babo no jako pokud ti je k ničemu, tak by jsi mi mohla trochu na zkoušku poslat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 18:57

Objednala jsem ho na MMB, ale to můžu klidně ještě zrušit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.8.10 18:58
Katy2 píše:
Babo no jako pokud ti je k ničemu, tak by jsi mi mohla trochu na zkoušku poslat. :lol:

Měla sem psát trochu rychleji, co? :mrgreen:
Nejsem doma, ale Bambulín ho snad najde. Mám pocit, že tam je tak půl piksly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.8.10 19:00
Katy2 píše:
Objednala jsem ho na MMB, ale to můžu klidně ještě zrušit. :-)

Tak to asi zruš.
Bambulín teď není doma, spí, teda slouží, takže mi neřekne, jestli doma miofresh je, ale snad nemám takovou sklerozu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 19:01

Babo no to by bylo super, tak kdyby to bambulin našel a zvládnul poslat tak bych byla ráda, mi pak napiš kolik ti dlužím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 19:02

Babo jasně jasně v pohodě, dej pak vědět zda našel, nenašel či co. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 19:43

Jo a zapoměla jsem napsat, jak mě v sobotu mile překvapil manžel. Jela jsem nakupovat a nechala jsem mu doma Elišku, měla na sobě kikko bambusovou novorozenecký sklad a v tom vkládačku, přijedu domů a ptám se zda jí přebaloval a co jí dal, no a představte si, že on normálně zvládnul novorozenecký sklad, jsem mu nevěřila bo Eli už byla ve vaně, tak že plínu jsem na ní neviděla, normálně se sebral, vzal suchou plínu a předvedl mi ten sklad, jsem fakt čučela jako puk, jednou mě viděl jak tu plínu skládám a on to zvládnul. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
2.8.10 19:47

katy a ostatní:to mě zajímá taky ten zápach..takle mi zapáchají kalhotkovky pop-in z bambusu přesně jak katy píše ikdyž to má třeba hodinu a zrovna se trefime po jídle či tak že je hodně pročůrá tak divně zapáchají ..až se mě mamina ptala jestli to je dobrý a zdravý látkovat když takle ty plenky smrdí :nevim: přitom vypraný jsou v poho ale počůraný to je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
2.8.10 19:49

katy: tak to je šikula :potlesk: no vidím že pánové už se to taky naučili :-) u nás přítel ze začátku nechtěl do látky skoro přebalovat vůbec pak se naučil kalhotkovky a teď už taky zvládne novorozence zapnout a vlňáčky:) jsou to chlapi čikovní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.8.10 08:50

teda Katy ty mas sikovneho chlapa…to ten muj se neobtezuje prebalit ani do kapsovky, proste radeji sahne po hnusce…
jinak k tomu smradu :lol: , ja jsem divna,ale mne normalne hnusky vonej , jako ikdyz je pocurana,tak mi nejak nesmrdi. Latkovky mi teda taky zatim nesmrdej(pocurany),jen kdyz je nesu do pracky :lol: .
Katy - ja bych mozna zkusila zmenit praci prasek. Treba pomuze miofresh, taky ho chci koupit a jednou za cas tim ty pliny prohnat. Ale v navodu pisou,ze se ma jen pridavat k pracimu prasku…takze asi ne jako hlavni praci sila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure