Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak ze by fakt ten bambus? ![]()
terorizuje me tu dite, ma jakousi umelohmotnou rybicku, ktera je zakoncena velkym krouzkem a ja ji jednou roztocila na prste, to jsem si dala. Ted kdykoli ji vidi, tak mi ji cpe na prst, abych tocila a nechava se hypnotizovat ![]()
čiči no mám pocit že to fakt dělá ten bambus, jako u nových aio co mám bambusové tak jsou v pohodě, zatím cítit nejdou, ale myslím že po čase používání budou taky cítit. Myslíš že by na to teda mohl pomoct ten Mio fresh?
Asi ho fakt zkusím, protože ať peru, jak peru tak prostě plíny smrdí a to jak už jsem psala hlavně ty kalhotkové. ![]()
Ja ti nevim, za prve si nejsem jista, zda miofesh nenici bambus, za druhe to neni zadny zazrak, pusobi antibakterialne, ale to by mel byt bambus sam o sobe ![]()
EDIT: rybicka ![]()
Co zkusit napsat vyrobci? Treba by mel nejkou dobrou radu
Ja se ted snazim dostat kocicinu z manzelovych pantofli a zacinam to vzdavat, macham teda v octu, uz se to protocilo prackou asi 5× a furt to smrdi, to je taky amoniak, tak nevim, trab jakmile se to zazere do toho vlakna, tak je konec ![]()
Příspěvek upraven 02.08.10 v 18:57
Katy, máš ten miofresh? Mě doma zbyl z té dovolené, jinak ho nepoužívám, můžu Ti ho poslat
Hmm no uvidím, už jsem ho objednala, za zkoušku nic nedám. No a když ho použiju sem tam, tak snad plíny nezničí ne? ![]()
Babo no jako pokud ti je k ničemu, tak by jsi mi mohla trochu na zkoušku poslat. ![]()
Katy2 píše:
Babo no jako pokud ti je k ničemu, tak by jsi mi mohla trochu na zkoušku poslat.
Měla sem psát trochu rychleji, co? ![]()
Nejsem doma, ale Bambulín ho snad najde. Mám pocit, že tam je tak půl piksly ![]()
Katy2 píše:
Objednala jsem ho na MMB, ale to můžu klidně ještě zrušit.
Tak to asi zruš.
Bambulín teď není doma, spí, teda slouží, takže mi neřekne, jestli doma miofresh je, ale snad nemám takovou sklerozu ![]()
Babo no to by bylo super, tak kdyby to bambulin našel a zvládnul poslat tak bych byla ráda, mi pak napiš kolik ti dlužím. ![]()
Babo jasně jasně v pohodě, dej pak vědět zda našel, nenašel či co. ![]()
Jo a zapoměla jsem napsat, jak mě v sobotu mile překvapil manžel. Jela jsem nakupovat a nechala jsem mu doma Elišku, měla na sobě kikko bambusovou novorozenecký sklad a v tom vkládačku, přijedu domů a ptám se zda jí přebaloval a co jí dal, no a představte si, že on normálně zvládnul novorozenecký sklad, jsem mu nevěřila bo Eli už byla ve vaně, tak že plínu jsem na ní neviděla, normálně se sebral, vzal suchou plínu a předvedl mi ten sklad, jsem fakt čučela jako puk, jednou mě viděl jak tu plínu skládám a on to zvládnul. ![]()
katy a ostatní:to mě zajímá taky ten zápach..takle mi zapáchají kalhotkovky pop-in z bambusu přesně jak katy píše ikdyž to má třeba hodinu a zrovna se trefime po jídle či tak že je hodně pročůrá tak divně zapáchají ..až se mě mamina ptala jestli to je dobrý a zdravý látkovat když takle ty plenky smrdí
přitom vypraný jsou v poho ale počůraný to je děs
katy: tak to je šikula
no vidím že pánové už se to taky naučili
u nás přítel ze začátku nechtěl do látky skoro přebalovat vůbec pak se naučil kalhotkovky a teď už taky zvládne novorozence zapnout a vlňáčky:) jsou to chlapi čikovní ![]()
teda Katy ty mas sikovneho chlapa…to ten muj se neobtezuje prebalit ani do kapsovky, proste radeji sahne po hnusce…
jinak k tomu smradu
, ja jsem divna,ale mne normalne hnusky vonej , jako ikdyz je pocurana,tak mi nejak nesmrdi. Latkovky mi teda taky zatim nesmrdej(pocurany),jen kdyz je nesu do pracky
.
Katy - ja bych mozna zkusila zmenit praci prasek. Treba pomuze miofresh, taky ho chci koupit a jednou za cas tim ty pliny prohnat. Ale v navodu pisou,ze se ma jen pridavat k pracimu prasku…takze asi ne jako hlavni praci sila..