Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
popoliny dela bambus ctverce? Ja myslela, ze jen bavlnene potistene.
Kde je maji?
pastelko taky je mám trochu sražené ale ne tolik bych řekla
jinak novorozence z nich taky udělám ale jen z některých..na to že jsem je pořizovala nové skoro ve stejnou dobu jsou 2 z 6 trochu menší
čiči:jj to věřím…zbavovat se jich nechci to ne
je fakt že teĎ mu sedí lépe než pžed 2 měs kdy jsem je kupovala.jop to já doma teď mám bamb.aksamit tak mě napadlo z toho je to docela pružná a jemná látka ..teda zatim
jen jsem nikde nenašla třeba střich ani to nemám z čeho „obšlehnout“ tak nevím
tady u nás nikde třeba 1ks vázačky neseženu a objednávat si to z netu jen kvůli jednomu kusu se mi nechce.možná bych mohla obšlehnout ty BI ale nevím jestli nejsou moc velký ![]()
Čiči, já je kdysi někde viděla, měli balení po 3 ks, takový blbý barvy.Bílou,růžovou a modrou, ale teď je nemůžu nikde najít
tak asi nic ![]()
Pavlo, ja bych obslehla ty BI tvarove a pak je muzes po obvodu cele treba o 2cm zmensit, kdyby ti prisli moc velke. Nedelala bych je lemovane, protoze to je sileny vopruz, udelala bych je normalne site po rubu, dovnitr gumicku u nozicek, jako jsou treba ty haipa daipa klasika, ale tvar podle hhs. Disany ten tvar maji dany tim, jak jsou pletene, tam bych se v tvaru neinspirovala, ony tim pruznym vzorem nazenou centimetry tam, kde musi byt latka strizena do tvaru.
Pastelko, aha, jako ja jsem u bambusovych ctvercu pro jakekoli zkouseni, kdybys na ne nekde prisla, takdej vedet
A nasla jsem, ze tots bots doporucuje na svoje bambusove frote pliny prani na 40, pri vysich teplotach se hodne srazi. No tak to uz vime ![]()
Pastel taky je mám sražený jak ty.Dávám na rovno a málokdy.Ten okraj je takysi jakýsi divný.Myslím,že by ho to musí tlačit a tak je dávám jen do kapsovek.Tak na 40st to je asi jen na parádu,ne?
pami píše:
Pastel taky je mám sražený jak ty.Dávám na rovno a málokdy.Ten okraj je takysi jakýsi divný.Myslím,že by ho to musí tlačit a tak je dávám jen do kapsovek.Tak na 40st to je asi jen na parádu,ne?
No nemyslím že jsou jen na parádu při 40ti stupních, prášek Bambinex na plíny přímo píše, že nejučinnější praní s tímto práškem je při 40ti stupních. ![]()
Jenže kdo má prachy na takovýhle drahoty?To výrobce trochu nedomyslel.
No ale toho prášku se fakt dává trochu, 30g na praní, to jsou dvě odměrky od UM, tak že to kg by mělo vydržet cca na 33praní, tak že mi to zase až tak drahé oproti normálním práškům nepřipadá.
![]()
Katy - tak mne mala vypila doted taky tolik UM a pliny nesmrdej…ale ja zase nelatkuju tak dlouho,toz je to mozna tim,ze je mam vsechny jeste zanovni ![]()
Pastelko - mne se ty kiko bambus ctverce taky srazily… peru na 60…
čiči:jop jop dobrý nápad zítra se do toho asi pustím ![]()
lemovat to asi nebudu jak píšeš opruz a taky ten aksamit je sice elastickej ale taky trochu mrška pořád se kroutí
tak přemýšlím jestli nedat třeba vrchní vrstu z něčeho a vnitřní z toho bambusu..co myslíš ![]()
Sice nemam bambusovy, ale jen bavlneny DeLux od Kika, a je to nemlich totez…proc jim rikaj ctverce nechapu, ze vsech jsou zatraceny obdelniky. Pouzivam je uz fakt jen jako uterky.
Jinak pliny nam zatim zaplatpanbuh nesmrdej. Mame za sebou ale tejden v Alanach na chalupe, neslo jinak, nebylo kde prat. A teda, to je smradek…
Pami velka zavist! Hlavne to, ze maj deti svuj pokoj..a jeste takhle vymalovanej.
Jo,Pastel ta vlna je 100g.Ty Kikko mě taky štvou.U Dr. mi je záviděli,protože tak krásně barevný plínky tam ještě nikdo neměl a ony tohle.
NeNo oni mají pokojík z obýváku.Obývák byl moc velký na sedačku a televizi,tak jsme to přestěhovali.Teď je to k mému obrazu.Pokojík mají svůj,pač jsme se pustili do boje.Holt,se musíme trošku víc otáčet.
Efík píše:
Katy a nerostou Eli zoubky?To byl vždycky strašnej smrad.
Hmm tak to by už jí rostly snad 3 měsíce a zatím má jen dva, ty vyrostly někdy v květen červen, od té doby nic. ![]()
No ale je fakt, že když peru ty plíny jen v tom Bambinexu tak je to lepší, jen že občas je hodím na 60 v normálním prášku a pak se mi zdá že smrdí, no musím to vypozorovat, odedneška zkusím prát jen v tom bambinexu a uvidím. ![]()