Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
3.8.10 14:37

popoliny dela bambus ctverce? Ja myslela, ze jen bavlnene potistene.
Kde je maji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
3.8.10 15:04

pastelko taky je mám trochu sražené ale ne tolik bych řekla :nevim: jinak novorozence z nich taky udělám ale jen z některých..na to že jsem je pořizovala nové skoro ve stejnou dobu jsou 2 z 6 trochu menší :think: čiči:jj to věřím…zbavovat se jich nechci to ne :-)je fakt že teĎ mu sedí lépe než pžed 2 měs kdy jsem je kupovala.jop to já doma teď mám bamb.aksamit tak mě napadlo z toho je to docela pružná a jemná látka ..teda zatim :-)jen jsem nikde nenašla třeba střich ani to nemám z čeho „obšlehnout“ tak nevím :nevim: tady u nás nikde třeba 1ks vázačky neseženu a objednávat si to z netu jen kvůli jednomu kusu se mi nechce.možná bych mohla obšlehnout ty BI ale nevím jestli nejsou moc velký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
3.8.10 15:16

Čiči, já je kdysi někde viděla, měli balení po 3 ks, takový blbý barvy.Bílou,růžovou a modrou, ale teď je nemůžu nikde najít :nevim: tak asi nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.8.10 16:35

Pavlo, ja bych obslehla ty BI tvarove a pak je muzes po obvodu cele treba o 2cm zmensit, kdyby ti prisli moc velke. Nedelala bych je lemovane, protoze to je sileny vopruz, udelala bych je normalne site po rubu, dovnitr gumicku u nozicek, jako jsou treba ty haipa daipa klasika, ale tvar podle hhs. Disany ten tvar maji dany tim, jak jsou pletene, tam bych se v tvaru neinspirovala, ony tim pruznym vzorem nazenou centimetry tam, kde musi byt latka strizena do tvaru.

Pastelko, aha, jako ja jsem u bambusovych ctvercu pro jakekoli zkouseni, kdybys na ne nekde prisla, takdej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.8.10 16:40

A nasla jsem, ze tots bots doporucuje na svoje bambusove frote pliny prani na 40, pri vysich teplotach se hodne srazi. No tak to uz vime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
3.8.10 19:01

Pastel taky je mám sražený jak ty.Dávám na rovno a málokdy.Ten okraj je takysi jakýsi divný.Myslím,že by ho to musí tlačit a tak je dávám jen do kapsovek.Tak na 40st to je asi jen na parádu,ne?

• Citovat
  • Upravit
51750
3.8.10 19:05
pami píše:
Pastel taky je mám sražený jak ty.Dávám na rovno a málokdy.Ten okraj je takysi jakýsi divný.Myslím,že by ho to musí tlačit a tak je dávám jen do kapsovek.Tak na 40st to je asi jen na parádu,ne?

No nemyslím že jsou jen na parádu při 40ti stupních, prášek Bambinex na plíny přímo píše, že nejučinnější praní s tímto práškem je při 40ti stupních. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
3.8.10 19:23

Jenže kdo má prachy na takovýhle drahoty?To výrobce trochu nedomyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.8.10 19:27

No ale toho prášku se fakt dává trochu, 30g na praní, to jsou dvě odměrky od UM, tak že to kg by mělo vydržet cca na 33praní, tak že mi to zase až tak drahé oproti normálním práškům nepřipadá. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.8.10 19:53

Katy - tak mne mala vypila doted taky tolik UM a pliny nesmrdej…ale ja zase nelatkuju tak dlouho,toz je to mozna tim,ze je mam vsechny jeste zanovni :lol:
Pastelko - mne se ty kiko bambus ctverce taky srazily… peru na 60…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
3.8.10 19:54

čiči:jop jop dobrý nápad zítra se do toho asi pustím :-)
lemovat to asi nebudu jak píšeš opruz a taky ten aksamit je sice elastickej ale taky trochu mrška pořád se kroutí :think: tak přemýšlím jestli nedat třeba vrchní vrstu z něčeho a vnitřní z toho bambusu..co myslíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.8.10 23:07

Sice nemam bambusovy, ale jen bavlneny DeLux od Kika, a je to nemlich totez…proc jim rikaj ctverce nechapu, ze vsech jsou zatraceny obdelniky. Pouzivam je uz fakt jen jako uterky.

Jinak pliny nam zatim zaplatpanbuh nesmrdej. Mame za sebou ale tejden v Alanach na chalupe, neslo jinak, nebylo kde prat. A teda, to je smradek…

Pami velka zavist! Hlavne to, ze maj deti svuj pokoj..a jeste takhle vymalovanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
4.8.10 07:47

Jo,Pastel ta vlna je 100g.Ty Kikko mě taky štvou.U Dr. mi je záviděli,protože tak krásně barevný plínky tam ještě nikdo neměl a ony tohle.
NeNo oni mají pokojík z obýváku.Obývák byl moc velký na sedačku a televizi,tak jsme to přestěhovali.Teď je to k mému obrazu.Pokojík mají svůj,pač jsme se pustili do boje.Holt,se musíme trošku víc otáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
4.8.10 07:49

Katy a nerostou Eli zoubky?To byl vždycky strašnej smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.8.10 07:54
Efík píše:
Katy a nerostou Eli zoubky?To byl vždycky strašnej smrad.

Hmm tak to by už jí rostly snad 3 měsíce a zatím má jen dva, ty vyrostly někdy v květen červen, od té doby nic. :lol:
No ale je fakt, že když peru ty plíny jen v tom Bambinexu tak je to lepší, jen že občas je hodím na 60 v normálním prášku a pak se mi zdá že smrdí, no musím to vypozorovat, odedneška zkusím prát jen v tom bambinexu a uvidím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure