Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
2.8.10 17:15
Hanule píše:
Babo, z „hnusky“ to prostě zabalím a je to, tady s tím musím laborovat přes celej barák, protože v koupelně není kde přebalovat a ložnice je přesně na druhým konci domu, navíc to musím z tý plíny dostat, vymáchnout, když to má řidčí tak to je pravidelně i na svrchních… Papírovku zabalím, vyhodím a je po bobku :lol: Dodávám že máme vlastní baráček, takže jde rovnou do popelnice, tzn doma nic nesmrdí ale ta popelnice je síla.

Hmm no tak proč látkuješ, když máš pocit že papír je lepší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.8.10 17:15

nocni pliny smrdi fest, jak se to tam vsechno hezky rozlozi, to je fujka. Pres den plina nesmrdi, nestiha se to rozlozit, moc by se mela zacit rozkladat po cca 2h a to uz prebalim. Nicmene nacpat pak ty mokry pliny z popelnice do pracky, to je ta praha stezka odvahy, tam uz je rozlozene vse, to se snazim nedychat a rychle zabouchnout dvirka od pracky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 17:17

Jo Babo a já mám zase problém se zápachem plín, ať dělám co dělám, tak po učurnutí jdou cítit a to hlavně kalhotkovky, už fat nevím jak prát. Přitom plíny po počůrání přemáchnu, dávám máchaní navíc a stejně je cítím, ale je fakt že méně než hnusku. :think: Asi vyzkouším ten mio fresch či jak se to jmenuje. Jo a halvně to cítím v bambusovách plenkách, no ale bambusové plíny mám skoro všechny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.8.10 17:18

Jako je fakt, ze kdybych nemohla prebalovat v koupelne, tak by to byl trochu vopruz, ale ted stejne prebalim dite, vypustim ho z koupelny a pak jdu teprve na tu plinu, takze jestli si ji metr poponesu nebo pres barak, to uz je fuk. Driv, kdyz jeste nebyl pohyblivy, tak lezel na prebalovaku a ja to honem machla a namydlila.
Ale ted obcas prebalim i v obyvaku (jen pocuanou), tak to stejne hned nesu nahoru do koupelny, tak to mam i s vyletem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.8.10 17:18
Katy2 píše:
Hanule píše:
Babo, z „hnusky“ to prostě zabalím a je to, tady s tím musím laborovat přes celej barák, protože v koupelně není kde přebalovat a ložnice je přesně na druhým konci domu, navíc to musím z tý plíny dostat, vymáchnout, když to má řidčí tak to je pravidelně i na svrchních… Papírovku zabalím, vyhodím a je po bobku :lol: Dodávám že máme vlastní baráček, takže jde rovnou do popelnice, tzn doma nic nesmrdí ale ta popelnice je síla.
Hmm no tak proč látkuješ, když máš pocit že papír je lepší? :think:

Jsem si nevšimla že bych někde napsala že je něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.8.10 17:20

Katy, neni to susickou? Me kdyz susi susicka cokoli, tak je to takovy divny oder.Jako ne ze by to primo smrdelo, ale neni to nejaka vune cisteho pradla, uz jsem i premyslela, zda mi tam uvnitr neco nezatucha. Mam pocit, ze je to pracim prostredkem, pri ecoveru to citit nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 17:23
Hanule píše:
Katy2 píše:
Hanule píše:

No jo nenapsala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 17:25
čičinka píše:
Katy, neni to susickou? Me kdyz susi susicka cokoli, tak je to takovy divny oder.Jako ne ze by to primo smrdelo, ale neni to nejaka vune cisteho pradla, uz jsem i premyslela, zda mi tam uvnitr neco nezatucha. Mam pocit, ze je to pracim prostredkem, pri ecoveru to citit nebylo
čiči sušičkou to fakt není, teď jsem jí ani nepoužívala a stejně plíny smrděly, fakt nevím čím to je. Přitom eli pije dost. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.8.10 17:51
Hanule píše:
Katy2 píše:
Hanule píše:

Nepsala, ale mám podobný pocit jako Katy.
Když je Ti z pochcanch hadrů skoro na blití, tak nechápu, proč si děláš násilí a látkuješ :nevim:

A to elaborování s plínou je jiná věc.
Napsala si, že - protože jak to smrdí z čč je fakt nechutný…
Z hnusky to smrdí stejně + pach té absorpční hrůzy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.8.10 18:05

Původně jsem chtěla napsat něco jinýho, ale teď napíšu jen že - já věděla proč jsem sem nechtěla lízt :roll: Příště tak poslechnu až zas někde budu číst - tam ti poraděj. Jedinej kdo (snad) pochopil o co mi jde byla čičinka, od ostatních to vypadá spíš že co si to dovoluju, taková výborná věc, bez chemie, jak mi to může smrdět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 18:18
Hanule píše:
Původně jsem chtěla napsat něco jinýho, ale teď napíšu jen že - já věděla proč jsem sem nechtěla lízt :roll: Příště tak poslechnu až zas někde budu číst - tam ti poraděj. Jedinej kdo (snad) pochopil o co mi jde byla čičinka, od ostatních to vypadá spíš že co si to dovoluju, taková výborná věc, bez chemie, jak mi to může smrdět.

Hanule no hele, tak ono jako víš jak prostě to tak vyzní, že ti čč smrdí a hnuska vlastně ne? :nevim: A nebo teda že hnuska i když smrdí, tak zabalíš a vyhodíš, vlastně se s tím už nemusíš nějak patlat.
Jo a ty jsi chtěla nějakou radu? Jsem jí nějak nepostřehla, ale je fakt že já rychločtu, tak že lecos asi ani nepřečtu.
Jinak to že máš svrchňáky po každém kadění zapatlané, bych fakt zkusila vyřešit snapkou a novorozeneckým skladem, já kdybych dávala ELi čč narovno, tak mám taky pokaždé zapatlané svrchňáky a fakt by mě to nebavilo je pokaždé přepírat. :lol:
Jo a s kalhotkových plín to taky utíká na svrchňáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 18:21

Vydříce taky nevím zda by šlo látkovat přes noc jen v čč, já stejně jako čičinka dávám bambusovou kiko, vkládačku, zavazovačku HHS a na to natahovací vlňáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.8.10 18:30

Hanule, kliiid, jsi jim pohanela jejich latkove skvosty (nebo to tak alespon vzali), z toho se nestrili. :wink:

smrad jednorazovek, me ani tak nesmrdi pri pouziti, to spis manzel furt hlasi, ze je asi posranej, ale neni. me vadi spis ten smradek, ktery se line z rozlezele jednorazovky, tak po dalsich 2 az 3 h, to uz se mi trochu obraci zaludek.
Co ale podle me vede je pach jednorazovych ubrousku, kdyz se rozlezi v kosiku, ja vetsinou myla vodou, ted jsem vzala ubrousky, aby to bylo rychleji z toho nejhorsiho a fakt e-e, takovy nasladly puch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 18:32

ČIČI no můj momentální látkový skvost jsou kikko bambusové, ty mi smrdí nejméně, nejvíce mi smrdí kalhotkové plíny s bambusu, nesmrdí mi popoliny duha, jinak fakt smrdí vše, tak že to bude materiálem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.8.10 18:39
čičinka píše:
Hanule, kliiid, jsi jim pohanela jejich latkove skvosty (nebo to tak alespon vzali), z toho se nestrili. :wink:

No to právě vůbec ne :roll: Ať si jim klidně říká pochcané hadry :mrgreen:
Já chtěla vysvětlit, proč hovno na čtverci smrdí a na hnusce ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky