Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
2.8.10 14:26

mirii:já jsem si teď koupila jednu itti bitti a mě se zdají hrozně úské 8-o zatim je měl 2× na sobě a dobrý ale bála bych se že to bobek nevydrží…máš zkušenosti? :think: jinak jsem teď kapsovky dávala zvlášť prala na 40 a vkládačky a ostatní na 60 ale asi je to zbytečné když koukám že to taky pereš vše dohromady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.8.10 14:50

Pavla23 ja pouzivam Itti docela casto, zezacatku obcas trochu protekly kolem nohou, ale bylo to tim, ze prcek do nich byl moc malej. Jak dorostl, sedi, abych tak rekla, jak prdel na hrnec. :lol: Tim jak jsou maly, tak jsou fajn pod normalni obleceni…bobky se zatim ven neprocedily nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.8.10 14:54

Já mám Itti asi nejradši ze všech kapsovek, nebo teda SIO. Jak jsou malinký, tak toho i hodně nasajou. Malýmu taky sedí suprově a ani řidký kakoše nikdy neprotekly :wink: Peru normálně na 60 s ostatníma plínama 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
2.8.10 15:13

nena pastelka:tj..to zase jsou krásně štíhlounky to máte pravdu no tak snad se nic nestane :-D.a prát teda asi taky budu všechno najednou do teď jsem to dělala ale právě jsem si říkala že ty itti bitti bych si nechtěla zničit ale zase prát kvůli pár kalhotkám zvlášť se mi nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.8.10 15:18

holky umíte některá plést? že byste mi vysvětila, popř. vyfotila, jak nahodit oka, když jsem ubírala a teď potřebuju na konci řady přidat 30oček? díky, pletu děckám vlňáčky -jiný druh než mamka :-) a jsem se zasekla a nemůžu si zaboha vzpomenout jak se to dělá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.8.10 15:28

Borisko dělala jsem to tak, že jsem před upletením posledního oka v řadě jednou tu vlnu jakoby otočím kolem jehlice a když pleteš zpátky, tak to prostě upleteš jako normální oko. Nebo můžeš předposlední oko v řadě rozplést na 2. Prostě z jednoho si napleteš 2 a je to. :wink: Ale blbě se to popisuje :mrgreen: Snad někdo poradí líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.8.10 15:30

jj asi chápu a když potřebuju nahodit najednou 30 oček, tak 30× omotat?se mi to nezdá,ale v nějakém návodu to tak vypadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.8.10 15:37

tak ja mam itti taky nejradsi ze vsech kapsovek. Bobek zatim nikdy neprotekl,ale ted se mi stalo,ze prosaklo malinko moci - a to jen po hodine co je mela mala na sobe - ale tesne predtim vypila 230ml mleka na jeden zatah :-D

plest neumim, tak neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.8.10 15:41

Aha, no tak jestli najednou…tak bych to spíš řešila jako když začínáš první řadu. Prostě doplést řadu do posledního oka a pak si udělat těch 30 jakoby první řadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.8.10 15:41

Když vás tak čtu tak jsem asi opravdu divná :lol: Mi děsně smrdí látkovky, tedy až počuraný… Sice je hezký že to nutí přebalovat hned jak minimálně učurne, ale zato mám kolikrát co dělat abych u toho nezvracela, v týdnu tu byla známá a že si to taky zkusí přebalit (naše dítě, ona má svoje už bez plen), zrovna měl bobek a taky se málem pozvracela, protože jak to smrdí z čč je fakt nechutný… Dáda k tomu měl navíc tak trochu průjmový, takže všude… :lol: Dá se nějak ten smrad pochcanýho hadru redukovat jinak než jen přebalováním po sebemenším ucvrknutí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.8.10 15:50

Hanule, mě papírovky-hnusky taky děsně smrdí :nevim: ten absorbent s močí je prostě hegeš :poblion: Moč v látce taky smrdí, ale je to lepší než ta chemická hrůza :roll: No když rostou zuby, tak je to fakt hrozný a hlavně po ránu. Fígl žádnej neznám, kromě přebalování :lol: Ale jestli někdo nějakej zná, tak sem s ním :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.8.10 16:02

no taky mi to smrdí, obzvlášť ty chuťovky od Baruš jsou na :poblion: , nicméně, nechat to chvíli v jednorázovce v koši není o nic lepší,takhle je za chvilku po smradu a opravdu hned po akci se mi nechce běhat z 13.patra do kontejneru spešl s jednou hnuskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.8.10 17:09
Hanule píše:
zrovna měl bobek a taky se málem pozvracela, protože jak to smrdí z čč je fakt nechutný…

A hovňous smrdí z hnusky líp?

Ale je divný, že ti plena smrdí hned po učurnutí. :think: Nepije málo? Malá čůrá prakticky vodu a nesmrdí to. Jen když bych ji přebalila za dýl.
Nebo to může být údržbou plín. Někdo tu s tím problém měl :think:

Hnusky mi smrdí dost. Když ji Munkki má, tak jí tam furt čumím, jestli není posraná :roll:
Nejhorší je noční plína, to je většinou dobrej pušík. ALe je to jen, když tu plínu máchám, hnuska mi smrdí celou noc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.8.10 17:12

Vydrice, jak jste stary? Pro kojene dite ctverce bavlnene urcite nestaci. Odstavene dite, ktere pred spanim spis zapije kasi, nez aby vecerelo mliko, tam bych rekla, ze by se to tema ctvercema vycpat dalo, ale byl by to balik.
Ja davam u nekojeneho, vecer kasi krmeneho ditete jednu bambusovou kikko ctvercovku, do ni nejakou silnou bambusovou vkladacku, nejvic babyidea kratka, pres to vazacku, ale sla by i ctvercovka do skladu a pres to vlnenou vkladacku a vlnaky disana natahovaci. Kdyz byl jeste kojeny pred spanim a v noci, tak jsem pouzivala bumhugger a dve tluste bambusove vkladacky, pres to disany. Oboje nam staci od 7 vecer do cca 7 rano, plus minus pul hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.8.10 17:13

Babo, z „hnusky“ to prostě zabalím a je to, tady s tím musím laborovat přes celej barák, protože v koupelně není kde přebalovat a ložnice je přesně na druhým konci domu, navíc to musím z tý plíny dostat, vymáchnout, když to má řidčí tak to je pravidelně i na svrchních… Papírovku zabalím, vyhodím a je po bobku :lol: Dodávám že máme vlastní baráček, takže jde rovnou do popelnice, tzn doma nic nesmrdí ale ta popelnice je síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure