Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy - tak to teda asi musi byt peknej smrad,kdyz to jde citit i kdyz jen tak leze
. Tak treba pomuze ten miofresh, doufam,ze nam tak pliny zapachat nezacnou..by me asi piclo,ja mam na tohle strasnej rypak..
pami - pokojik je moc pekne vymalovanej, mit tak nasi prckove take svuj,tak bych taky malovala…to fakt vsem zavidim kdo maj pokojik pro prcky…
mirii já fakt nevím čím to je, zda třeba tím že je hodně na UM? Vypije tak 750ml UM za den. ![]()
Efíku, výmalba je moooc krásná
Taky se chystám malovat až se přestěhujeme
Jo a tu vlnu bych si od tebe vzala
Asi je přírodní, viď? Předpokládám, že to jsou klubíčka po 50gr. ![]()
Katy ty bamusový asi budou smrdět pořád, to je tím matrošem, ale můžeš je zkusit přemrazit.
Jestli tam jsou nějaký množící se bakterie, tak je to odrovná ![]()
pami:joo přesně jak píše takový zmoklá tráva
jsem nevěděla jak to vyjádřit
páni pokojíček moc pěkný ..chtěla jsem se pustit taky do malování ale jsem trohu antitalent takže by to asi špatně dopadlo ![]()
boriska:to máš teda šikovný prcky když se takle obslouží škoda jen ž si ten pudr nedají přímo na zadeček a tu separačku zrovna nepřipraví když jsou u toho ![]()
mari:tak měnapadlo ty jsi takový švadlenka viď..nezkoušela jsi šít zavazovačky?já bych je chtěla zkusit třeba ty disana nebo popolinky ale mám doma babyidea zavazovačky a s těma se moc nekamarádíme
už jen kvůli tomu že jsou docela tvrdý a maxe tlačí tak mě napadlo než kupovat tak zkusit ušít na zkoušku..chtěla bych to hlavně do manduky pže jinak ho tam všechny plenky tlačí ![]()
Pavlo, BI vazacky uklid do skrine, za pul roku je tu bude vychvalovat do nebes (jako ja, zkratka na prtata to neni, na vetsi dite ideal)
Co treba zkusit usit vazacky z nejakeho jineho materialu, neceho mekciho, treba bavlneny nebo bambusovy? Kdybys chtela, muzu ti poslat kousek latky jako vzorecek, aby sis mohla sahnout.
Holky, ještě se vrátím ke Kikko bambuskám…tedy k jejich rozměru. Taky se vám tak děsně vysrážely???
Já mám oboje stejně divný
barevný i ty přírodní
Jako novorozeneckej sklad z nich neudělám ani náhodou
já jen že tu někdo psal, že je skládá na novorozence ![]()
Pastelko tak ty moje zatím relativně v pohodě i s těch prvních v pohodě novorozenecký sklad ještě udělám. ![]()
Jako ty je máš čtvercatý? Já je mám 70×45
to je teda docela mazec
Pereš je na 60 ?
Jo a nevím jestli si s tím svým rychločtením nepřehlídla jak jsem ti psala, abys ty plíny zkusila přemrazit ![]()
Tak barevná 68×65cm, nebělená 74×66cm, no a ty nejstarší jsou v prádle, ty jsou o chlupíček menší. Jo a většinou peru normálně na 60, občas na 40.
Přemrazit, ne přeměřit
Ale to přeměření taky beru
na srovnání ![]()
Katy díky
tak to je teda docela rozdíl
Sakra, jak to? Má je ještě někdo takhle sražený????
Nebo to mám jenom já
?
Pastelko, mam je srazeny, nebeleny a jsou fakt mrnavy, jedna strana bude neco malo pres 40, odhaduju podle delky vicevrstve, ta ma 39. 60 nema ani nahodou. Ale u mne to bude asi susickou, nebo fakt nevim. Ani mi to nejak neva, stejne je skladam na rovno do vazacek. Jen jsou takove vic objemne, kdyz se slozi, oproti tem novejsim nesrazenym, to abych to zacala na stary kolena zehlit ![]()
Pastelko ježiš já jsem debil fakt, jsem četla at je přeměřím. ![]()
Čiči, to asi nebude sušičkou
No taky je dávám narovno, ale chtěla jsem na mimčo na novosklad, ale to asi nepůjde ![]()
Nemáte někdo zkušenosti třeba s Popolinkama bambus čtvercema?? Taky se to tak sráží?