Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
4.8.10 16:00
PetaP píše:
Katy2 píše:
PetaP píše:
Jsem to napsala pod citaci pod kterou jsem nechtěla, pardon :oops: No a to ty pokaděný plíny přemáchnete ve vlažný vodě a hodíte do pračky?? Já myslela, jestli se to nějak neodmáčí.. A přepláchnout ve studené nebo vlažné vodě? Aby mi tam pak nezůstaly fleky :nevim:
NO pokaděnou přemáchnu, přeperu ve žlučovém mýdle a hodím do kýble s plínama.
Jo a mácháš ve studené nebo teplé? Aby tam nezůstaly ty skrvny no já nevím, jsem laik :nevim:

Máchám ve vodě jaká teče, obvykle ze začátku teče studená, pak až je teplejší, než to k nám ze sklepa dojde, tak mám plínu přemáchnutou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.8.10 16:01
zuzanecka81 píše:co vy na to? :kytka:

Že seš taky pěkný střevo :mrgreen:

Efíííííkuuuu. Krásný pokojík mají smráďata. Mě se nejvíc líbí to s tou věží :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.8.10 16:01
Baba píše:
Katy2 píše:
JO Babo co ten Mio fresh, máš nemáš, bude nebude?

Co, kde, jak, proč?
Těhudemence zde, všechno mi trvá třikrát dýl. :roll:

Jo, bude. Ale pošlu to až, mi ho Bambulín přiveze. Nejspíš v pátek. (jestli ho přiveze :roll: ) Byl by schopný poslat Ti něco úplně jinýho :roll:

Ok, ok, já se jen ptám jestli jsi na to nezapoměla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.8.10 16:04

Zuzanecko - ses sikula - ja porad koukam na ty obslehnuty pastelky :-)…a kde mas snapku?
Peto - ja pokadeny ani nenamacim - vetsinu mi pobere seperacka a ta troskaco prosakne tak se krasne vypere bez predem namoceni. Jen kdyz jako mala plenu fakt zaneradi,tak teda pak premachnu a snazim se ci nejvic odstranit, ale jinak to pracka krasne vypere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.8.10 16:04

Babo, to je normálně úchylka :lol: mám tu plnou komodu hadříků na mimi, ale těma se nekochám. zásadně se kochám plínama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.8.10 16:05

Miri, na té fotce asi nejni vidět. mám jí tam v pytlíku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.8.10 16:07
Mirii píše:
Zuzanecko - ses sikula - ja porad koukam na ty obslehnuty pastelky :-)…a kde mas snapku?
Peto - ja pokadeny ani nenamacim - vetsinu mi pobere seperacka a ta troskaco prosakne tak se krasne vypere bez predem namoceni. Jen kdyz jako mala plenu fakt zaneradi,tak teda pak premachnu a snazim se ci nejvic odstranit, ale jinak to pracka krasne vypere…

Seperacku nemám, já se v tom nevyznám, potřebuju?? Jinak děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.8.10 16:08

Miri, jinak ten styl pastelky jde fakt ušít v pohodě, jsem to zvládla i já, úplný jelito, pár dní po koupi šicího stroje :lol:
jen by mě zajímalo, zda tu pastelky vůbec někdo používá :think: jak sajou a těsní a tak :think:
jinak teda mě se děsně moc líbí ty bum geniusky a itti bitti. jestli se osvědčí v prakci :lol:, budu přikupovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.8.10 16:09
PetaP píše:
Mirii píše:
Seperacku nemám, já se v tom nevyznám, potřebuju?? Jinak děkuju :wink:

jj, separačky pořiď. kór na tu novorozeneckou míchanici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.8.10 16:20

Peti - separacky bych teda taky rozhodne poridila…
Zuzu - ty bum geniusky nemam..ja tak jako premyslim i o koupi pastelek(ale nejak semi nechce jit do snapky) a taky o hemphourkach …no vubec mam porad pocit,ze mam tech plin malo :cert: . Nejak sem propadla kalhotovym plinam a na ne jen vlnaky :lol: a all in one apod. mi spis lezeji ve skrini - na ven beru itti bitti(ty mam troje),ted mam novou SIO opicku a jeste mi dojde jedna s ovalkama…ale porad mam plin malo :-D, hlavne jako kdyz prijde druhe prte :-). Si rikam,ze ze zacatku bude porad v disanach a pak uz bude treba Denca bez plinek…jinak budu muset teda dokupovat plin dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.8.10 16:22

Aha, to je něco jako vkládací plenka? To dám pod normální bavlněnou a po „použití“ normálně vyhodím? :-) to jsou věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.8.10 16:28
PetaP píše:
Aha, to je něco jako vkládací plenka? To dám pod normální bavlněnou a po „použití“ normálně vyhodím? :-) to jsou věci :-)

dává se úplně navrch - až na zadek, nad všechny plíny. je to takový tenký cosi. :nevim: dělají celulozové a viskozové. dají se i prát (počůrané). jukni na popolini separační plenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.8.10 16:29

na pidi mimi jsou ty celulozové lepší, co jsem tak vyčetla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.8.10 16:33
zuzanecka81 píše:
Babo, to je normálně úchylka :lol: mám tu plnou komodu hadříků na mimi, ale těma se nekochám. zásadně se kochám plínama :lol:

Tak nápodobně :mrgreen:
Mám je v komodě seřazený podle barev.
Teď sem u našich a trpím, páč jsou naházený v pytli. Sice průhledným, ale není to ono :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.8.10 16:35
Baba píše:
zuzanecka81 píše:
Babo, to je normálně úchylka :lol: mám tu plnou komodu hadříků na mimi, ale těma se nekochám. zásadně se kochám plínama :lol:
Tak nápodobně :mrgreen:
Mám je v komodě seřazený podle barev.
Teď sem u našich a trpím, páč jsou naházený v pytli. Sice průhledným, ale není to ono :think:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí