Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
4.8.10 19:00
Mirii píše:Ty babo,tak v tom aby se prase vyznalo :lol: . Jak si z tamaprobuh objednavala????

Pche, mám státnici z finštiny :mrgreen: Třeba Munkki je finsky kobliha :mrgreen:

Dá se s ní domluvit anglicky, je moc milá a ochotná a ty kapsovky jsou fakt moc krásný.
NeNa potvrdí.
NeNoooooooooooooooooooooooooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
4.8.10 19:46
Baba píše:
Jéééé, mám chlubivou :twisted: (ale fakt sem to nefotila pro sebe. Někdo ze zdejšího osazenstva to po mě chtěl)
Ale je to starý, od tý doby se pleny nějak rozmnožily… Člověk zavře šuplík, nechá je chvíli bez dozoru a je to :mrgreen:

Uaaa, závistníček bych si dovolila :-) (i na tu státnici z finštiny, mně ta řeč přijde úžasná, ale umím se akorát představit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.8.10 19:50
Flyingfrog píše:Uaaa, závistníček bych si dovolila :-) (i na tu státnici z finštiny, mně ta řeč přijde úžasná, ale umím se akorát představit).

:mrgreen: Já věděla, že se někdo chytne. :twisted: Od té doby, co sem se domlouvala s finkou (anglicky :mrgreen: ), vím akorát, že kobliha je Munkki - to vysvětluje to exotické jméno v metříku, na které se mě občas někdo zeptá (s obdivem, pochopitelně :mrgreen: ) a teď sem ujišťovala, jak se řekne knedlík - Kultamussukka, Myky, Kokkare, Pullukka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.10 19:51

Ahojky,
tak si tak pročítám, co si tady píšete o látkových plínách. Taky jsem na ně docela ujetá. :wink: Používala jsem je na mou,teď 3,5letou dceru. Teď jsem těhotná a přemýšlím, co ještě dokoupím za plíny. Koukám, že objednáváte i z ciziny. Škoda, že už skoro nic anglicky neumím. :-( Jsou to moc hezké plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.10 19:53

Fly… Na tý fotce je moc hezká sbírečka :potlesk: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.8.10 19:55

Flying, nesmis Babe vsechno verit, pliny jsou jeji, ale ta statnice… Sni, Babo, sni… :twisted:

Ja musela vyradit nejake stare pliny ctverce, uz se mi to nejak nechce vejit :roll: Tak jsem je pasovala na hadry na podlahu, zrovna se mi poblil pes, tak se to hodilo :lol:

A u me je naprosty navrat ke klasice, ctvercovka bambusova narovno do ctverceovky bavlnene na draka, pres to pulky a zadny crcani s tim. Kalhotkovky davam jen venku, na noc vazacku a vlnaky. Uz ani nemam chute na nejake jine pliny, ctverce jsou super, ze je taham ze susicky opravdu suche, kalhotkovky jsou i na nejvyssi stupen zavlhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
4.8.10 19:56
Baba píše:
Flyingfrog píše:Uaaa, závistníček bych si dovolila :-) (i na tu státnici z finštiny, mně ta řeč přijde úžasná, ale umím se akorát představit).
:mrgreen: Já věděla, že se někdo chytne. :twisted: Od té doby, co sem se domlouvala s finkou (anglicky :mrgreen: ), vím akorát, že kobliha je Munkki - to vysvětluje to exotické jméno v metříku, na které se mě občas někdo zeptá (s obdivem, pochopitelně :mrgreen: ) a teď sem ujišťovala, jak se řekne knedlík - Kultamussukka, Myky, Kokkare, Pullukka :mrgreen:

Heheee :-D No tak dobrý, jsem chycená :-) Asi si dám do metříku puhelin, to si totiž pamatuju, že znamená telefon a hned budu za exota :-D

filemonko: To není moje sbírka, to je sbírka Baby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
4.8.10 19:57
čičinka píše:
Flying, nesmis Babe vsechno verit, pliny jsou jeji, ale ta statnice… Sni, Babo, sni… :twisted:

Teď už si dám pozor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.10 20:00

:oops: chybička se vloudila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.8.10 20:04
Flyingfrog píše:
čičinka píše:
Flying, nesmis Babe vsechno verit, pliny jsou jeji, ale ta statnice… Sni, Babo, sni… :twisted:

No, a Čičince věříš :roll:

A Puhelin je teda parádní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.8.10 20:12

Babo - ty ses dilo :lol: , hele ale ta Mudra uz z tebe je,ne? Si nam to tu minule neosvetlila :-). Ze si nedas ty jmena v latine :-D. A jak se teda Munkki jmenuje v rodnem liste? :think:
jdu mrknout na ty odkazy, at mam za co zase utracet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.8.10 20:13

Ja musela vyradit nejake stare pliny ctverce, uz se mi to nejak nechce vejit :roll: Tak jsem je pasovala na hadry na podlahu, zrovna se mi poblil pes, tak se to hodilo :lol:

:lol: :lol: :lol:
stare pliny jsou pro psa skoda, ja s nema rada treba dolestuju okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.8.10 20:21

Ahoj,

člověk tu chvíli není a vy toho tolik nakecáte :mrgreen: Nějak ted´nestíhám, dětičky dávájí zabrat. Poli začala lézt a mooooc se jí líbí Tobíkovi hračky. Takže neustále něco řeším. :zed:

čč: já mám nejraději osušky barnslig z IKEA. JSou sice takové tužší, ale přijde, že nasajou docela dost. A navíc jsou to stále čtverce.

pami: krásný pokojíček

zuzanečko: krásná výbava :palec:

Víc nestíhám. Jdu vytřít rozlité kakao :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.8.10 20:28

http://www.littleboppers.com/…15140960.jpg

tuhle tu nekdo ma,ze? :-D

snazim se najit nejakou s oveckama :-D , ty moje dite miluje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.8.10 20:29
Baba píše:
Flyingfrog píše:
čičinka píše:

No, a Čičince věříš :roll:

Samozrejme, jsem velmi dveryhodna osoba :lol: Jsem dokonce chytrejsi jak doktori, politici a nekteri zurnaliste. A narodila jsem se v zabradli divadla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure