Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Boudice23 ty světlejší (a možná o malinko silnější, s našitým logem) mi to dělají taky víc, jsou to ty batolecí vkládačky (ty jsem si nechala, protože s nima počítám později třeba do té základny PL nebo teď je dávám klidně i do Anavy Easy atd.). Pak mám z těch kapsovek, to jsou podobný nudle, ale malinko tmavší, logo nemají a ty se krčí a kroutí míň, řekla bych.
@elanaa no já si říkám, že tomu dám prostě nějaký čas, a kdyby se to hodně kroutilo tak to vyreklamuju, ale teď to nemá význam, když nejsou pořádně ozkoušené v praxi…spíš jde o estetiku no ![]()
@Ivčis dala jsem do diskuze Nové látkující maminky sem fotky srovnání velikostí Anavy, PL a Unuo, tak můžeš mrknout ![]()
@elanaa DObrá, kupuju teda PL a další otázka
. Když objednám vlkádačky a jmenují se SIO basic plus- nová verze je to to co mi bude pasovat i do těch svrchňáčku Bamb.? Objednám asi tohle . Je to to o čem se bavíme? ![]()
@Boudice23 Budu brát tedy tak PL doufám že se osvědčí. Až bude prťe tak napiš jak to zvládáte od narození. Já začala až skoro v 5 měsících
.
@elanaa Jinak pořád bojuju s otlačením
. Svrchní kalhotky mu na zádech udělají červenou čáru a vkládačky má otlačený v rozkroku
i na zadku. Kukla jsem do diskuze a rozdíl tam tedy je
. Nevím teda jestli má cenu pro nás kupovat ty Anavy, když mám obříka
??
@Ivčis no já bych anavy na větší dítko nebrala, třeb U PL je i napsaáno, že sedne větším dětem i proto má zvýšený sed ![]()
@Ivčis jo a počítala jsem to takže mám o jednu sadu PL navíc, takže nakonec pojedu půl na půl
, ale PL se mi líbí o něco víc, ale praxe ukáže.