Bandáž žaludku

Anonymní
2.3.12 20:55

Bandaz zaludku

Ahoj holky :)
jsem dost obezni vazim 105kg a uvazuji o bandazi zaludku
zajimalo by me jak to rict doktorovi vim ze pred tim jsou ruzna vysetreni ale je rozhodnuti jen na me? Muzu si o to doktorovi rict narovinu?
A kolik to asi tak stoji?
jeste jeden problem pritel se o me hrozne boji ze se mi pri operaci neco stane atd.je nake riziko ze se mi muze neco stat? Ja myslim ze ne :nevim:
A jak dlouho samotna operace trva? Jestli s tim ma nekdo zkusenosti tak budu moc vdecna :)
Za anonym se omlouvam ale hrozne se stydim :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
2.3.12 21:01

No a jinak to nejde?105 kg mi nepřijde jako něco neresitelneho. Co ty peníze radši vrazit do vyzivoveho poradce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.3.12 21:01

A co nějakou dietu,cvičení nebo něco ménně invazivního,přece jen bandáž žaludku je operace a každá operace nese určitá rizika,asi bych do toho sama nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.3.12 21:04

Nejspíš ti to nikdo neudělá - doufám. 105 kg zas není tolik, aby to nešlo shodit dietou a cvičením ;) ale holt to nebude hned. Je tu plno hubnoucích skupinek, tak se někam přidej a nenechávej se zbytečně mrzačit.
My třeba tady https://www.emimino.cz/…ovzdy-86504/ jedem podle A Mančingové :mavam: Jestli chceš, napiš mi sz, pošlu ti co a jak, ať nemusíš louskat celou diskuzi.

Příspěvek upraven 02.03.12 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
2.3.12 21:06

A nebylo by lepší, kdyby sis radši došla někam na obezitologii, aby ti tam sepsali redukční jídelníček? Mrkni se na včerejší díl „Jste, to co jíte“, tam byla ženská, co vážila 183 kg a po vyváženém jídelníčku zhubla 20kg, takže to jde i bez bandáže. Taky to chce mít nějaký pohyb a ne čekat na zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.12 21:11

Uz jsem to zkousela dietu i cviveni
ale presne jak jste psaly jde to hrozne pomalu a ja uz ty kila chci mit dole
mam i celkem dost velka prsa takze me porad boli zada

• Citovat
  • Upravit
45
2.3.12 21:13
MUFICE píše:
A nebylo by lepší, kdyby sis radši došla někam na obezitologii, aby ti tam sepsali redukční jídelníček? Mrkni se na včerejší díl „Jste, to co jíte“, tam byla ženská, co vážila 183 kg a po vyváženém jídelníčku zhubla 20kg, takže to jde i bez bandáže. Taky to chce mít nějaký pohyb a ne čekat na zázrak.

Na zazrak necekam :mrgreen:
mam dve deti takze pohybu je celkem dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.3.12 21:13

A uz nejsem anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
2.3.12 21:14

No, ono si taky nepribrala za týden, takže dolu to rychle nepůjde ani s bandazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.3.12 21:14

Nedoporučuju :! Byla na tom kamarádka,když začla po roce jíst byla ještě 2× taková než předtím.Vyhledej odborníka na zdravou výživu.Sice to půjde pomalu,ale bude to zsravý způsob hubnutí ;) A třeba budeš sama překvapená a půjdou kila dobře dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
2.3.12 21:16

Podívej se na včerejší dík Jste to, co jíte. Paní tam taky mluvila o bandáži žaludku. Myslím, že by ti to mohlo pomoct začít přemýšlet o něčem jiném :-)

Jste to, co jíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
Gina108 píše:
Nejspíš ti to nikdo neudělá - doufám. 105 kg zas není tolik, aby to nešlo shodit dietou a cvičením ;) ale holt to nebude hned. Je tu plno hubnoucích skupinek, tak se někam přidej a nenechávej se zbytečně mrzačit.
My třeba tady https://www.emimino.cz/…ovzdy-86504/ jedem podle A Mančingové :mavam: Jestli chceš, napiš mi sz, pošlu ti co a jak, ať nemusíš louskat celou diskuzi.Příspěvek upraven 02.03.12 v 21:07

Dekuji jdu si to precist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

No myslím si, že tě doktor vyhodí s takovým požadavkem, ale čistě můj názor. Zkusit to jistě můžeš, za zeptání u obvoďáka nic nedáš, leda těch 30,–Kč :mrgreen: ale docela by mne fakt zajímalo, co by ti řekl. :think:
Mmch koukáš na Jste to, co jíte? Ten včerejší díl by byl něco pro tebe, paní taky uvažovala nejprv o bandáži a to měla podstatně víc jak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.3.12 21:17
MUFICE píše:

Tak tak, a taky byla na bandáži žaludku a po dvou měsících to musela zrušit.
Já měla po vánocích 101kg a teď mám 97kg a hned to vypadá líp to dvojciferné číslo.Ale snažím se jíst pravidelně, zdravě, hodně zeleniny,hodně pít a nějaký ten pohyb.Ne držet nějakou blbou dietu, kde nic nejíš, nemusíš chodit každý den do fitka, jen se začít hýbat, přestat mlsat.

• Citovat
  • Upravit
45
2.3.12 21:18
Gina108 píše:
No myslím si, že tě doktor vyhodí s takovým požadavkem, ale čistě můj názor. Zkusit to jistě můžeš, za zeptání u obvoďáka nic nedáš, leda těch 30,–Kč :mrgreen: ale docela by mne fakt zajímalo, co by ti řekl. :think:
Mmch koukáš na Jste to, co jíte? Ten včerejší díl by byl něco pro tebe, paní taky uvažovala nejprv o bandáži a to měla podstatně víc jak ty.

O tom dilu jsem slysela ale ziji v zahranici a proto mi to nechce prehrat kdyz najedu na primu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí