Bandáž žaludku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
2.3.12 21:20
mariana24 píše:
MUFICE píše:
A nebylo by lepší, kdyby sis radši došla někam na obezitologii, aby ti tam sepsali redukční jídelníček? Mrkni se na včerejší díl „Jste, to co jíte“, tam byla ženská, co vážila 183 kg a po vyváženém jídelníčku zhubla 20kg, takže to jde i bez bandáže. Taky to chce mít nějaký pohyb a ne čekat na zázrak.
Na zazrak necekam :mrgreen:
mam dve deti takze pohybu je celkem dost

Neni pohyb jako pohyb. Mam taky dite.Ale hubnout jsem zacala plavanim,kolem a posilovnou rozhodne ne litanim za ditetem.A upravit stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
2.3.12 21:21
mariana24 píše:
Gina108 píše:
No myslím si, že tě doktor vyhodí s takovým požadavkem, ale čistě můj názor. Zkusit to jistě můžeš, za zeptání u obvoďáka nic nedáš, leda těch 30,–Kč :mrgreen: ale docela by mne fakt zajímalo, co by ti řekl. :think:
Mmch koukáš na Jste to, co jíte? Ten včerejší díl by byl něco pro tebe, paní taky uvažovala nejprv o bandáži a to měla podstatně víc jak ty.
O tom dilu jsem slysela ale ziji v zahranici a proto mi to nechce prehrat kdyz najedu na primu

Vložila jsem ti sem odkaz.

Tak ještě jednou :-)

http://www.iprima.cz/…1094/all/all

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
2.3.12 21:22

Vis, ono je tělesné nemožné rychle zhubnout, pokud chceš hubnout tuk. Říkají to všude a porad, zázračně diety nejsou, ty, po kterých se rychle hubne shodis vodu, svaly, ale ne tuk. Pokud si držela dietu par měsíců a nic jsi neshodila, tak asi bude nějaký problém, pokud jsi ji ale držela třeba měsíc, tak se nic Dit nemuselo. Jste to co jíte je dobry porad, Da se tam toho vybrat hodně a pokud chceš investovat, za plat si klidně rovnou Havlíčka, ale dsji se najít i levnější poradci.
ME vždycky děsí, jak všichni hledají nějaké zázraky, modelka za týden nebudeš, na tuhle vahi jsi asi taky nedošla za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
2.3.12 21:22

a nedává se bandáž až od nějaké váhy :think: já myslím že na 105kg ti to neudělají, že je to málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.3.12 21:25
zuzulenda píše:
mariana24 píše:
Gina108 píše:
No myslím si, že tě doktor vyhodí s takovým požadavkem, ale čistě můj názor. Zkusit to jistě můžeš, za zeptání u obvoďáka nic nedáš, leda těch 30,–Kč :mrgreen: ale docela by mne fakt zajímalo, co by ti řekl. :think:
Mmch koukáš na Jste to, co jíte? Ten včerejší díl by byl něco pro tebe, paní taky uvažovala nejprv o bandáži a to měla podstatně víc jak ty.
O tom dilu jsem slysela ale ziji v zahranici a proto mi to nechce prehrat kdyz najedu na primu

ukazuje mi to
toto video neni ve vasi zemi dostupne
tak nic ale dekuji za rady asi se dam na hubnuti jinak jo je to sice pomale ale lepsi nez operace asi :nevim:
chtela jsem hlavne nejdriv nak stahnout zaludek abych tolik nezrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
2.3.12 21:28

sem tlustá, chci bejt hubená, ideálně hned, pomoc, co mám dělat, nechám si zaškrtit žaludek a uříznout střeva, pak budu jíst míň a co budu chtít a budu krásná a štíhlá :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: je tohle možné? to snad nemůže říct racionálně uvažující dospělá žena

hele já měla v lednu 133kg, teď mám 115kg - za dva měsíce jsem dala dolů 18kilo a jak - žeru tak jak mám, ani jsem ještě necvičila, jen víc chodím, byla jsem na obezitologii, byla pochválená za dobrý zdravotní stav a ať vydržím. 105kg nic není, když budeš šikovná, budeš jíst jak máš a přidáš pohyb dáš dolu do léta 25kg, pokud jsi zdravá a nebereš třeba kortikoidy, apod.

Hele žaludek se umí roztahovat. Ty vážně kvůli tak malé nadváze chceš do konce života jen uždibovat??? Co kdyby se někdy stalo něco a ty jsi měla zdravotní problémy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.3.12 21:29

Žrát právě musíš, ale ty správný věci. Furt se říká, že k štíhlosti se musíš projíst, takže nadlábnout se pořádně zeleninou, mít to jídlo vyvážené a hlad pak mít nebudeš :palec: To by se staženým žaludkem nešlo.

Příspěvek upraven 02.03.12 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.3.12 21:30
mariana24 píše:
zuzulenda píše:
mariana24 píše:
Gina108 píše:

ukazuje mi to
toto video neni ve vasi zemi dostupne
tak nic ale dekuji za rady asi se dam na hubnuti jinak jo je to sice pomale ale lepsi nez operace asi :nevim:
chtela jsem hlavne nejdriv nak stahnout zaludek abych tolik nezrala :mrgreen:

Tak já se nedržím speciálního jídeláku, ale jak jsem dosadila plno zeleniny a bílkovin, tak jsem většinou tak přežraná, že od těch vánoc už skoro vůbec nemívám na nic chuť a už vůbec ne hlad.
Já bych teda dobrovolně žádnou operaci nepodstoupila.brr
A stejně i po bndáži budeš hubnout pomalu, to najednou neshodíš za měsíc třeba 30kg :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.12 21:34

Já mám bandáž, ze 120kg, mám v současné době 80, ale já band nemám dotažený, ještě nebylo potřeba. Ty příspěvky jestli to jinak nejde apod. extra nečti, celkem ti rozumím, jistě, že by to šlo, stačila by změna jídelníčku, pevná vůle apod.jenže kdyby se to dalo koupit, že?
Teď technicky, bandáž je na pojišťovnu, nestojí to nic, ale, není to tak, že se rozhodneš a teď chci bandáž, musíš navštěvovat obezitologickou poradnu, ta ti musí dát doporučení a ta ho nedá, pokud tam nechodíš nějakou dobu, bežný obvoďák s tím nemá co dělat, od toho potřebuješ jen doporučení do obezitologické poradny, tam už to můžeš říct narovinu. Operace jako taková nic extra není, ale do bandáže bych už nešla, spíš jiný typ. Tady ti nikdo extra neporadí, navštiv toto forum http://forum.bandingklub.cz/ a čti a ptej se, tam ti poradí, tam najdeš zkušenosti a odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
9904
2.3.12 21:35

doporučuji od STOBU brožurku Talířky - stojí asi 45kč, objednáš i v lékárně - a díky tomus e sestavíš perfektní jídelníček na hubnutí a pochopí to i idiot. Mě to moc pomohlo, uvědomila jsem si jak a čeho jsem se tak brutálně přežírala.

Držím baj vočko 4800kj-5200kj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
2.3.12 21:37

ahoj,ono nic nejde hned,v hubnuti obzvlast,a lehce to taky nepude..boli to,tim nemyslim fyz bolest,ale hotl budes muset obětovat kokinka,tucne veci,uzeniny,cpat se zeleninou+ s ezacit hybat…ja mela nejvic 97kg a ted jsem na 65kg,ono nestaci jen chtit zhubnout…musis tomu verit,byt o tom presvedcena.

bandaz zaludku davaji az od vetsi obezity..to urco.jizvu mit nechces ne?tak se na to vykasli,penizky si schovej treba na pekne cvicebni obleceni,kvalitni boty :hug: a smele do toho.

Příspěvek upraven 02.03.12 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
2.3.12 21:38
trochu Malo kj, ne? Já mam 6300-7000, tohle nemůže byt ani bazal, ale hladovka
ygreen píše:
doporučuji od STOBU brožurku Talířky - stojí asi 45kč, objednáš i v lékárně - a díky tomus e sestavíš perfektní jídelníček na hubnutí a pochopí to i idiot. Mě to moc pomohlo, uvědomila jsem si jak a čeho jsem se tak brutálně přežírala.Držím baj vočko 4800kj-5200kj

Příspěvek upraven 02.03.12 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904

anonymní - je ale pravda, že bandáž se spíš doporučuje pro velmi obézní pacienty, kteří prostě nemají vůli (žádnou), nebo trpí nějakou labilitou a strese, apod, že nejsou schopni prostě dodržet dietu???

Stejně tak jsem se u obezitoložky ptala na nějaké tabletky na podporu hubnutí a prý máme jen Xenical, ten vylučuje tuky z těla, ale to nepotřebujete když papáte tak jak máte, to máme je pro ty co nemají žádnou vůli a dál žerou jak …píp… (neřekla to doslova)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

http://www.iscare.cz/…zaludku.html
Tady velice zajimavy clanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
2.3.12 21:39
pikola píše:
trochu Malo km, ne? Já mam 6300-7000, tohle nemůže byt ani bazal, ale hladovka
ygreen píše:
doporučuji od STOBU brožurku Talířky - stojí asi 45kč, objednáš i v lékárně - a díky tomus e sestavíš perfektní jídelníček na hubnutí a pochopí to i idiot. Mě to moc pomohlo, uvědomila jsem si jak a čeho jsem se tak brutálně přežírala.Držím baj vočko 4800kj-5200kj

ne, ne, nesmís e jít pod 4800kj u žen a pak se to skládá mezi 5000-7400kj. mě dietoložka doporučila se držet kolem 5 tisíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí