Zhubněte jednou provždy

375
4.11.11 10:07

Zhubněte jednou provždy

Ahojky holky :mavam: …Tak se přidávám k hubnoucím (už asi po 1000cáté :oops: ). Mám 7 měsíců po porodu a nic moc teda :-? .
Ale......dostala se mi do ruky knížka ,,Zhubněte jednou provždy" od Antonie Mačingové a vypadá to slibně! Je to o očistě celého těla - krve,ledvin,jater,.....a také o zhubnutí :-) .Je to 28 denní program. Tak jsem si řekla,že do toho půjdu - až dorazí RP a budu si moct nakoupit suroviny aspoň na týden dopředu :-D .
Máte s tím některá zkušenosti? Znám jen asi 2 holky co do toho šly a jsou moc spokojené! Zhubly za ty 4 týdny 6-8kg a celkově se jim spravila pleť a jedné ekzém :palec: .
Tak to je vše,knížku jsem zhltla za 2 večery a jsem opět nabitá novým přesvědčením,že tentokrát to půjde! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
4.11.11 10:21

Tolik kilo zhubnout za tak kratkou dobu je ale pekne nezdrave!! Nechci Te odrazovat, ale zazraky neexistuji. to uz bychom byly vsechny jen hubene, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.11.11 10:23

Dany, a o jakou dietu tam jde :?:
Jaké suroviny atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.11.11 10:35
Katrinka píše:
Dany, a o jakou dietu tam jde :?:
Jaké suroviny atd.?

Je to detoxikační kůra - třeba nezhubneš 8 kilo,ale ubudeš na cm :wink: . Např se tam první týden jí každý večer salát z červené řepy,na oběd zapečená brokolice se sýrem,atd… Jsou 3 jídla denně,ale nehladovíš,protože toho můžeš sníst do syta. Navíc je jídelníček složen tak,že po týdnu už nepociťuješ (neměla bys :-D ) chuť na sladké a to bych fakt potřebovala!!!
Knížku mám půjčenou od mamči,ale už jsem si ji objednala z netu. Jsou tam totiž i ty recepty,tak ať může mamča taky začít :-) .
Jde o celkovou očistu organismu a hubnutí (úbytek cm) je jen plus k tomu všemu. Prostě zdravá strava :wink:
Taky nevěřím na zázraky (proto jsem psala,že začínám s hubnutím už poněkolikáté :wink: ). Ale není to žádná hladovka,tak proč to nezkusit - jde jen o zdravé suroviny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
4.11.11 10:39

Nevim nevim, ségra držela něco podobnýho, zhubla sice asi 9kg,ale má už skoro věechno zpátky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.11.11 10:45
Jaaniinaa píše:
Nevim nevim, ségra držela něco podobnýho, zhubla sice asi 9kg,ale má už skoro věechno zpátky!!!

No myslím,že pokud zase začneš jíst normálně,tak asi ano. Ale jde o to si zvyknout jíst zdravě a potom bys už neměla přibírat. Je dobré si to třeba co 3-6 měsíců zopáknout přesně podle těch receptů a nic se nevrátí. Navc na konci knížky je doporučení,jak po těch 28 dnech pokračovat,abys nepřibírala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.11.11 10:47

Očista těla je fajn věc, ale tohle je další krátkodobé zhubnutí… Tři jídla denně jsou málo. Ty kila za tak krátký čas jsou taky špatně. Ale tak proti gustu…
Zhubneš, to jo, tím že se zbavíš vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.11.11 10:54

Vody se určitě nezbavíš - piješ 3-4 litry denně…
A jak říkáš,proti gustu… Záleží na každém jedinci zda to vyzkouší a něco mu to přinese nebo ne :wink:
Na netu je docela dost pozitivních příspěvků a jak jsem psala,tak i já znám dvě osoby co si to nemůžou vynachválit. Šlo mi spíš o to zda to tady někdo bude znát a má s tím zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.11.11 10:55

Holky kniha je ke stažení na uložto. cz, tak na ní koukněte at ušetříte.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.11.11 10:58

Zadržovaná voda nemá s pitím nic společného :wink:
Viděla bych o jako dobré hubnutí třeba do plesových šatů, prostě jednorázově, určitě to není na dlouho a už vůbec ne jako nový životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.11.11 11:14
Erian píše:
Zadržovaná voda nemá s pitím nic společného :wink:
Viděla bych o jako dobré hubnutí třeba do plesových šatů, prostě jednorázově, určitě to není na dlouho a už vůbec ne jako nový životní styl.

No to já taky vím,ale není to drastické hubnutí - hubneš tuky ne vodu! Jak jsem psala,nemusíš zhubnout nic,ale taky dost. Není to dieta - hladovka. Obsahuje potřebné živiny!
Ale to je jedno..já to ještě sama nezkusila a nikoho určitě nepřesvědčuju,že právě toto je to pravé! :wink: Jen jsem se zeptala… Po přečtení si myslím,že je to prostě zdravější hubnutí, než to, které jsem preferovala doteď - nežrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
4.11.11 11:24

Vypadá to zajímavě. Až přestanu kojit, tak to asi zkusim, i když se bojim, že 3 jídla denně budou málo a bude mě mezi tim honit mlsná (jako každý jiný den) :-)

Dany, až to vyzkoušíš, dej vědět jak to šlo a jestli ta chuť na sladké opravdu přešla ( ty čokolády fakt už lezou do peněz) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.11.11 11:46

Sice jsou jen 3 jídla denně,ale můžeš se najíst až dop sytosti :-D . A navíc je tam taky napsané,že pokud tě bude honit mlsná,tak más dopoledne povolené nějaké oříšky a odpo taky něco :wink: . No zadarmo to určo nebude a první týden prý bývá boj,ale jsem taky ulítlá na sladkém a leze to do peněz!!! :cert:
Zkusím to a pak tady pisnu,jak jsem dopadla a jak si to případně udržuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.11.11 15:42

ahoj,tak těmhle knihám,různým radám ve stylu „nežrat“nějak nevěřím a jíst třikrát denně je pěkně málo.Nejlepší dieta je jíst pravidelně 5× denně v menších porcích a uvidíš,jak kila půjdou dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.11.11 20:54

Tuky se nehubnou, co to pořád kde čtete :zed:
Tuky jdou shodit spalováním =cvičením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...