Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Děkuji.Recept je 200g rýže,1cibule,30gmásla a 400g vody.
Cibuli na kostičky spěnit na másle pak přidáš rýži tak 2min.restuješ a pak zaleješ vodou přisolíš dusíš.Zvlášt v hrnci si orestuješ na másle různé barvy papriky nakrajené na kostičky.podusíš do poloměkka a pak přidáš ml.papriku ješte orestuješ a pak už jen smícháš s rýží.
no tak něco podobného dělám,akorát smíchám třeba namíchanou mraž.zeleninu a rýži a pak třeba lahůdkové tofu,to je super.v tý diskuzi najdeš plno odpovědí když si nebudeš vědět rady.mám novou motivaci a to pohled do zrcadla z profilu
![]()
Moje motivace je také zrcadlo.No jsem zvědavá vím že lidé v mém okolí to podstoupili a vypadají k světu tak jsem zvědavá.Jinak půjde zrcadlo do popelnice.
je to detox celého těla.Je to očista.Stáhni si tu knihu a přečti si ji.
Holky od příštího týdne (23.1.2012) jdu taky do toho, knížku mám , nakoupím potraviny a už se nemůžu dočkat:-), určo piště průběžné výsledky:-). Jen prosím - myslíte, že k té snídani nebo dopolední chutince můžu mít jakékoli ořechy?
Díky a hudnutí zdar! ![]()
Přečetla jsem knihu od A.Mačingové – Zhubněte jednou provždy a jsem odhodlaná to vyzkoušet
.
Přijde mi to opravdu rozumné a přirozené očištění organismu. A samozřejmě, proč do toho půjdu – potřebuju zhubnout!
Uvidím, z toho jídla nejsem moc odvázaná
, ale vyzkouším, zeleninu mám obecně ráda. Myslím, že to překousnu… uvidíme.
Holky, která jste to vyzkoušela – poradíte mi, co je mi trochu nejasné ohledně receptů?
V receptu na salát z červené řepy – píše tam směs hrášku a mrkve. To koupím už tu mraženou a nebo mám namíchat vlastní z čerstvé mrkve a mraž.hrachu? A do toho receptu se to dá vařené nebo jen rozmražené? Ptám se asi divně, ale chci, aby to teda chutnalo tak jak má
.
A potom jsem chtěla vědět, ze dvou-tří řep je jaké množství toho salátu? A dá se ten salát skladovat třeba na druhý den? Nebo ho musím oba večery připravovat zvláš´t? A ta uvařená řepa v lednici vydrží jak dlouho? Nechci toho zase kupovat kvanta, abych to pak nevyhodila. Nakoupila bych suroviny na první týden.
NO já řepy koupila tolik co psala a prvn týden jsem si musela prodloužit na dva a řepa mi lezla i ušima. Kup si pro začátek dvě menší řepy. Salát v lednici vydrží tři dny a mrkev jsem měla čerstvou a hrášek mražený - trochu jsem to povařila aby to bylo na skus. ![]()
Ahoj Bayusko takže já mám díky Tonce dole 3kg a to 2cm přes prsa,3cm přes břicho a 7cm přes boky.Dokonce jsme se vlezla do kalhot co jsem nosila před těhotenstvím!!!V dubnu jedu zase podle tonky.
J9dla jsou chutná ale po čase se ti začnou přejídat teď jsem momentálně ráda že nejím brokolici a fazolky už mě ke konci pardon natahovaly.
Do salátu z č.řepy jsem hrášek ani mrkev nedávala to bych asi nesnědla.Pokud to tam ale chceš kup si steril.
Já jsem si nakoupila plno řepy hodila do tlakače a dusila do měkka pak jsem řepu nastrouhala a dala do sáčku po 200g a dala jsem ji na mražák.JInak jsem salát měla v lednici až 4dny.
Pokud budeš mít nějaké dotazy tak mi napiš SZ
Zdravím děvčata,taky se psichycky chystám na detox,je to tak lákavý,akorát jídelníček teda nevím,snad mi to půjde do krku.Takže se hlásím k vám a snad to zvládnu.Jen mě děsí,kolik to bude stát.Snad nás to nezrujnuje.
Děkuji za rady
. No, jsem na sebe zvědavá
.
Jj, řepu mám taky v plánu hodit do tlakáče.
Lynette - proč sis musela prodloužit první týden na dva?
Patris - to bych si taky přála zhubnout do oblečení před těhotenstvím ![]()
Jinak hodlám ten jídelníček dodržovat přesně i ty receptury, nic nevynechávat, aby to mělo veškeré účinky.
Teda to množství se mi zdá, že ona tam uvádí v některých receptech hodně, protože to vaří pro celou rodinu.
Na ten salát z řepy jsem zvědavá. Fazolky jím normálně. Jdu se kouknout, kolikrát je tam za ten měsíc budu mít
.
Držte mi palce ![]()
bambo - mě hrozně honí mlsná a pak utrácím za bonbony, čokolád.sušenky a ostatní sladkosti
. Ale přitom i normálně vařím pro chlapa, sebe a dítě. Takže počítám, že pro jednu osobu na tom zas neutratím o moc víc
, když vynechám to mlsání. Nakoupím na první týden a jsem zvědavá. Med mám domácí asi 2l, takže za ten ušetřím, olej mám taky, fazol.lusky v mrazáku, mandle mám ještě pytlík od vánoc. Ten první týden mi nepřijde tolik náročný.
Další jsem úplně dopodrobna nestudovala.
Jo a jaký jste kupovaly nízkotučný sýr? A ty ořechy mají být loupané nebo je to jedno?
Bayuska: Protože jsem měla hromadu červený řepy a mrkve a přece to nevyhodím ![]()