Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To je jako nejaka provokace??? ![]()
No, tak ja bych asi doporucila zvysit prijem kalorii, po cem jinem se pribira?
Urcite bych to doplnovala pohybem, aby to nebyl jen tuk, ale i svalova hmota… ![]()
Já vážím jen 48kg a měřím 167cm takže jsi na tom líp něž já, taky bych chtěla přibrat aspon 5kilo ale nejde to, máme to v rodině všichni jdou hubení, můžu jíst co chci a nepřiberu ani gram.
Já po stresu z rozvodu jsem také hodně zhubla.
Tak se teď pomalu vykrmuji. Dřív jsem jedla vícekrát za den, ale spíše míň. Teď jím 3× denně velké porce. Chce to na to žaludek ale postupně zvykat.
Do toho piju hodně džusů.
Kila jdou nahoru pomalu, ale jde to.
Já jsem ale od přírody hodně hubená, takže neočekávám, že budu ženská krev a mlíko, jen alespoň nabrat na to, co jsem měla před tím. Pač teď vypadám jak anorektička.
Jé, diskuze pro mě… taky váha 47, 163cm… potřebuju přibrat, ale nevím jak, i když jím všechno co najdu… pořád jsem na tom stejném.. :-/
Jsem zvědavá jestli někdo poradí nějaký fígl…
Barca12345 píše:
To je jako nejaka provokace???No, tak ja bych asi doporucila zvysit prijem kalorii, po cem jinem se pribira?
Urcite bych to doplnovala pohybem, aby to nebyl jen tuk, ale i svalova hmota…
Holt nám některým je to jedno, jestli tuk nebo svalová hmota, my prostě potřebujeme obalit kompletně všechno ![]()
Nee provokace to není
vím, spousta jiných mi závidí ale opravdu není co
Barčo, ona to provokace ani být nemusí, ale hubené ženské všechny víme že máme problém přibrat, a kolikrát jsme docela i hodně zoufalý… ![]()
Má sestra si občas kupuje salko a hned je o kilo těžší
ale to na mě teda vůbec nefunguje, nejvíce jsem měla 58 kilo a ráda bych se na ně vrátila protože teď odevšad slyšim, že nejim a že vypadam jak anorektička ![]()
zakladatelka
laskonka01 píše:
Barčo, ona to provokace ani být nemusí, ale hubené ženské všechny víme že máme problém přibrat, a kolikrát jsme docela i hodně zoufalý…
Pravda, pravda ![]()
Zkus si nechat od lekarky napsat Nutridrinky, neco se jeste pak doplaci, ale nevyjde to tak draho jako bez receptu. Dale je hodne kaloricka a pribira se po detskych vyzivach, konkretne kasich. Ty figle s castejsim jidlem u nas hubenouru nefunguji, to mam odzkousene. Jeste je dobre si nechat predepsat injekce B12. po nich se pribira a zvysi se chut k jidlu.
ono být hubená taky není žádná výhra, žádný zadek, žádná prsa, no kdyby mi dal někdo aspon 5kilo tak bych byla spokojená.
ale vím že nemám šanci přibrat ani blbé kilo, at jím co jím váha stále stojí. chtělo by to možná nějaký speciální jídlníček ale i tak tomu nevěřím.
Mám taky strašný problém každé kilo navíc mám fakt vymodlené, a ještě teď kdy se snažíme už dva roky o mimčo a všichni říkají přibrat,přibrat atd… pak jsem ještě víc hotová…
![]()
Já například piju i sacharidový nápoje, a stejnak, nic.. normální smrtelník by po týdnu měl alespoň 2kg nahoře.. já ani deko… :-/
![]()
Anonymní píše:
ono být hubená taky není žádná výhra, žádný zadek, žádná prsa, no kdyby mi dal někdo aspon 5kilo tak bych byla spokojená.ale vím že nemám šanci přibrat ani blbé kilo, at jím co jím váha stále stojí. chtělo by to možná nějaký speciální jídlníček ale i tak tomu nevěřím.
já když něco mále naberu tak mi to jde většinou do zadku a do stehnen, ale prsa a břicho nemam absolutně žádný ![]()
Ahoj má poněkud jiný problém než většina z vás a to ten, že nemohu přibrat na váze, měřím 168 cm a vážím 52 kg a připadám si jak kost a kůže a každý mě na to také upozorňuje, ale nemyslím si, že jí málo snažím se jíst dost. Nemáte třeba nějaký zaručený fígl jak přibrat nebo co přímo jíst aby kila lezla nahoru?