Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já znala kluka - sportovce, co takhle nutně potřeboval manipulovat s váhou podle toho, do které váhové kategorie potřeboval zapadnout a na přibírání praktikoval denně dětskou ovocnou výživu s nalámanýma dětskýma opavia piškotama. ![]()
@Kapaz on nepotřebuje manipulovat s váhou aby někam zapadl, jen je podvyživený podle všech BMI a tabulek, a chtěl by přibrat, špatně se mu i pracuje když tahá v práci těžké věci, je s toho rychle unavený a je to na něj moc. A koj. výživu jsme už zkoušeli a nepřibral.
Ahoj tak teď ti mě napadl jedině SUNAR
Naše jedna 80 ti letá teta ho pila a moc si to libovala. Ona byla taky takový věchýtek, Sunar v tu dobu byl nějak jen na předpis, vnučka toho moc nevypila, tak jí to popíjela právě teta(její babička). A teď mě napadlo, jestli nemá třeba problém se štítnou žlázou, nebo moc rychlý metabolizmus.
Asi bych ho hnala k Mudr. na krev.
PS:já jsem s mužem taky dobrá dvojka, on 76 kg a já měla ještě nedávno 88
, teď jsem se dostala na 73 kg a je mi líp.
Dobry den mam stejnej problem mam asi 167 na 52 kg taky bich chtela pribrat jestli nekdo ma skusenosti z tim hle http://www.f-sport.cz/bb/index.php?… a predem omlovamse za pismo nejsem z cz ![]()
Ahoj holky, ja mam te sami problem, za mesic mi bude 20let a vazim pouhych 50kg jak 8lete dite. nevim jak to mam resit, snim vsechno na po prijdu. cpu se cokoladama a tak ale ani gram nahoru.
mam strach jestli nejsem nejak nemocna nebo neco. jediny kolu jsem to rekla je muj pritel, ktery to samozrejme poznal. a rekl mi ze jestli spadnu pod 50kg, tak pujdu k doktoru ze na to sam dohlidne, bojim se tich testu a jeste horsi predstava je ta ze bych mela jit do nemocnice. neznate nejakou radu jak pribrat prosim. :'(
@221222 píše:
Ahoj holky, ja mam te sami problem, za mesic mi bude 20let a vazim pouhych 50kg jak 8lete dite. nevim jak to mam resit, snim vsechno na po prijdu. cpu se cokoladama a tak ale ani gram nahoru.mam strach jestli nejsem nejak nemocna nebo neco. jediny kolu jsem to rekla je muj pritel, ktery to samozrejme poznal. a rekl mi ze jestli spadnu pod 50kg, tak pujdu k doktoru ze na to sam dohlidne, bojim se tich testu a jeste horsi predstava je ta ze bych mela jit do nemocnice. neznate nejakou radu jak pribrat prosim. :'(
A kolik měříš?
Cpat se cokoladou nema smysl. Spis jist vyzivne veci - musli, vlocky, maso, syry. Ono zni to divne, ale recept na pribirani je dost podobny receptu na hubnuti - jist casto, jist zdrave, jist hodne bilkovin, hodne snidat…
@Gina108 Tohle je většinou problém oslabené slinivky - zkus si o okruhu slinivka-slezina-žaludek přečíst něco v knihách o čínské medicíně (určitě bude něco na uložto. cz). Pokud se tento okruh kvalitně zdetoxikuje, většinou se váha upraví na hodnoty, které tvému tělu vyhovují. Zároveň bych řešila otázku vstřebatelnosti výživy skrz střeva - nemáš problémy s nižšími hladinami minerálů/vitamínů?
Mně je 23 a taky bych ráda přibrala, jenže zatím ještě stále občas kojím, takže to moc dobře nejde. Za čtyři měsíce od porodu jsem zhubla 12kg. Teď při mých 168cm vážím 51kg. Všechno mi padá, skoro se nevyspím, jelikož malýho trápí v noci prdíky. Kolikrát se mi stane, že mi během dne prostě dojdou síly. A přitom jím taky vše, KO mám prý krásnej. Já spoléhám na to, že váha půjde nahoru, jakmile přestanu kojit úplně. Ráda si přečtu, co ti holky poradí a držím palce, vím, jak je to nepříjemný, když ti trčej všude kosti a ostatní mají jen samé narážky… ![]()
Je mi 8 měřím 130 cm a měl sem jen 20 kg
a teď mám najednou o 10 kg víc
je to možný
![]()
Mě pomáhá cvičení, chodím na kardiochůzi, je to celkem záhul, ale co cvičím mám nahoře 5kg, jiné tam chodí aby zhubly, já abych přibrala ![]()
Ahoj chtěla bych oživit tuto diskusi: Mám pořád jeden a ten samý problém a to jak přibrat
ted bych to fakt potřebovala blíží se léto a já se prostě v tom svém hubeném těle nějak necítím. Poradíte mi někdo co jíst? už jsem z toho zoufalá kamkoliv jdu tam má někdo narážky ![]()
@Stani1701 sportuje a zkoušel i ty různé přípravky co používají v posilovnách a nic, dokonce jednu dobu jedl denně kostku tvarohu s cukrem a nic. Já mám opačný problém 170cm a 95kg
, jsme taková zajímavá dvojka
, a kdyby to šlo tak mu klidně 25kg daruju ale bohužel to nejde