Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zase jsem zhubla, co jsem těch pět kg nabrala tak už je mám dole ach jo ![]()
To je dobrá provokace, já chci zhubnout, peru se s tím, denně cvičím a hov… slavný státe za měsíc cvičení jen 1kg dole
. Asi začnu jíst jen suchou rýži ![]()
papavlinka33 píše:
Zase jsem zhubla, co jsem těch pět kg nabrala tak už je mám dole ach jo
Jak to děláš, že tolik hubneš?
chci taky a je to nemožné ![]()
Věř že já bych si to s tebou hned vyměnila. Nedělám pro to nic, právě naopak, mám rychlej metabolismus. Musím pořád žrát, pít proteinový nápoje, sunar, nutridrinky, a poslouchat pořád ty blbý řečí. Taky žádná vejhra.
Pavli a tobě se třeba ani těhotenstvím neupravil metabolismus, jestli teda už máš děti?
Neupravil právě, mám synka a po porodu jsem byla lehčí než před těhotenstvím, já jsem se sebou docela spokojená, teda byla jsem s těmi pěti kilečky co už nemám. Bývala jsem pravda hubenější, teď už mám i nějaké svaly, mám hodně pohybu, ale jím docela dost, podle doktora je to o.k. ale gyndař říkal že jestli plánuju ještě dítě mohla bych pár kilo přibrat. Jinak jsem vyžle od mala.
Daruju kila,hlaste se.
Byly doby,kdy jsem tvrdila,že nepřiberu,s přibýjejícíma rokama přibývá i váha a to nechutně.Kde jsou ty časy,kdy jsem měla 60kg na 174cm.Ato podotýkám,že mám těžké kosti,takže jsem byla vižle,žrala jak neuvázaná a pořát stejná váha.Po třicítce pozvolna kilečka přibývala a o posledních 9ti letech už ani nemluvím.
Jj právě včera jsem začala pít něco takovýho. Říká se tomu gainer, dávám si ho tak půl hodiny po jídle (dát si ho před jídlem tak toho už moc nesním) takže něco jako dezert. Nechutná to nijak vábně, ale hodně si od toho slibuju. Možná ještě přidám nějakej nutridrink do práce, když nestíhám jít na oběd. Jestli vás zajímá výsledek, písnu za měsíc jak to funguje, to už budu krásná prsatá blondýna ![]()
A ještě můžu doporučit PIVO, po pivu svalovou hmotu asi moc nenaberete, ale určitě přiberete alespoň nějaký to deko, navíc je plný vitamínů a povzbuzuje chuť k jídlu.
@laskonka01 píše:
http://shop.kulturistika.com/…rbojet-gain/Používaj to ti co chodí do posilovny, ale převážně jsou to samé cukry, dává se to do mlíka, a je to strašně sladký…bylo mi to doporučeno, že když to budeš pít a zárovej nevydáváš žádnou spalovací energii (cvičení atd.) tak je to na přibrání
Jj právě včera jsem začala pít něco takovýho. Říká se tomu gainer, dávám si ho tak půl hodiny po jídle (dát si ho před jídlem tak toho už moc nesním) takže něco jako dezert. Nechutná to nijak vábně, ale hodně si od toho slibuju. Možná ještě přidám nějakej nutridrink do práce, když nestíhám jít na oběd. Jestli vás zajímá výsledek, písnu za měsíc jak to funguje, to už budu krásná prsatá blondýna ![]()
A ještě můžu doporučit PIVO, po pivu svalovou hmotu asi moc nenaberete, ale určitě přiberete alespoň nějaký to deko, navíc je plný vitamínů a povzbuzuje chuť k jídlu.
Diskuse také pro mne…Mám 47 kilo a 172 cm. Což už vypadá…no dost děsně. Kdyby náhodou někdo natrefil na způsob jak opravdu nabrat, dejte vědět… ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit, přítel měří 175cm a váží 55kg, zkusili jsme už kde co a nějak mu to přibírání nejde, bohužel má i náročné zaměstnání, kde si pěkně mákne. Nebo nějaký osvědčený trik jak by mohl přibrat??
@sabi88 píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit, přítel měří 175cm a váží 55kg, zkusili jsme už kde co a nějak mu to přibírání nejde, bohužel má i náročné zaměstnání, kde si pěkně mákne. Nebo nějaký osvědčený trik jak by mohl přibrat??
Jéééé, to bych chtěla taky. Jim jak prokoplá..a nejde to a nejde
V těhu jsem nabrala 16kg…jaksi popraskala trochu a s kojením shodila 18kg
Takže z bláta do louže… Já chci velkej zadééék!
![]()
Ahoj a on má nějaký problém s tím, že je hubený?? No tak logicky mě napadá na přibrání jíst nedietní potraviny, pečivo, cukry.. Ale co jsem slyšela, že když nemůže někdo přibrat, měl by začít dělat nějaký sport, nabere svalovou hmotu a ta mu přidá na váze. Zdraví Stani
Právě ted na Seznam.cz - http://www.novinky.cz/…postavu.html