Jak přibrat na váze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
31.10.11 09:51
Pipet píše:
Bylo tu už víc diskusí, zkuste pohledat.

Kvalitně jíst a posilovat… Ale taky to nebude žádná spása.
Stačí nějaký stres nebo nemoc a pracně naškudlených pár deka je dole plus něco navíc.

Jsem těhotná nabrala 16kg a bláhově doufala, že mi něco zbyde… prd.

Přesně,taky jsem v těhotenství přibrala 15 kg,byla jsem spokojená a štastná že mám konečně víc jak 60kg,no a ted to vpadá že do měsíce budu mít ještě méně před těhotenstvím.Nechápu ty modelky jak můžou být spokojené se svou postavou,raději bych byla silnější než tak suchá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
31.10.11 09:51

já jsem pila 3× denně sunar, + kaši na noc, a mezi tím norální jídlo, jako oběd večeře + kolem ještě jídlo… prostě celý den fakt jenom jíst.. :-/

• Citovat
  • Upravit
laskonka01
31.10.11 09:52

Já jsem úplně na mrtvici, a nejvíc v zimě, protože rychle prochladnu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.11 09:53
laskonka01 píše:
já jsem pila 3× denně sunar, + kaši na noc, a mezi tím norální jídlo, jako oběd večeře + kolem ještě jídlo… prostě celý den fakt jenom jíst.. :-/

A za jak dlouho a kolik jsi přibrala?

• Citovat
  • Upravit
1865
31.10.11 09:54

To je pěkný téma, hlásím se do klubu - 180cm, 61 kg. V těhotenství jsem nabrala patnáct, ale po šestinedělí bylo všechno dole. Mám pocit, že mě malej vycucne až na kost :lol: .
Já nejím, já žeru, hlavně tučný nezdravý věci (čipsy to je moje a taky čoko) a stejně nepřiberu ani deko.
Na posilovnu teď nemám kdy, ale zkusím ty kaše, dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
31.10.11 09:56

taky samozd. hodně ovoce a zelenina…

Napíšu můj den v jídle…

Snídaně 7:30 - krupicová kaše, kakao
8:15 - chleba s lučinou
9:15 - sunar
10:30 - nakrájené ovoce
12:00 - oběd (teplý()
13:15 sunar
16:00 - většinou to co k obědu, menší porce
17:30 sunar
19:00 večeře (teplá)
20:30 zmzlina, nebo něco sladkého
21:00 kaše od hami vanilková dvojtá dávka.

a mezi tím, většinou přistane v puse, nějaké sušenka, čokolává, brambůrky… přesnídávka, jogurt, pudink… atd.....

Příspěvek upraven 31.10.11 v 09:58

• Citovat
  • Upravit
31291
laskonka01 píše:
http://shop.kulturistika.com/…rbojet-gain/Používaj to ti co chodí do posilovny, ale převážně jsou to samé cukry, dává se to do mlíka, a je to strašně sladký…bylo mi to doporučeno, že když to budeš pít a zárovej nevydáváš žádnou spalovací energii (cvičení atd.) tak je to na přibrání

lepší než sacharidové jsou nápoje s bílkovinama, aminokyselinama, to pijou kulturisti na nabírání svalové hmnoty…když k tomu necvičíš, tak se po tom tloustne, a co jsem slyšela tak líp než po sacharidech…
 http://www.aminostar.cz/produkty?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153

Nejhorší je to když si člověk lehne. :-( Vylezou žebra a kyčle,někdy mi je nepříjemné když mě manžel hladí,připadám si trapně,i když jsou určitě horší. :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
31.10.11 09:58

Jo a taky na polohu ze zadu…:-/ to může manžel počítat obratle…

• Citovat
  • Upravit
2458
31.10.11 10:00

Pokud vim tak sunarem se otavit nemuzes pokud nebudes pit litry denne, zkus to prozatim dvakrat denne, me pomohly ty detske kase, pribrala jsem rekordnich pet kilo, ale byla to sestava, detskych kasi, nutridrinku a b12, jinak s temi sacharidovymi napoji bych byla opatrna je to pro lidi co maji velky energeticky vydej a v opacnem pripade muzou spis hodne ublizit.
Dnes jim denne jednu detskou kasi, jeden nutridrink a drzim si vahu na hranici normy. Ale jakmile jdu na dlouhou prochazku kazdy den tak musim hned po prichodu domu snist kasi a vypit sunar, jinak mam za tyden dve kila dole. Je to kriz drzet si tu vahu. Ale chceme jeste jedno mimi tak se snazim si udrzet normalni vahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
31.10.11 10:02

holky, nepřemýšlely jste některá zkusit normální nutrilon pít??

• Citovat
  • Upravit
50186
31.10.11 10:03
Pipet píše:
Bylo tu už víc diskusí, zkuste pohledat.

Kvalitně jíst a posilovat… Ale taky to nebude žádná spása.
Stačí nějaký stres nebo nemoc a pracně naškudlených pár deka je dole plus něco navíc.

Jsem těhotná nabrala 16kg a bláhově doufala, že mi něco zbyde… prd.

https://www.emimino.cz/…ibere-85121/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.10.11 10:11

Proteinove, sacharidove i jine napoje urcene pro specialni vyzivu muzou lidem bez telesne aktivity a hlavne neznalym sveho zdravotniho stavu velice uskodit, takovych pripadu je dnes a denne, samo ze se tim prislusne firmy nebudou chlubit na svych strankach. Prehnany prijem prijem sacharidu zpusobuje takzvane hyperglykemicke soky pro oragnismus, muze vam snadno odejit slinivka a zkoncite do smrti na inzulinu.
Verte mi vim o cem mluvim.
Sportovci piji tyto napoje vyhradne po treninku, kdy je hladina glukozy nizka a potrebuje doplnit. V pripade ze nesportujete a telo v klidovem rezimu je vetsinou hladina glukozy stabilni a nadmerny rychly prijem zpusobuje pro telo obrovskou zatez.

Nadmerny prijem proteinu zase neprimerene zatezuje ledviny, a to neni o co stat.

Příspěvek upraven 31.10.11 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
31.10.11 10:12
Anonymní píše:
Nee provokace to není :mrgreen: vím, spousta jiných mi závidí ale opravdu není co

Hele tohle znám,minulej tejden mi dělali bodystav,nebo jak se tomu říká,vážím 48kg a měřím 167,tuk 10,2 ženy začínají na nejnižší hranici na 14%,věk váha a výška 17,2,ženy s nejnižší hranicí začínaj na 22%,takže se nevejdu ani do tabulek a jsem v podstatě mrtvá,žeru jak zjednaná vesměs jen tuky,prostě mi to děsně rychle spaluje,jediná rada zněla NESTRESOVAT SE,SPÁT A SPÁT,SEDĚT S NOHAMA NA STOLE A ŽRÁT A ŽRÁT :wink: z dvouma malejma dětma dost nemožné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.11 10:12

kolik máte děti? já jedno a všechny kila jsem nechala v porodnici. Ještě se trochu uklidnuju tím že třeba u druhého těhotenství zase něco přiberu a kila nepůjdou tak snadno dolů jako u prvního.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková