Jak přibrat na váze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
31.10.11 14:14

něco podobného jsem měla, 3 x denně v litru mléka, neco jsem přibrala ale to bylo spíš tim mlékem :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 14:39

no tak já teda zkusím ten sunar no, a jsem na to zvědavá :wink:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
31.10.11 15:26

Myslíte,že na přibrání má vliv i normální mlíko?Já totiž přes noc vypiju litr mlíka,přes den možná půl a nic :nevim: Ježiši sunar to nevim,to bych asi nedala :poblion: ,sladký jim strašně málo,sladim jen čaj s citronem a to taky málo :zed: Proč všichni přiberou po bůčku,já sežeru půl prasete a mám dvě kila dole? :zed: Ty drinky to jsou taky všechno sladáky,já bych potřebovala něco,co má chuť po kachně,toho bych vylohnila třeba belík za den :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.11 19:50

Já sladké jim a dost a taky po něm nějak extra nepřiberu, a nedávno jsem mluvila se švagrem a ten mi řekl, ať prý nedržím pořád ty své diety no fakt mě dostal já mu řikám, že žádnou nedržím a že jim uplně všechno, no samozřejmě že mi nevěřil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8283
31.10.11 20:02

jj to znám, takové ty řeči, začni už konečně jíst atd, bych jim nejraději dala facku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuuuuuuu
8.12.11 13:08

Ten samý problém

taky mam ten samej problém… 163cm, 46kg … :( za boha nemuzu nabrat a to jim samy tučný jídla…pořád něco smaženýho… a kalorickýho…kdysi to slo nahoru i po blbym hamburgeru, ale od jisty doby to nejde…uz me nebavi poslouchat denne jak jsem hubena a jestli vubec jim?! ..ja jim casto a hodne…najim se, a po 2 hodinach mi kručí v břiše :(

• Citovat
  • Upravit
pepa22
19.1.12 14:47

váha

je mi 22 let ,60kg,190cm(no dobře 189cm ale tj jedno:d),vždycky sem byl hubený,max 65kg,crohnova choroba od 18let,jednou sem zkoušel přibrat,vlastně víckrát ale jen jednou kdy jsem do toho dal fakt všechno,za 4měsíce jsem přibral z 62kg na 65kg,díky cvičení,jídlo asi jednoduše řečeno vše co se dá sežrat zdravé i nezdravé,zhruba 4500kalorii na den,3g bílkovin na 1kg hmotnosti,sacharidy tuky bez omezení,dnes už to neřeším,jsem rád za to že mužu jíst vše kdy chci jak chci a užívám si to,at jím nebo ne vaha je stejná,jsem zdravý a to je hlavní,třeba časem to příjde samo:) :hug:

• Citovat
  • Upravit
1086
19.1.12 15:04
Anonymní píše:
Ahoj má poněkud jiný problém než většina z vás a to ten, že nemohu přibrat na váze, měřím 168 cm a vážím 52 kg a připadám si jak kost a kůže a každý mě na to také upozorňuje, ale nemyslím si, že jí málo snažím se jíst dost. Nemáte třeba nějaký zaručený fígl jak přibrat nebo co přímo jíst aby kila lezla nahoru?
…ahoj, náhodně jsem otevřela tuto diskusi, mám úplně ten samý problém, jen s tím, že měřím 180cm a vážím 57 kg :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.1.12 15:07
pepa22 píše:
je mi 22 let ,60kg,190cm(no dobře 189cm ale tj jedno:d),vždycky sem byl hubený,max 65kg,crohnova choroba od 18let,jednou sem zkoušel přibrat,vlastně víckrát ale jen jednou kdy jsem do toho dal fakt všechno,za 4měsíce jsem přibral z 62kg na 65kg,díky cvičení,jídlo asi jednoduše řečeno vše co se dá sežrat zdravé i nezdravé,zhruba 4500kalorii na den,3g bílkovin na 1kg hmotnosti,sacharidy tuky bez omezení,dnes už to neřeším,jsem rád za to že mužu jíst vše kdy chci jak chci a užívám si to,at jím nebo ne vaha je stejná,jsem zdravý a to je hlavní,třeba časem to příjde samo:) :hug:
…to jo ale těch řečí kolem…podivej se jak vypadš :think: dělej se sebou něco :think: jsi jak anorektička :think: už mi to taky leze krkem :zed: je to fajn, že člověk může sežrat na co má chu´t,ale to už ti druzí nevidí a myslí si že to dělám schválně :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.1.12 15:10

Já mám taky ten problém. Ale začalo to až po těhotenství. Do te doby jsem měla celkem normální váhou 174 cm a 62-63 kg, spíš jsem se trochu hlídala. Během těhu jsem přibrala 8 kg. Z porodnice jsem odcházela puvodní váha - 2 kg. Během kojení jsem se dostala až na strašných 52 kg. Doufala jsem, že až přestanu kojit, upraví se to. Jo krapet se to upravilo. Už mám 54 kg :) Nikdy jsem si nemyslela, že budu tohle řešit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.1.12 15:11
jizvíková píše:
ja mela v puberte problem s nadvahou a ted jsem zacala z niceho nic hubnout ( no asi detma no a nemam cas jist) takze 170cm a momentalne 58kg

jasně, ten samý problém, na základce v 8mičce a na gymplu 85-90 kg - normálka, dneska 57 a 180 výška :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepa22
19.1.12 16:18
Beruska 5 píše:
pepa22 píše:
je mi 22 let ,60kg,190cm(no dobře 189cm ale tj jedno:d),vždycky sem byl hubený,max 65kg,crohnova choroba od 18let,jednou sem zkoušel přibrat,vlastně víckrát ale jen jednou kdy jsem do toho dal fakt všechno,za 4měsíce jsem přibral z 62kg na 65kg,díky cvičení,jídlo asi jednoduše řečeno vše co se dá sežrat zdravé i nezdravé,zhruba 4500kalorii na den,3g bílkovin na 1kg hmotnosti,sacharidy tuky bez omezení,dnes už to neřeším,jsem rád za to že mužu jíst vše kdy chci jak chci a užívám si to,at jím nebo ne vaha je stejná,jsem zdravý a to je hlavní,třeba časem to příjde samo:) :hug:
…to jo ale těch řečí kolem…podivej se jak vypadš :think: dělej se sebou něco :think: jsi jak anorektička :think: už mi to taky leze krkem :zed: je to fajn, že člověk může sežrat na co má chu´t,ale to už ti druzí nevidí a myslí si že to dělám schválně :roll:

njn,jako bych to neznal:d,furt pojez pojez,ale už to neřeším:)chce to hlavu vzhůru:)

• Citovat
  • Upravit
jablonec
29.1.12 22:56

jděte k lékaři

Mám stejný problém, v nemocnici je nutriční poradna jak pro lidi s nadváhu, tak naopak, když jsem před operací řekla doktorce, že chci přibrat, prošla si povídáním s psychologem, že opravdu nejsem anorektička a marně se snažím přibrat už 18 let, lékařka mi předepsala Fresubin energy drink, je bohatý na bílkoviny, zdravotní pojišťovna doplácí 3000,–kč, já 670,– Kč na měsíc, je to 120 ks , a je to první věc co mi pomáhá. 5 kg za 3 měsíce .-)

• Citovat
  • Upravit
jablonec
29.1.12 22:56

jděte k lékaři

Mám stejný problém, v nemocnici je nutriční poradna jak pro lidi s nadváhu, tak naopak, když jsem před operací řekla doktorce, že chci přibrat, prošla si povídáním s psychologem, že opravdu nejsem anorektička a marně se snažím přibrat už 18 let, lékařka mi předepsala Fresubin energy drink, je bohatý na bílkoviny, zdravotní pojišťovna doplácí 3000,–kč, já 670,– Kč na měsíc, je to 120 ks , a je to první věc co mi pomáhá. 5 kg za 3 měsíce .-)

• Citovat
  • Upravit
47759
29.1.12 23:01
evcav píše:
Holky, klidně bych vám každý aspoň 5 kg dala :-(((

Beru :-D Merim 174 cm a s vahou se pohybuju 50-55 kg a to jsem po dvou detech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková