Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@marinka5 aha, jak to zdůvodnila?
dávalo se to na chudokrevnost, což často hubení lidi jsou
@marinka5
ja jsem to teda ikdy neresila (spis opacne
), ale vim, ze kamaradce radila poradkyne v podstate to same, co na hubnuti. je to paradox, ale je to tak
- jist 5× denne, hodne vyzivna snidane, ceralie, musli, jogurty (ty prave, „plnotucne“), hodne ovoce atd. hodne bilkovin, „zdravych“ tuku jako olivovy olej atd. a cvicit - budovat svaly.
rozhodne se necpat sladkym a knedlikama s omackou - asi bys pribrala, ale vysledek by se ti urcite nelibil ![]()
@marinka5 píše:
Ahoj chtěla bych oživit tuto diskusi: Mám pořád jeden a ten samý problém a to jak přibratted bych to fakt potřebovala blíží se léto a já se prostě v tom svém hubeném těle nějak necítím. Poradíte mi někdo co jíst? už jsem z toho zoufalá kamkoliv jdu tam má někdo narážky
Mám to samé…pořád slyším ať se koukám najíst, ale jím a řekla bych že až moc a od všeho něco, tak nějak vyváženě a ještě se večer dost přežírám
…taky bych ráda přibrala, protože jsem docela dost unavená…tak nějaké rady?
Já mám 172 cm a 50 kilo… vzhledově vychrtlá nejsem.. ale snažíme se o mimčo, takže chci přibrat, tak snad se povede:)
S tím má problém můj přítel, taky má 170 cm a 63 kg jí dost, ale v práci to všechno vypotí, chudák se tím moc trápí, není vyloženě hubenej-vychrtlej, ale nějaký ty kila navíc by se mi hodili
nevim co s nim
@Terulisekk taky se chceme brzy začít snažit já mám teda 52kg a 168 cm, ale fakt si připadam jak vychrtlina ![]()
@marinka5 píše:
@Terulisekk taky se chceme brzy začít snažit já mám teda 52kg a 168 cm, ale fakt si připadam jak vychrtlina
tak to máme úplně stejně, já 168 a váha mi lítá 51 až 53, chtěla bych aspoň 55, jsem hned taková zdravější…a jinak holky o mimčo se snažíme taky a zatím jen neúspěchy ![]()
@Jituš00 těch 55 bych taky brala, my máme za sebou také jen neúspěchy a to tři potraty
kolikrát si říkám jestli to není to nížší vahou
@marinka5
Taky by se mi hodilo pár kil navíc… Já mám 154cm a 40kg, takže ještě k tomu malinká, každý mi hádá tak 16,17 let a mě je skoro 25 no hrůza..
Nejhorší je, když jdu s dcerou k doktorovi, pořád se mě ptají kde má maminku. ![]()
@Jituš00 no my se snažíme tedy teprve od ledna..ale taky nic moc:( nějak to nejde a mám dlouhé cykly (46dní)
@anairda jééééj:D.. no tak na druhou stranu až ti bude 50 tak třeba budeš vypadat na 40
a to se vyplatí:) ![]()
Ja nevim, holky, ale tou vahou to asi nebude, ja mam 180 cm a 56 kilo, jsem po dvou detech, otehotnela jsem vzdy hned.. dokonce u prvni jsem mela v 6 mesici pouhych 51 kg…
pokud nemate v genech mit normalni vahu, tak proste nepriberete.. ja jim jak ziravina a proste se vaha drzi furt stejne a to do sebe laduju z 80% jen sladky.. primo si na nem ujizdim ![]()
@marinka5 -injekce B12, zajdi k dr